![]() |
Benq Nie Tnie Sd 2.9 I Wyższych
|
Ilość załączników: 1
Postanowilem sobie zrobic kopie zapasowa gry na moja konsolke. Co myslicie o tym wypalaniu? Gra nagrywana Alcoholem 120% x4, jakas stara wersja programu.
|
Cytat:
|
Prawdziwy wysyp BenQ :spoko: i mnóstwo "kłopotów".
Dlaczego ??? Wystarczy poczytać temat..... zastanowić się i problemów nie będzie. :) |
Cytat:
|
hmm cos jest nie tak - jak wkladam jedna z plyt nagrana na lg 4163b to wyswietla F:/ nie jest dostepny, natomiast jak uruchomie ponownie kompa z ta plyta w napedzie to czyta; mam taki 2 plyty (reszta nagrana na 4163 wydaje sie byc ok), obydwie nagrane na lg 4163b i zachowuja sie tak samo; to wina benqa czy lg?
aha od razu wgralem bios bslb wiec nie wiem czy na bsjb tez by tak bylo |
Najpierw podłączyłem napęd taśmą 40żyłową w miejsce poprzedniego, teraz przełączyłem na 80-żyłową i na razie nagrywa :D
|
eeee... to nie wina Biosu, myślę że zasilacz faktycznie może być przeciążony, odłącz dla sprawdzenia coś zbednego np. inny naped optyczny itp.
|
Cytat:
Cytat:
|
Kupiłem przed chwilą BenQ 1640 wer. OEM. Niestety mam problem: podczas nagrywania restartuje mi się komputer. Wgrałem firmware BSKB ale nic to nie dało. Wiecie co mam z tym zrobić?
|
witam!
wlasnie do mnie dojechala na nagrywarka i mam pytanie - czy to normalne ze podczas nagrywania dioda wciaz zapala sie i gasnie? naped tez do zbyt cichych nie nalezy |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=56913 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:22. |