![]() |
Jest. To i obejrzec polece przy okazji :-)!
|
Cytat:
|
To jest problem tych niektorych. I tylko ich póki mnie nie boli.
|
Cytat:
Gościu był kreatywny, wiedział na czym kasę zrobić, kiedy wejść w rynek itp. Ale niektórzy robią z niego bóstwo. |
@tom-as
I tak to jest jak się ufa słownikowi w przeglądarce wyżej SJP. A niechaj więc kłuje! Cytat:
|
Krisu! Ty masz coś do Jobsa? Bo tak to rozumiem. Nie był? Zrobił na tym świecie coś...
Coś co prowokuje takie dyskusje chociaż. |
Cytat:
No i "Stiwi" wielkim wizjonerem był! I basta! I zamknąć gęby! || |
Cytat:
kłuje kłuć 1. przebijać czymś ostro zakończonym, ranić przez ukłucie 2. ostro boleć |
:D:D A parę lat temu...
Dyskutowaliśmy o zimie. (Tu miałem pisać o tej maturze ale się powstrzymałem...Mi nie dane było. Przy pisaniu było) wywaliło mnie, wylogowało z systemu. Znaczy to coś?) |
No właśnie, odruchowo napisałem "kłuje", ale też mi podkreśliło i [s]strachliwie[/s] profilaktycznie zmieniłem na "kuje" (żelazo...). ;d
|
Drogo Berionu!
Piszemy kłuje. I dlaczego ktoś ma się nie zadurzyć? Jeden po goleniu pierdnie, drugi pysk smaruje wodą za X pieniędzy. Taki jest świat i ludzie co na nim... (To kłuje mi się podświetliło błędem. Może Ty masz rację) |
Cytat:
dla mnie żenujący to jest kult jabłka. Możemy nazwać to fenomenem. Dla mnie nie do przyjęcia jest kupno sprzętu cztery razy droższego, o takiej samej mocy jak mój składany PC. Design? Bardzo ładny, przyznaję, podoba mi się tylko czy jest to coś za co warto przepłacać? Także z tego się śmiejemy, śmiejemy się z bzdurnych ograniczeń nakładanych na użytkownika, śmiejemy się z nadmuchanego marketingu tej firmy i przede wszystkim osób które nadto się w niej zadurzyły. Tylko tyle i aż tyle. Póki co widzę, że to Ciebie i innych fanów boli i kuje w oczy. Przecież nie musisz zaglądać do tego jednego tematu na forum, a jednak to robisz. |
Cytat:
Idziesz w dobrą stronę!!! Wyraźnie napisałem - cala ta "dyskusja" (topic, wpis, argumentacja, emocje(?), problem,), jest żenująca. |
Cytat:
Cytat:
|
Tak M@Xiu to przykre. Musimy za to zapłacić podatkami. W moim przypadku mniejsza zapomogą.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:36. |