![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Zetoxu, ja też chcę kurtkę!
|
Cytat:
|
Jakby na takiej kurtce było świecące japko to bym kupił. Już widzę ten rozanielony wzrok kobitek jak wchodzę w sobotę wieczorem do remizy...:spoko:
|
a to z papieru ta kurtka?
|
a nie lepiej kupić kurtkę na przyszłą zimę,
są wyprzedaże z 500-600zł na 99zł :spoko: ja zakupiłem :sciana: |
Na iPada 3 i tak mnie nie stać ;-)
Za to bardzo zastanawiają mnie wpisy Fanboyów na mojejabłko.pl, którzy na wyścigi deklarują się, ża natychmiast kupią iPad3. Ciekawa sprawa bo jak na razie nie opublikowano żadnych szczegółów, , żadnych cen, a już absolutnie żadnej specyfikacji technicznej, Ba - nawet nie ma oficjalnych zdjęć. Powiedzcie mi, co powoduje takimi ludźmi. Czym to się różni od religijnej ekstazy? |
No to ile Ci Samsung płaci? :P
|
Powrót
Witam wszystkich.
Ponieważ widzę, że temat zamiera, postanowiłem wrócić i od czasu do czasy wsadzić kij w mrowisko ;-) Swego czasu zrezygnowałem z pisania w tym temacie, ponieważ fanboye Apple rzucili się na mnie z zębami i pazurami, posuwając się nawet do takich działań jak Kris, który poświęcił mnóstwo czasu na śledzenie moich postów w na różnych forach i w ogóle - mojej aktywność w sieci. No, w sumie to się nie dziwię - używając igadżetów można szybko popaść w manię prześladowczą. Po wylaniu na mnie kubła pomyj ( typu: piszesz czarny PR, zatrudnia cię Samsung, itp.) odechciało mi się pisać. Ale może jednak spróbuję jeszcze raz bo temat mnie naprawdę kręci. Dla jasności: - nie uprawiam czarnego PR - nie jestem pracownikiem/właścicielem/współpracownikiem żadnej firmy z tej branży - "ja tylko niosę pomoc" - jeśli ktoś wie co mam na myśli. A jak ktoś nie wie to znaczy, że powinien czasem odejść od komputera. Szczególne pozdrowienia dla M@x'a i Andy'ego Full respect dla Barteza oraz Beriona |
http://marcinkacperczyk.natemat.pl/2...jest-robaczywe
i jeden z jego komentarzy Cytat:
|
http://myapple.pl/blogs/51m0n-8629/a...ie-bedzie-163/
nawet w bastionie apple juz ich zaczynaja miec dosc... zle sie dzieje w cupertino |
Cytat:
wpędzając we frustrację przy czytaniu tych głupot innych... |
Cytat:
|
@M@X ten laptop został wydany o 4 lata wcześniej niż twój ukochany Air...
Apple ukradło pomysł na laptopy i go opatentowało i twierdzi, że to oni wprowadzili ultrabooki. Apple zaczynało od kradzieży (interfejs GUI od xeroxa) i cały czas na tym jedzie. P.S. |
Cytat:
Brak full size backlit keyboard, brak full size display, brak szklanego gladzika multitouch. Wizualny koszmar designera w Vaio pomijam. Dziekuje, dobranoc ;-). Po odswiezeniu serii Air u mnie... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:03. |