![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
właśnie "zrefubriszowłem" mój 9-letni smartphone. Dalej działa i pewnie podziała jeszcze kolejne 9 lat.
Koszt - 100 PLM (w tym VAT). Można przesyłać gratulacje i życzenia Acha - to NIE jest iPhone.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Często wypowiedź wyrwana z kontekstu (np. jedno zdanie) nie ma sensu bez reszty wypowiedzi. Dlatego też, moim zdaniem, nie da się tego czytać. Dla mnie to jest chaos i przypomina kłótnię, nie wymianę myśli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Dyskusja z Tobą, jest jak walka z wiatrakami. Nic nie daje. Używasz sofistyki (pewnie nawet nie wiedząc co to jest), jezuickich chwytów retorycznych i najgorszych metod erystycznych. Wyrywasz cytaty z kontekstu, i przeinaczasz ich znaczenie. Mam wrażenie, ze sprawia ci maniakalną przyjemność znajdywanie i cytowanie niepochlebnych opinii o Apple i użytkownikach tego sprzętu. Sam fakt, ze ktoś może używać Apple i mieć z tego przyjemność i satysfakcje - sprawia ci ból i powoduje atak agresji. Bo to musi być fanboj najgorszego gatunku i pewnie jeszcze zboczeniec. (czyż nie było takich opinii ![]() Mnie to tam rybka, ale sporo ludzi jednak czyta to forum i wyrabia sobie zdanie, nie tylko o sprzęcie. I ludziach też ![]() I to by było z mojej strony, na tyle. Dla jasności - obecnie używam trzech systemów operacyjnych: Mac OS X, Windowsa XP i 7, oraz Zorina. Na Linuxie rzeczywiście nie mam wirusów, trojanów, ale tez nie mam drukarki i Wi-Fi ![]() Na Win i Mac OS mam wszystko - ale Mac OS jest elegancki i to mnie przekonuje. Windowsa 8 i Mac OS Mountain Lion z cala pewnością w najbliższym czasie nie będę używał. I taka uwaga na marginesie - to forum strasznie zeszło na psy - nic przeciwko psom nie mając. Bardziej przypomina forum onetowskie dla pryszczatych nastolatek, niż "poważne" forum tematyczne ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
Cytat:
czasy walki Teac'a z LG to prehistoria, teraz masz ajfona i samsunga po prostu inne czasy ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co tu komentować. Widziałem to rok temu w MediaMarkt.
Nazywało sie iMac ![]() I Apple Wireless Keyboard I Apple Magic Trackpad Co ja na to poradzę? Zaraz będą mi udowadniać, że mam zwidy. Czyli okazuje się że kopiowanie designu w sposób nawet najbardziej bezczelny jest dziś całkowicie legalne? ![]() Przecież każdy wie że to iMac. Chińczyków o kopie BMW to się czepiają, a przecież logo tez mają inne ![]() edit2: 11,5mm grubości - z niecierpliwością czekam na raport z iFixIt ![]() edit3: jest tylko 100 dolców droższy od iMaca - rozumiem, że to oczywiste, że tak stylowy i zaawansowany PC jest wart każdej złotówki ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 10.09.2012 o godz. 14:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
![]() |
#10 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() |
#11 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
andy z całym szacunkiem... cytowałem klawiaturę i gładzik od sobrusa, poza tym tak jak właśnie te fotki wkleiłeś, może i apple zerżnęło, ale wg mnie design poprawili na lepszy. W ciemno zaś strzelam, że w środku (bebechy) jakością przoduje samsung.
Nie żebym miał zaraz wszystko kupować ![]()
![]() |
#12 | |||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A taki iP ile wytrzyma? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszyscy na HURA krzyczą jak taki HP wypuści podobny model do Apple. Gdzie te wszystkie osoby były kiedy Apple rżnęło od innych? ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
Zapewne w łazience... w wiadomych celach :p
![]() |
#14 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest tylko jedna, drobna, subtelna różnica - od Apple zrzynają wszyscy, jak wiadomo, że to co zrobili odniosło sukces. Apple szło w ciemno. Czy ten Samsung albo Vaio mogły się pochwalić taką sprzedażą, jak Apple? Dlaczego nikt nie mówi, że Facebook, to kopia Myspace? Po prostu firmy, które odniosły sukces zrobiły coś lepiej, potrafiły to lepiej zaprezentować lub po prostu trafiły idealnie z czasem wprowadzenia na rynek.
Co z tego, że producenci, od których rzekomo zerżnęło Apple mieli coś tam wcześniej, skoro nie potrafili tego wykorzystać? To tak jakby mieć wszystkie składniki i nie potrafić zrobić dobrego ciasta. Apple pozbierało ciekaw pomysły do kupy, dołożyli marketing i poszło. Jeżeli ktoś twierdzi, że firma ta nic nie wniosła do świata IT jest dla mnie kompletnym ignorantem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Koncern Apple domaga się unieważnienia znaku towarowego "A.pl" (delikatesów internetowych).
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/...co-poszlo.aspx Ciekawe jaki wyrok zapadnie -prawnie nie widzę żadnych szans -ale w Polsce sądy bezprawiem stoją ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|