![]() |
A te za 20zł się nie nadają? :D
|
|
Poleci mi ktoś jakiś dobry konwerter sata usb ? Tak by podłączyć iHASa?
Brak wolnych miejsc w obudowie :D |
Cytat:
Zielone dla Ciebie. Edit: Tiaaa, w tej chwili nie mogę, no to: :piwo: |
Nawet nie chodzi mi o kwestię jakości zapisu. Ale po prostu poeksperymentować.
|
Raczej nie można się spodziewać jakiejś radykalnej zmiany w jakości zapisu tej konstrukcji po crossflash\napęd nie dawno wszedł na rynek dopiero\dostępny na dziś tylko w Azji :)
|
Szkoda, że w Polsce go nie ma.
|
Nikt nie pomoże bo nikt na świecie nie ma kopi firmware do crossflash do TEAC DVW524GSD............trzeba czekać aż jakaś dobra dusza zgra poprawnie firmware i się podzieli.........;)
|
Pomoże ktoś zrobić crossflash iHAS EUV do Teac?
Można później wrócić do oryginału? |
Dziękuję za odpowiedź :) A już się bałem, że mój iHAS pada :(
Według danych DVD record count ma wypalone ok 350 DVD, więc nie aż tak dużo, gdzie Plextor 755A wypalił spokojnie ponad 1000 i podobną ilość CD. :) |
Nie wiem sam czemu ale ten nośnik najlepiej nagrywa się na sterowniku Eloborate Bytes ,ale gdzieś w sieci znalazłem kiedyś taką poradę i rzeczywiście u mnie też tak jest. Płyta jest słaba \testowałem na kilku iHAS B ze słabszym\zużytym OPU -nie potrafiły wykonać OPC na początku nagrywania z sukcesem
na tej płycie zrobić \a na MKM003 bez problemu sobie jeszcze dawały radę .. |
Tak, MKM 003 nagrywa bezproblemowo :)
ImgBurn mam poprzez ustawienie "zalecane" dla Windows. Na czym polega różnica? :) |
Cytat:
Nie jest to łatwy nośnik \u mnie zmodyfikowany firmware z obniżonym indeksem do x2.4 + ImgBurn na sterowniku Eloborate Bytes i wiadomo że prawidłowe ustawienia łącznie z bufforami po 512MB + iHAS B w idealnym stanie OPU+ ON: OPC,SmartBurn,Online Hiper Tuning +napęd na kontrolerze SATA Jak jest słabsze OPU to już jest dużo gorzej....więc nie koniecznie ZOOM padł u Ciebie . U mnie 9\10 udaje się wypalić z sukcesem. Jeżeli nagrywa Tobie dobrze Verbatim DVD+R DL MKM 003 to nie masz co się przejmować :) |
Ładnie :)
Mój ihas zdechł podczas palenia tego nośnika :( Za to jednowarstwowe pali świetnie (czyżby zoom?). :) |
Ilość załączników: 2
Fortis DVD+R DL Printable CMC-- MID:CMC MAG D03 Made in Tajwan
LiteOn iHAS 124 B fw.AL0S ImgBurn 2.5.8.0 x2,4 ON.OPC, SmartBurn ,Online Hyper Tuning Załącznik 69805 Załącznik 69806 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:35. |