![]() |
No i wszystko jasne, odpowiedź jest w komunikacie- napęd nie obsługuje przepalania dla DVD-R :)
|
a sprawdziłęm na CD też nie chce wogle nie widzi płyty jaką ma testować ale tylko w teście przepalania
|
Test przepalania też kiedyś blokował mi jakiś program.
Bodaj że Alcohol w opcji Emulacje : odznacz Ignoruj typ nośnika Atip i pozostałe 2 i wtedy sprawdź. Może to pomoże |
tak jak napisałęś wyłaczyłem w alcoholu te opcje i w daemon tools emulacje, i zadziałało na cd a na dvd nadal nie działa
|
przeczytalem na forum ze nadpalanie DVD nie oplaca sie bo i tak nie beda dzialac te dane nadpalone
|
sprawdz na dvd+r minusy nie wchodza w rachube.
|
lg gsa 4167b - problem
Mam problem i nie jestem w stanie go rozwiązać. Nagrywarka jak w topicu, plyty pieknie nagrywa, audio czyta także slicznie, ale jak przyjdzie do obejrzenia filmu na dvd, zawiesza sie cuda niewidy. Uzywam power dvd, ale to nie zaleznie od programow, testowalem na windvd etc. Reinstalowałem windowsa, problem nie zniknął. Z góry dziękuję za pomoc :)
|
Cytat:
No jednym slowem to co sama wypali nie umie przeczytac mowimy tu od DVD ? A inne napedy ? odtwarzacze stacjonarne ? zmien nosnik (plytki DVD ) a jakie uzywasz wogole ? jak VER BIOSU w 4167 - |
Podstawa to napisz na czym palisz....
|
Nie chodzi o płyty, które sam nagrywam. Tylko pożyczone. 3/4 sie zawiesza. Są przegrywane, więc postawnowiłem sprawdzić na oryginalnej, to samo. A jeżeli wam to pomoze, to wypalam na dvd-+r tdk 8x (zakupione w opakowaniu:P)
|
Może masz coś z kompem.....
|
Cytat:
|
Cytat:
:nie: LADNIE tak odpisywac :nie: |
@tomufek
dziecko to jest z ciebie.....nastepnym razem uważaj co piszesz. |
Cytat:
:niepow: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:29. |