![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chcesz mnie zdołować czy co
![]() Światło jest zielone a pasy są niestety ciut kolorowe. Przynajmniej test FRC według mnie nie migocze. edit: drugi ciut jednak tak Sprawdze zaraz "legendarnego" Benq. Benq: Pasy bardziej kolorowe, jednak FRC stabilne jak skała. Tego się akurat spodziewałem bo to 8-bitowe MVA i nawet nie ma dynamicznego kontrastu. Wydaje mi się że MVA w Benq miała lepsze kąty. Przy dużych obraz ma tam lekkie srebżenie, a tu popada w IPSowy błękit. Ale z przodu obraz w LG wygląda lepiej. Powłoka antyodblaskowa w Benq jest skuteczniejsza, ale w LG też jest dobra. Różnice widać tylko przy wyłączonym monitorze. wniosek: za 800zł profesjonalnego monitora się nie dostanie. Być może do zdjęć lepszy byłby Benq EW2420 na matrycy AMVA. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 03.10.2011 o godz. 19:56 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam nadzieję, że nie testowałeś tych obrazów trikowych w przeglądarce, tylko zapisałeś na dysku i wyświetliłeś podgląd. Bo u mnie na podglądzie monitor jest nieźle skalibrowany, w operze ma za niskie gamma, w chromie dla odmiany za wysokie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|