Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Systemy operacyjne i aplikacje (https://forum.cdrinfo.pl/f124/)
-   -   Apple flame war (było: Apple iPad) (https://forum.cdrinfo.pl/f124/apple-flame-war-bylo-apple-ipad-84942/)

M@X 23.12.2011 23:17

Jest. To i obejrzec polece przy okazji :-)!

ed hunter 23.12.2011 21:37

Cytat:

Napisany przez M@X (Post 1194179)
Skonczylem biografie. Jest genialna - nie da sie tego inaczej opisac. Polecam przeczytac :-)!

Odnotowalem tez ciekawe fragmenty dotyczace Androida, coby flejm nie opadl i Bartez mial wiecej odslon :-)!

Tak! Żywot Briana też jest genialny! :spoko:

rycho 23.12.2011 16:28

To jest problem tych niektorych. I tylko ich póki mnie nie boli.

Kris 23.12.2011 16:07

Cytat:

Napisany przez rycho (Post 1194218)
Krisu! Ty masz coś do Jobsa? Bo tak to rozumiem. Nie był? Zrobił na tym świecie coś...
Coś co prowokuje takie dyskusje chociaż.

Oczywiście! Zrobił! Chwała mu za to!

Gościu był kreatywny, wiedział na czym kasę zrobić, kiedy wejść w rynek itp. Ale niektórzy robią z niego bóstwo.

Berion 23.12.2011 16:02

@tom-as
I tak to jest jak się ufa słownikowi w przeglądarce wyżej SJP. A niechaj więc kłuje!

Cytat:

Napisany przez rycho (Post 1194215)
:D:D A parę lat temu...
Dyskutowaliśmy o zimie.
(Tu miałem pisać o tej maturze ale się powstrzymałem...Mi nie dane było. Przy pisaniu było) wywaliło mnie, wylogowało z systemu. Znaczy to coś?)

W tym roku nie ma zimy, a tramwaje są ogrzewane nawet w lato. :szczerb:

rycho 23.12.2011 16:02

Krisu! Ty masz coś do Jobsa? Bo tak to rozumiem. Nie był? Zrobił na tym świecie coś...
Coś co prowokuje takie dyskusje chociaż.

Kris 23.12.2011 15:57

Cytat:

Napisany przez yahol (Post 1194200)
Dlatego poczekam na finalną wersję 3.5.11.

Czy przyjecie do wiadomości, faktu, ze istnieje taki fenomen jak Apple jest naprawdę tak trudne do przyjęcia ??? :)
Bo naprawdę dyskusja jest żałosna, żenująca i wręcz śmieszna.

Oczywiście! I jak to, nie zachwyca skoro zachwyca?!
No i "Stiwi" wielkim wizjonerem był! I basta!

I zamknąć gęby! ||

tom-as 23.12.2011 15:56

Cytat:

Napisany przez Berion (Post 1194214)
No właśnie, odruchowo napisałem "kłuje", ale też mi podkreśliło

sjp na to:

kłuje

kłuć
1. przebijać czymś ostro zakończonym, ranić przez ukłucie
2. ostro boleć

rycho 23.12.2011 15:52

:D:D A parę lat temu...
Dyskutowaliśmy o zimie.
(Tu miałem pisać o tej maturze ale się powstrzymałem...Mi nie dane było. Przy pisaniu było) wywaliło mnie, wylogowało z systemu. Znaczy to coś?)

Berion 23.12.2011 15:48

No właśnie, odruchowo napisałem "kłuje", ale też mi podkreśliło i [s]strachliwie[/s] profilaktycznie zmieniłem na "kuje" (żelazo...). ;d

rycho 23.12.2011 15:45

Drogo Berionu!
Piszemy kłuje.
I dlaczego ktoś ma się nie zadurzyć?
Jeden po goleniu pierdnie, drugi pysk smaruje wodą za X pieniędzy. Taki jest świat i ludzie co na nim...
(To kłuje mi się podświetliło błędem. Może Ty masz rację)

Berion 23.12.2011 15:40

Cytat:

Napisany przez yahol (Post 1194200)
Czy przyjecie do wiadomości, faktu, ze istnieje taki fenomen jak Apple jest naprawdę tak trudne do przyjęcia ??? :)
Bo naprawdę dyskusja jest żałosna, żenująca i wręcz śmieszna.

Drogi Yaholu,

dla mnie żenujący to jest kult jabłka. Możemy nazwać to fenomenem. Dla mnie nie do przyjęcia jest kupno sprzętu cztery razy droższego, o takiej samej mocy jak mój składany PC. Design? Bardzo ładny, przyznaję, podoba mi się tylko czy jest to coś za co warto przepłacać? Także z tego się śmiejemy, śmiejemy się z bzdurnych ograniczeń nakładanych na użytkownika, śmiejemy się z nadmuchanego marketingu tej firmy i przede wszystkim osób które nadto się w niej zadurzyły. Tylko tyle i aż tyle.

Póki co widzę, że to Ciebie i innych fanów boli i kuje w oczy. Przecież nie musisz zaglądać do tego jednego tematu na forum, a jednak to robisz.

yahol 23.12.2011 15:38

Cytat:

Napisany przez tom-as (Post 1194201)
@yahol
jestem świadom fenomenu jabłuszka ale to nie znaczy automatycznie, że mam się sam tym fenomenem jarać. ni ziębi ni grzeje. :-)

O! o! o!
Idziesz w dobrą stronę!!!

Wyraźnie napisałem - cala ta "dyskusja" (topic, wpis, argumentacja, emocje(?), problem,), jest żenująca.

demek 23.12.2011 15:32

Cytat:

Powiedziałem, że gdybyśmy byli w dobrych stosunkach, zagwarantowałbym Google dostęp do iPhone'a i odstąpił jedną czy dwie ikony na głównym ekranie" - wspomina Jobs. Zagroził jednak przy tym, że jeśli Google będzie dalej rozwijać Androida i wykorzystywać funkcje iPhone'a, takie jak multi-touch, pozwie ich do sądu.
apple nie wymyslilo multitouch a rosci sobie do niego prawa...zalosne

Cytat:

Choćbyście mi dali pięć miliardów. Pieniędzy mam dużo. Macie przestać używać w Androidzie naszych pomysłów, oto, czego chcę". Niczego nie ustalili.
jak wyzej

rycho 23.12.2011 15:27

Tak M@Xiu to przykre. Musimy za to zapłacić podatkami. W moim przypadku mniejsza zapomogą.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:36.