![]() |
Jaka nagrywarka
Cześć mam też zamiar kupić nagrywarkę DVD i mam na uwadze 2 modele a mianowicie NEC ND-3520A - 16 x DL oraz LITEON SOHW-1653S 16x DL która jest lepsza bardziej mam na uwadze tego NEC'a ale nie sugerujcie się tym Proszę o Pomoc
|
Cześć mam też zamiar kupić nagrywarkę DVD i mam na uwadze 2 modele a mianowicie NEC ND-3520A - 16 x DL oraz LITEON SOHW-1653S 16x DL która jest lepsza bardziej mam na uwadze tego NEC'a ale nie sugerujcie się tym Proszę o Pomoc
|
Jaka Nagrywarka
|
Naciśnij "odp. z cytatem" i skasuj dwa jednakowe posty.
Polecam Nec 3520 do nagrywania. LiteOn 1653S do testowania płytek nagranych na Nec'u. :taktak: :) |
Cytat:
Widocznie naszemu nowemu koledze trzeba wszystko po trzy razy powtarzać :taktak: Poza tym on może to skasować przez użycie przycisku: "Edytuj" :mruga: :D |
Cytat:
I w pełni muszę to poprzeć :tak!: :spoko: |
tu musze tez sie zgodzic z kolega @pawelblu :)
|
Myślałem, że ten wątek to jakieś jaja. Tytuł: co kupić za nagrywarkę dvd?.
Myślę sobie: "Za nagrywarkę niewiele da się kupić, a po co ją w ogóle kupowałeś?" A tu posty z innej beczki ;-) |
Wygląda na to, że NECa 3520 dalej w Polsce ni widu, ni słychu :) W Barwkompie jest spodziewana dostawa, w komputroniku na zamowienie.. Bida w tej Polsce. :) Chyba, że się myle, to niech mnie ktoś uświadomi (i przy okazji podzieli się osiągami :D).
|
nec 3520
Jest ich cała masa na allegro!:kasa: 289 zł:kasa: Ja wczoraj zakupiłem. Nie mogę się doczekać. Jutro powinna być u mych wrót. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
@pawelblu
Cytat:
|
Cytat:
Ale nadal jestem ciekaw co LG ma do zaoferowania, czego np. NEC 3520 nie ma (poza martwym DVD-RAM). |
Cytat:
Logo Neca nawet do pięt LG nie dostaje :nie: ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:38. |