![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#2941 |
Applefan's Terminatrix
Data rejestracji: 18.09.2011
![]() |
@Yossi bo to macochiści. Instalacja tego ohydnego wieszającego się non stop windowsa to rytuał mający pokazać jak wspaniały jest MacOSX, jaki dopracowany i niezawodny. A to, że przypadkiem emulowane sterowniki do grafiki pod windowsem są 6x szybsze to tylko przypadek, podobnie jak cała masa oprogramowania dostępnego za darmo na ten system dla pospolitych, zupełnie nie emezingowych pecetowców!
Jedno trzeba jednak przyznać. Pararells Desktop pozwala uruchamiać aplikacje tak jak by były natywne, a więc np można sobie odpalić i umieścić na pulpicie gadżety z siódemki, skypa, windows messengera itd. Tak! 3 lata po VM Ware ta opcja zagościła w końcu na MacOS Emezing X! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2942 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
#2943 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie, nie, nie!!!
Temat musi zostać!!! Pomijając już tony pomyj wylewane na Apple, z najróżniejszych powodów, musi zostać, bo inaczej piszący pękną, ba wręcz myślę, ze wybuchną, od jadu cisnącego ich wnętrza. A ja nie będę miał radości i zabawy. Tak wiec wielka prośba do Barteza i całej administracji - zostawcie i nich się rozwija!!! To taki zawór bezpieczeństwa, lepiej nie majstrować ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yahol - to my sobie bedziemy grzecznie siedziec i patrzec?
Mnie tam pasuje... Oprocz czwartego pazdziernika, kiedy to jestem zajety ;-)! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2945 |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Z ka***380;dym dniem gdy u***380;ywam androida przekonuj***281; si***281;, ***380;e mia***322;em iPhone o rok za d***322;ugo.. Android to szybki system pozbawiony wad wieku dzieci***281;cego. Jeszcze troch***281; market poprawi***261; panowie z google ib***281;dzie cud miód malina
![]() Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
![]() |
#2946 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gadzino, ja to wiem, wiele osób wie, mnie tylko przeraża trochę to panowanie google'a
![]()
![]() |
#2947 |
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Patrix, każda firma z większych graczy na rynku chce być monopolistą, chociaż w jednej dziedzinie jak microsoft. Więc tym razem google próbuje wejść do gry i uczknąć kawałek tortu.
Gadzina18 android jest otwartym systemem i zainstaluje się go na każdym smartfonie? więc nic dziwnego, że zyskuje popularność. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2948 | |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
iTunes Music Store dostępny w Polsce
Cytat:
http://myapple.pl/content/2097-itune...re-polska.html
![]() |
![]() |
#2949 |
Gość
|
Z tego co widzę, jak na razie największy emejzing to "Udało nam się pobrać dzwonek - Duffy - Endlessly."
Znaczy co? Dzwonek też trzeba KUPIĆ ![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
Applefan's Terminatrix
Data rejestracji: 18.09.2011
![]() |
Jak informują borsuki zwiadowcze nowy ajfon będzie miał problemy z panelem dotykowym. Apple - produkt bez poważnych wad konstrukcyjnych - produkt nie ważny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2951 |
Get a Mac!
Wlasnie kupilem pierwszy utwor (Guns'n'Roses) w polskim iTunes Store z mojego iPhone'a! Wszystko dziala super, jestem bardzo zadowolony z faktu jak szybko i latwo moge kupowac moja muzyke z kazdego miejsca na swiecie!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2952 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A nie lepiej mając oryginalną płytę zripować i skopiować na telefon?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2953 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
#2954 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2955 |
Get a Mac!
Po co mam sobie dom zagracac plytami jak zostal mi w sumie jeden naped na cale mieszkanie (w PS 3)?
Dalem 0,99 Euro! :spoko; Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|