![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#5671 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Umrze ci taki miłośnik fruktów i co? Niech rodzina płaci, że nie będzie dalej kupował nowych ogryzków.
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#5672 | |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
![]() Z ostatniej chwili: A***e patentuje koło. W jaskini w poblizu Cupertino znaleziono petroglify obrazujące koło oraz okrąg. Amerykańscy prawnicy, dowiedli ponad wszelką wątpliwość, że te projekty zostały stworzone przez prapraprapra...........dziadka samego S. Jobsa, a więc A***e ma prawo do opatentowania zarówno koła, jak i okręgu. Są jeszcze tylko pewne wątpliwości, czy opłatom będą podlegać mała i wielka litera "o" bo niektórzy piraci bezczelnie twierdzą, że one mają kształt elipsy. Z drugiej strony, niektórzy prawnicy analizują kształt wymienionych petroglifów i są skłoni twierdzić, ze niektóre z nich to jednak elipsy.
![]() |
![]() |
#5673 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe albo te kolejki do Starbuksa jakim to trzeba być nienormalnym o ko ko ko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5674 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
POdczas ostatniego nabożeństwa, zaobserwowałem pewna zmianę... ja nie wiem czy na lepsze, czy na gorsze, ale jednak... Chodzi o to, że znacznie zmniejszyła sie ilość "emejzingów". Jak msze celebrowal ksiądz Stefan, to "emejzingi" latały, jak skowronki - co trzecie zdanie średnio. a teraz... bida, panie...
![]() |
![]() |
#5675 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamiast filozofować lepiej byś zauważył, że Apple strzeliło sobie w stopę z ipadem 4.
Owszem jest to najbardziej emejzing tablet na rynku, nie przeczę, za A6X i ten ekran należą im się brawa, ale wycofanie iPada 3 to porażka. Oznacza to mniej więcej tyle, że w produkcji jest 1 i 2, ale 3 - już nie (why?). Jak czują się posiadacze emejzing uśmierconego iPada 3 - pewnie nie są szczególnie zadowoleni, że za ciężkie pieniądze dostali przegrzewającą się 2 razy wolniejszą wersje beta iPada 4. To jest dla mnie jak przyznanie się do winy, że trójka nie była aż tak emejzing jak być powinna (a skoro tak to nie powinna sie ukazać). Czyli cały schemat wydawniczy urządzeń zaczyna się sypać. Apple bez Jobsa schodzi na psy. I to jest znacznie ważniejsze moim zdaniem niż jakieś tam bzdety o sektach. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 26.10.2012 o godz. 12:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5676 |
Թ
Spojrzenie przez pojęcie winy. Ciekawe; to takie wschodnie. I like it.
Apple Winkelriedem producentów! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5677 | |||
Forumator
![]() |
Cytat:
Cytat:
Czyli cały schemat wydawniczy urządzeń zaczyna się sypać. Apple bez Jobsa schodzi na psy. Cytat:
P.S. iPada mini też kupią - już sie ustawiają w kolejkach i największym ich dylematem nie jest - broń Boże - czy to w ogółe działa i jak, tylko "czy kupić biały, czy czarny?" A tu - tak coś na otrzeźwienie dla tych, co z upowobaniem onanizują sie rosnącymi wynikami pewnej firmy:
![]() |
![]() |
#5678 |
Jukebox Hero
Ja mówię o posiadaczach iPada 3 którzy wydali 3k na ten model, autentycznie za niego zapłacili.
Inni mają rację, bo iPad4 jest oczywiście bardzo fajny. Super ekran, super procek. Narzekać nie ma na co. Nic tylko brać. Ale ja gdybym wiedział że iPad3 zostanie tak szybko zastąpiony to bym go nie kupił. iPad3 powinien być produkowany gdzieś tak do 2015r. Ja wiem, to nie jest wielki problem, iPad3 będzie wspierany jeszcze przez lata, ale i tak wolałbym za te ciężkie pieniądze kupić od razu 4kę, a nie model przejściowy z problemami. No i ceny rynkowe nieprodukowanej 3ki polecą na łeb. To nie jest dobra wiadomość dla tych co go nabyli. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.10.2012 o godz. 11:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5679 | ||
Forumator
![]() |
Cytat:
Cytat:
Czy jesteś pewien, że to nie jest problem i że iPad 3 będzie wspierany jeszcze przez długie lata? Czy dowodem na takie własnie twierdzenie jest wycofanie iPada 3 ze sprzedaży w firmowym sklepie przy jednoczesnym zchowaniu jeszcze starszych modeli? Coraz częściej słychać, że iPad 4 jest tylko modelem przejściowym (patrz wyżej) i że na wiosnę - a najpewniej w marcu - A***e wypuści iPad 5, który to dopiero pokaże wszystkim klasę (może nawet będzie można komuś przesłać wizytówkę bez uzycia internetu, chociaż na taką rewolucję to ja bym nie liczył). Chyba nie aż tak, myślę raczej, że ten model TROCHĘ stanieje. Kupią go nie nowi klienci oczywiście, ale raczej ci, którzy mają jeszcze 2 lub nawet 1.
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 29.10.2012 o godz. 12:29 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5680 |
Jukebox Hero
Jestem pewien, ponieważ nie wyobrażam sobie aż takiego ruchu kamikaze ze strony Apple, które o swoich klientów dba - w moim mniemaniu - zauważalnie lepiej od konkurencji.
Nowy iPad jest sporo lepszy od starego. Jeżeli wierzyć słowom Apple jest dokładnie 2 razy szybszy, a przy tym całkiem możliwe pobiera mniej prądu. Nie jest to więc tylko lifting, stąd rozumiały dla mnie będzie ewentualny żal posiadaczy iPada3. Bo gdyby chodziło o nowe gniazdo to wydarzenie byłoby jak najbardziej do olania. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.10.2012 o godz. 12:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5681 |
Թ
Yossi,
używasz bardzo dużo słów nawiązujących do religii. Przyznam się, że czekałem aż wkleisz newsa, który w zeszłym tygodniu przetoczył się przez polskie media, o tym że "kanadyjska antropolog Kirsten Bell uznała marketing Apple za religię" ![]() Warto spojrzeć na oryginalnego newsa: http://www.technewsdaily.com/8357-ar...-revivals.html i porównać z jego dowolną polską okrojoną wersją. Amerykański writer w krótkim tekście zawarł tak wiele krytycyzmu, wręcz napisano że to nie jest nowe spojrzenie a w Polsce... tylko tania sensacja bez żadnej refleksji. Poczytałem też komentarze polskich internautów pod tymi newsami. Gdzieś widziałem taką dyskusję: Miłośnik Apple: Przy tej samej przekątnej ekranu format 4:3 daje większą powierzchnię roboczą niż przy formacie 16:9 Na co stado miłośników (czego??): Hie hie gupolu możesz sobie zcropować ekran i masz to samo. Kto ma rację? Wiara czy nauka? ![]() BTW 99,99% polskiego chłopstwa nie jest w stanie pojąć, że jak podzieli ziemię "wzdłuż", tak jak od wieków czyniono, to koszta ogrodzenia tego kawałka wzrastają niemiłosiernie. Stąd mają paradny płotek od drogi, potem siatka a potem nic i skrobią się w głowę nie wiedząc czemu dutków zabrakło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5682 | |||
Forumator
![]() |
![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o ekran, to zastanawia mnie jedna rzecz, że użytkownicy tych urzadzeń dostają amoku porównując cudowną różnicę w jakości niespełna 10" ekraniku TheNew Ipad oraz iPad 4, a jednocześnie pisząc, że nie ma żadnego znaczenia, czy oglądamy film na BR o objętości 30GB, czy też taki ściągnięty z iTunes o objętości 3GB. Ja zresztą nie kwestionuję żadnej z tych opinii, tylko chciałbym, żeby ci uzytkownicy ustalili jakąś może wspólną wersję zeznań bo nie wiem czego się trzymać. Cytat:
Poza tym - co to za nowość i rewelacja?
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 29.10.2012 o godz. 12:47 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5683 |
Թ
Yossi,
chodzi mi o to samo co zwykle.... O to, że masz ciekawe spostrzeżenia, masz wiedzę a używasz tego wszystkiego do jakiegoś dziwnego ataku na nie wiadomo kogo, zamiast użyć tego całego aparatu do zrozumienia, opisu rzeczywistości. Nie rozumiem skąd się to bierze i po co ten atak. Ja to chciałbym być w fanklubie ludzi, których interesuje czy oby na pewno najnowsze BMW będzie miało odpowiednie złącze do najnowszego iPhone ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5684 |
Jukebox Hero
Yossi, nie wiem skąd Ci przyszło do głowy że posiadam iPada3.
I gdybyś czytał moje posty uważnie, to był wyczytał nie tylko że decyzja mi się nie podoba, ale też to, że nie mam pojęcia dlaczego to zrobili (poza tym że coś z iPadem 3 faktycznie było nie tak - co samo w sobie nie jest powodem do radości dla jego posiadaczy). Po co nowy procesor? - bo mniej bierze prądu - bo jest szybszy - bo jest tańszy Ostatnio zmieniany przez sobrus : 29.10.2012 o godz. 13:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5685 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yossi, a Ty jesteś "alkolitą" której marki?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|