![]() |
dla fanbojow najlepsza, bez dwoch zdan
|
Po pierwsze to "Think different" a nie "Think differently". Jesli "redaktor" popelnia taki karygodny blad, to raczej nie ma podstaw by brac na powaznie to co pisze ;-). Ale sledzil bede - kampania "TD" to jedna z najlepszych kampanii reklamowych w historii, jesli nie najlepsza.
|
Czas na kolejne ploteczki, tym razem pudelek it Gizmodo:
Cytat:
Kolejne ciekawostki o CIQ. Jeżeli to prawda co zostało napisane w tym newsie to będzie bardzo ciekawie... Cytat:
|
walczy o swoje prawa?
walczy o darmowe uzywanie czegos za co inni placa (o ile placa)? czy o co walczy :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
####### Garść świeżych ploteczek :) Co prawda przeczytałem to w innym serwisie, ale żeby podlizać się Administracji, to wrzucę linka z głównej ;-) Załącznik 58741 http://www.cdrinfo.pl/news/samsung-k...acji+danych%29 W związku z tym, że czytuję różne serwisy i blogi to tym razem będzie coś z MyApple. Cytat:
Najciekawsze są komentarze po newsem. Ten zrobił na mnie niesamowite wrażenie :D Cytat:
|
pierw niech wyjdzie :D
|
http://www.redmondpie.com/new-macboo...t-year-report/
Na to czekalem :-)! Ostrosc obrazu pozamiata... |
Taka, że łatwiej to później cytować, jak się klika na Odpowiedz na posta.
|
a jaka jest roznica czy odpowie na wszystko w jedny poscie czy kilku?
imo nie ma. moglby tylko w kazdym cytacie dodawac kogo post |
@Bartez siadając do takich tematów, gdzie jest masa postów do których trzeba się odnieść, to w jednej karcie mam otwarte pole gdzie wpisuję tekst, natomiast w drugiej dyskusję z której kopiuję potrzebne wypowiedzi.
Fakt zajmuje mi to trochę ale cóż... Takie są skutki brania udziału w dyskusjach :) P.S. Wracajmy do tematu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cóż, nie moja wina, że było aż tyle tego do komentowania... |
:O
:sciana: k***a :szczena: |
Powiem szczerze Andy, że jak kiedyś czytałem te Twoje posty, gdy miały po 2-3 cytaty, to teraz zajmują one pół metra i nawet do nich nie podchodzę... :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:48. |