![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
@palikot tak poza tym wróćmy do głównego wątku - wyśmiewanie się z wpadek apple i ich chorej polityki :) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do Applefobi to nalezy ten serwis traktować z lekkim przymrużeniem oka ;-) To jest prześmiewczy serwis o Apple i ich produktach, który często właśnie nadinterpretuje fakty ;) Osobiście lubię czytać teksty ogrodnika bo są śmieszne i mają super styl ;) Cytat:
Cytat:
Nic bym nie napisał, gdybyś porównał np. Badę do iOSa, czy WP7/WM do Androida. Wtedy to by miało sens, a tak nie ma. Cytat:
Cytat:
To tak jak byś chciał porównać sprzedaż notebooków Apple do notebooków z Windows7 robionymi przez np. HP. Widzisz różnicę? Cytat:
Firma ma robić kasę i jednocześnie dobrze klientowi ;) Cytat:
Druga uwaga to rozbijanie w ramach jednej platformy - pisałem wyżej dlaczego takie podsumowania są błędne ;) Cytat:
Cytat:
Tak czy siak, dopóki takie usługi będą korzystały z serwerów są dla mnie mało użyteczne - nie zawsze ma się dostęp do internetu.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tutaj nie chodzi też o pokazanie co jest lepsze. Dla mnie Android ma wady, ma też wady telefon który kupiłem. Tylko ja w przeciwieństwie do dużej większości użytkowników Apple nie wypieram się tego ;) Cytat:
Cytat:
I tak już na koniec... Cytat:
btw, dlaczego Apple nie wdrożyło XMPP u siebie? :) Tylko proszę o sensowne powody a nie w stylu: "nie bo nie" :) |
Ale co innego lubić, kupować, używać, a co innego być fanboyem, I tyle.
|
W korcu MAKU - doslownie :-P! Ja mam tak jak yasiek - lubie Apple, kupuje Apple, uzywam Apple... I tyle. Sam Bill Gates przynal racje Jobsowi w kwestii wypowiedzi, ze Microsoft nie ma gustu. Ani troche...
|
No, że ty Yasiu jesteś mackowo zboczony, to rozumiem
ale że Deckard też? :wow: A tak długo się ukrywał, cwaniaczek jeden :sciana: Jak widać swój swojego nawet w korcu maku znajdzie k***a |
Cytat:
I więcej maku niż ciasta - boski! Z makowcem to i święta mogą być. |
tonic jest dobry ale tylko z kinleya [coca cola :D] a święta są spoko zawsze można zobaczyć szklana pułapke ,
i kevina w domowym zaciszu z piwem albo iść a pasterkę z ziomkami i się ululać nie bacząc na dzień jutrzejszy bo i tak można spać do pozna:) no i w święta sa makówki - tego nic nie przebije - cały rok czekam na makówki :jem: |
Cytat:
|
coca cola jest zdecydowanie lepsza, jak i święta bożego narodzenia :)
|
Bardzo ciekawa definicja, dzięki :)
Nie wiem, jaki jest cel dyskusji, być może nie ma żadnego poza biciem piany. Wygląda na to, że jest to kolejna święta wojna o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocnymi i odwrotnie. Tak jak Windows vs Linux, Pepsi vs Coca Cola itp :) Ja zabieram w niej od czasu do czasu głos, bo nie mogę obojętnie przejść nad nadinterpretowaniem niektórych cytatów, wydarzeń itp. Dyskusja chyba skończyła się w momencie, gdy z osób udzielających się w tym temacie po stronie Apple został jedynie M@X, któremu też czasem zdarzy się przeginać i interpretować rzeczy na swój sposób. Pomijając interpretacje jednej, czy drugiej strony, mimo wszystko można się czegoś nowego dowiedzieć. Sam często szukałem informacji w sieci, żeby poznać, jaka jest wersja tej drugiej strony i dzięki temu poszerzyłem swoją wiedzę na temat Apple, czy Androida. No i oczywiście masz prawo kupować sobie produkty jakie chcesz i wcale nie musisz się z tego tłumaczyć :) |
Cytat:
Cytat:
Reasumując: -jestem użytkownikiem Maca i nie zamierzam się z tego ani tłumaczyć, ani nikogo przekonywać do swoich racji. |
Cóż, zdrowia pozostaje życzyć yaholku, skoro nie masz ochoty z nami dyskutować.
|
Pragnę wyrazić zadowolenie, z powodu, nie brania, od dłuższego czasu, udziału w tej żenującej, głupiej i przykrej, dyskusji.
Czego i wam życzę. I, jakoś tak bez żadnego specjalnego powodu, chęć na udział w jakiejkolwiek dyskusji na tym forum, całkiem mnie odeszła. |
Tak samo jak kazdy z nas kupil telefon zamiast go sobie samemu wyprodukowac. Najzwyklejsze prawo rynku w - moznaby rzec - modelu B2B ;-)!
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edit: znalazłem takie zestawienie: Załącznik 58736 And the winner is... Nokia (jeszcze) ;) Cytat:
|
Jako, że jeszcze nie mam bana, pozwolę sobie uzupełnić listę M@Xa.
Zdecydowanie zbanowani zostać powinni: - kolega demek - ja, za cytowanie demka - kolega Bartez, za cytowanie tego co ja zacytowałem - kolega andy, za cytowanie demka directly i poprzez mój cytat oraz za żądanie hau hau A podsumowując dyskusję o CIQ pozostał jeden argument: nic się nie da Apple zarzucić, więc muszą mieć coś na sumieniu, skoro to ukrywają. I w konsekwencji do kompletu bana powinien dostać M@X, za brak szczerości. Dziękuję za uwagę i czekam na bany. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:46. |