![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dziwne bo nie zdazylo mi sie zeby nie mogl czegos przeczytac co sam nagral.....aczkolwiek widzialem problem ze po 2 miesiacach nie mogl tego zrobic po nagraniu.....ale zaraz po nagraniu czytal wiec to raczej wina plyty
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Until registration
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
?Czegoś chyba nie kumam ? Czy potrafisz mi to wyłuszczyć ? Płyty ? Napedu ? To moze powiedz kiedy jest wina płyty, a kiedy napedu. I nie chce byc tu zle zrozumiany - uwazam Pionka za jeden z lepszych wypalarek / inaczej bym go nie kupił/, ale rzetelność to rzecz nadrzędna. |
|
|
|
|
#3 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
dobre nosniki (verbatim, tdk na innych dla siebie nie nagrywalem wiec trudno cos powiedziec np na temat platinum ktore tez sa dobre) - nie ma problemu plyty czytaja sie do dzis
nagrywane na axe, esperanza, titan(i)um byly czytane na poczatku potem lezaly 2 miesiace i juz ich nie czyta nic wiec to juz chyba wina nosnika czyz nie?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
#4 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.05.2005
![]() |
tytul?
witam
to moj pierwszy post na jakimkolwiek forum wiec jak cos robie nie tak to bez bicia a powoli wytlumaczyc to nie bedzie spiec ... mam dylemat hehe bo chodzi wlasnie o nagrywarke, do tej pory mialem zwyklego teac w540e dobrze sie spisywala ale cos zaczela przerwyac i ogolnie mnie juz denerwuje, wracajac do tematu szukam wlasnie czegos tez tak samo dobrego ale dvd wewnetrzne cena do 300 moze ktos mi poda jakis dobry model z ktorego mozna byc zadowolonym raczej chcialbym by nagrywala dvd-+dl itp itd zeby pozniej nie bylo na przyszlosc problemow ze czegos nie ma pozdrawiam moze ktos to w ogole to przeczyta
|
|
|
|
|
#6 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
to proponuje starsze konstrukcje liteona832, nec2500, pionek108przetestowane i jeszcze jare jak ci nie zalezy na szybkosci nagrywania .Ale jak chcesz cos szybszego to benq1620 ale ja bym poczekal na 1640(260zl), pionka109,nec3520 lub nec3540(ktory niczym sie nie roznij od 20 jedynie zwracaniem fabrycznie bledow ).
Ostatnio zmieniany przez legion : 30.05.2005 o godz. 10:18 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 31.05.2005
![]() |
Witam!
Chciałbym kupić jedną z poniższych nagrywarek: 1. Pioneer DVR 109 2. LG GSA 4163 (jest o tyle fajna, że obsługuje RAM-DVD) 3. NEC ND 3540. Z treści postów wynika, że dobrym wyborem jest Pioneer. Jest jednak jedno ALE. Mianowicie chodzi mi o kwestię odczytu oraz kopiowania zabezpieczonych płyt DVD oraz zwłaszcza płyt AUDIO (chodzi o Key2Audio itp.). Moje pytanie - która z powyższych lub może inna nagrywarka radzi sobie najlepiej z zabezpieczeniami. Z góry dziękuję i pozdrawiam ???? Ostatnio zmieniany przez cdrinfo888 : 31.05.2005 o godz. 16:07 |
|
|
|
|
#8 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.05.2005
![]() |
a co sadzicie o
Plextor DVD+/-RW PX-716A Ostatnio zmieniany przez jacoq : 01.06.2005 o godz. 11:07 |
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
![]() |
?
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
Cytat:
a tak na poważnie to twoje oczekiwania spełni 100 % nagrywarka Pioneer model DVR 108 - który już jest trudno dostępny model DVR 109 - ogólnie dostępny lub najnowszy DVR 110 który dopiero wyszedł
|
|
|
#12 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
@ggaall
pioneer 109d @VIZZARD nie mow mi ze wina napedu ze gowniana plyta przestaje dzialac po jakims czasie bo axe od verba co byla seria tez dzialaja
|
|
|
|
#13 | ||
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Więc po prostu to napiszę ... ![]() Cytat:
No podobno forum po przejściu na dyski SCSI działa bardzo szybko ![]()
|
|
|
|
#14 |
|
Nowy na forum
![]() |
hmm bo ja w goracej wodzie kapany
ok dzieki wielkie
|
|
|
|
|
#15 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
@VIZZARD
to od dzis gowniane plyty nagrywajmy w gownianych palnikach to moze wtedy beda dzialac zawsze
|
|
![]() |
|
|