Powrót   Forum CDRinfo.pl > Urządzenia przenośne > Systemy operacyjne i aplikacje

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ranking: Ranking dyskusji: głosów 4, średnio 3.00. Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 19.10.2011, 18:37   #11
yossi
Gość

Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
yossi, do tej pory napisałeś 223 posty i wszystkie, absolutnie wszystkie w tym wątku. Żadnym innym. Zarejestrowałeś się po to, żeby uprawiać czarny PR?

Zauważyłem, że na forach myapple.pl (ban) oraz forum.myiphone.com.pl pisze ktoś podobne teksty pod tym samym nickiem. Na tym drugim zadawała ta osoba podobne pytania jak Ty tu. Stąd moje pytanie: nudzisz się, lubisz wkurzać ludzi czy robisz czarny PR? Jednak to jest jakaś praca i musi mieć w sobie jakiś cel, więc jaki? Przyjemność czepialstwa, praca zarobkowa? Jeśli to nie Ty, tylko zbieżność nicków, to przepraszam. Ja nie mam ochoty na jakiś produkt, coś mnie zniechęca, to nie interesuję się nim i nie chodzę po internecie i nie prowokuję ludzi.

Nie warto zauważać, bo nie o tym rozmowa, więc nie gadaj jak polityk.
Na forum.myiphone.com.pl nie pisałem, Na myapple.pl pisałem 2 czy 3 razy ale pod innym nickiem. Nie jest to moja praca i nie uprawiam czarnego PR. NIech będzie czepialstwo.
Jeżeli sprawiłem komuś przykrość swoim czepialstwem to przepraszam, nie było to moim zamierzeniem.

Od dziś - KONIEC CZEPIALSTWA!

Ostatnio zmieniany przez yossi : 19.10.2011 o godz. 19:01
  Odpowiedz cytując ten post

Tagi
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a

Twoje uprawnienia: