![]() |
ah fakt
zapatrzylem sie na inna laske widocznie :P |
Demek - ale patrixowi chodzilo o laske do podpierania sie ;-). W tym kontekscie Ty jestes w srodku :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
patrzac z przodu po prawej i od tylu po lewej? :P
|
Cytat:
demek, ja i tak już wiem. Sądzę, że obie laski są fajne! ;-) |
@patrix
nie potwierdzam nie zaprzeczam niczego :D @max nie wiedzialem zes BI :P |
Ognista laska po lewej czy po prawej? ;-P
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Byłeś z wizytą u M@Xa ? :D No i ognista laska i piłka House'a ! To na pewno pokój M@X'a :szczerb:
|
cos siesznego
demek z dziwnym znaczkiem nad glowa :P http://www.palringo.com/displayImage...971490025.jpeg |
Patrix:
1. Lubię czytać Twoje posty ( w wolnej chwili przeczytaj moje wcześniejsze) 2. Masz boski avatar :spoko: |
Cytat:
Skoro tak, to w takim razie ulga... |
Ja nic nie bede robil demku - zaklad zbyt prozaiczny ;-)!
Cytat:
Nie zrozumiałeś sarkazmu? |
Cytat:
Albo jesteś jak ja Fanboyem i płacisz (Jak ja) 500 zł za kawałek kolorowego kartonu, który absolutnie do niczego nie służy lub tez płacisz 4000 PLN za urządzenie, które również do niczego nie służy, albo po protu nie jesteś Fanboyem i nie rozumiesz idei kolekcjonerstwa. |
Cytat:
Ja tam zamiast apki do duszenia pryszczy wolę sobie kupić pomarańczę. Może i stać, wielu stać, ale nie wszyscy mają zwyczaj przepieprzać w tak głupi sposób pieniądze. |
ale musi byc oficjalnie
jeszcze zadeklaruj co zrobisz jak przegrasz :P bo co ja bede musial znosic to sie chyba kazdy domysla :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:30. |