![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
#5641 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi się windows phone odechciało jak poczytałem i ich market place i podejściu do dev.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#5642 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja nie mówie teraz o samej platformie, tylko o designie i pomyśle na UI.
Co do samego WP to brat ma Lumię 800 i ... "troche" się zdziwiłem. Wiadomo system ograniczony i fanem nie jestem, ale po krótkiej prezentacji nie wiem kto normalny by wybrał Androida czy nawet iOS ![]() Ten UI dla mnie rządzi. Troche jak LCARS ze star treka ![]() Oczywiście nie każdemu musi się podobać, mi się podoba ![]() Tutaj ładnie widać troche od mniej więcej 5:30 dalej, w zasadzie do końca. http://www.youtube.com/watch?v=PXwPkL1GUZs Ostatnio zmieniany przez sobrus : 22.10.2012 o godz. 20:09 |
|
|
|
|
|
#5643 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#5644 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i - przede wszystkim - kto normalny kupilby Androida? ;-P
A co do poprzedniej dyskusji... http://demotywatory.pl/3949305 ;-) |
|
|
|
|
|
#5645 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
np ten kto chce zeby telefon go sluchal
a nie na sile przyzwyczajal sie do ios... ale ja sie nie znam... ja jezdze na rowerze a do tego sie fajfon nie nadaje
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#5646 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
Ten, kto uwielbia Apple. Ten, kto uwielbia Androida. Ja mam ten luksus, że jestem wolny od uwielbienia jakiejkolwiek platformy i jakiegokolwiek producenta - na po prostu "niewierzący" jestem!
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 23.10.2012 o godz. 10:39 |
|
|
|
|
|
|
#5647 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A bez uwielbiania Androida i iOSa nie da się kupić tych telefonów? Znowu inna miara do Microsoftu i reszty. Oczywiście Ty jak zwykle jesteś bezstronny, a Windowsa kupujesz, bo... no właśnie co?
|
|
|
|
|
|
#5648 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
Ja już nie wiem jak to jeszcze wyraźniej powiedzieć - MS mi lata i powiewa tak samo, jak każda inna firma. Ja kupuję i używam tego, co w danym momencie jest dla mnie najwygodniejsze i najtańsze. Kiedyś może nawet kupię sobie coś od Apple. Jeśli chcesz, to wymienię w punktach, dlaczego kupuję Windowsa, ale to chyba nie jest ten temat?
|
|
|
|
#5649 |
|
Forumator
![]() |
Na koniec - absolutnie ciacho !!! (niestety nie mogę edytować poprzedniego posta)
mamy artykuł o tytule: "iOS 6 trafił na ponad 60% urządzeń w Ameryce Północnej" http://myapple.pl/content/3938-ios-6...polnocnej.html Po czym, w treści artukułu dowiadujemy się, że owszem - iOS 6 trafił na ponad 60% urządzeń w Ameryce Północnej, ale tak dokładne to "iOS 6 trafił na ponad 60% urządzeń FIRMY APPLE w Ameryce Północnej". Przykład takiej manipulacji, jakiej nie powstydzilby się się niejaki Dr Joseph Paul Goebbels. Jestem zaszokowany tym, do jakiego stoponia mogą posunąć się fanboye w ewangelizacji swojej religii. A tak poza tym, zastanawiam się, dlaczego aż 40% applistów nie zainstalowało nowego, "najbardziej zaawansowanego systemu na świecie"? Przecież minęło juz sporo czasu od jego premiery, a sam service pack (który w normalnych systemach jest darmowy), nie kosztuje dużo.
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 23.10.2012 o godz. 15:58 |
|
|
|
|
|
#5650 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
http://technologie.gazeta.pl/interne..._Pulan_Di.html
jak ktos jeszcze nie widzial to ma szanse sie posmiac...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#5651 | |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
P.S. Dzis Keynote i jako posiadacz Apple TV bede mogl obejrzec go na zywo :-)! Stosowna ikona pojawila sie juz w menu. Whiskey zakupiona, czekam do 19.00 :-)! |
|
|
|
|
|
|
#5652 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
Nie - nie oznacza tego samego - sam tytuł jest ordynarną, nieuczciwą propagandą i maniupulacją. Dlaczego zabrakło w nim słowa Apple? Ze wstydu może?
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 23.10.2012 o godz. 15:49 |
|
|
|
|
|
|
#5653 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
![]() aa a aa i powinni oglosic, ze pozywaja kazdego producenta programu do navi...
|
|
|
|
|
|
#5654 |
|
Forumator
![]() |
Rozumiem, że dziś, o 19-tej, dział prawny Apple przedstawi listę przebojów pozwów sądowych na ten miesiąc?
And the winner is... ( ) i pół świata robi w gacie ze strachu bo może sie okazać, że np, opatentowane już określenie "telefon" jest teraz własnością Apple i każde użycie tego słowa w sytuacji typu "zatelefonuj do mnie", będzie teraz wymagało uiszczenia stosownych opłat.Parafrazująć stare hasłao reklamowe Microsoftu: "who do you want to sue today"?
|
|
|
#5655 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Yossi
Proszę powiedz, że tylko udajesz ![]() http://www.androidauthority.com/andr...r-2012-112841/ ![]() ICS jest zainstalowany na 20.8% gramofonów, mikserów, latarek, suszarek, hamaków i lotniskowców!!!! MANIPULACJA!!!! ![]() Jak podła i nikczemna jest organizacja Google, że nie podała, że nie chodzi o lotniskowce? Jak daleko się jeszcze posuną w swojej bezgranicznej chęci objecia władzy nad światem i zidiocenia społeczeństwa!? Do czego zdolni są fanboje tworzący takie wykresy!? CO NA TO WATYKAN? Ostatnio zmieniany przez sobrus : 23.10.2012 o godz. 17:16 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|