![]() |
Ilość załączników: 2
HP DVD+R Printable
ImgBurn 2.5.8.0 Fw. 1.29 Speed: x4 Benq 1650 Załącznik 73596 iHAS 524B Załącznik 73597 Akurat nie miałem nic innego pod ręką, więc mało materiału, ale raczej zdrowy Pionek. |
@Leman
Wyłącz OPC w Imgburn i spróbuj nagrać ponownie tego Verbatim DVD+R Printable oraz w NERO ... |
Ilość załączników: 1
Nero 8
Skopałem coś przy Flashu :sciana: Załącznik 73637 Sprawdzę jeszcze jutro pozostałe możliwości. :) |
Cytat:
Daj screen z własnościami tego nośnika Verbatim Printable na tym Pionku z DVD Identifier + DVDInfo z możliwymi strategiami zapisu. Raczej coś nie pasuje mu w tych płytach..:( |
Ilość załączników: 2
Verbatim DVD+R Printable
Pioneer DVR-111 Nero 2014 Fw. 1.29 Speed: x6 Windows 7 x64 via UNITEK ATA/SATA to USB 2.0 Załącznik 73663 HP DVD+R Printable Pioneer DVR-111 Nero 2014 Fw. 1.29 Speed: x6 Windows 7 x64 via UNITEK ATA/SATA to USB 2.0 Załącznik 73664 Mam wrażenie, że może coś z tamtym PC było nie tak, chociaż sprzętowo sprawdzone wszystko, może sterowniki od chipsetu/ATA etc. bo jak widać, na ten marny Verbatim to nie ma dramatu, zwłaszcza w porównaniu do poprzednich wypałów. :) |
jak to mówią szału nie ma
raczej bym sie nie dopatrywał problemu w sterownikach lecz Verbow z odrzutu wielokrotnie takie trafiałem takie płyty zazwyczaj nadaj się na seriale dla mojego brata gdzie po obejrzeniu trafiają w nicość |
Nie mam pojęcia skąd brać Verbatimy trzymające poziom...
Próbowałem wiele sklepów i hurtowni. 111-stka tego HP wypaliła dobrze, więc raczej sprzęt zdrowy. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 4
Obiecane zrzuty z softów w wersjach jakie znalazłem w necie :)
Załącznik 73697 Załącznik 73698 Załącznik 73699 Załącznik 73700 |
@Leman39 płyty i strategie są prawidłowo rozpoznawane . Coś Pionkowi nie pasuje w tych płytach Printable od MBI :ysz:
|
@czary2mary, Dziękuję. W sumie po zainstalowaniu programu do obrazów płyt zaczęło mi tak odwalać. Więc może nie wina pioneera. Mam gdzieś jeszcze 110-tkę, zobaczę jak to wygląda, a w razie czego podeślę Ci wraz z płytkami. :)
|
Ilość załączników: 1
HP DVD+R Printable
Pioneer DVR-111 Fw. 1.29 ImgBurn 2.5.8.0 Speed: x6 Załącznik 73830 Czyli Pionek sprawny, przełożony do innego PC. Nawet DL pali, tyle tylko, że nie miałem okazji przetestować, ale weryfikacja bez problemu poszła. :) |
ładnie
|
O tak :taktak::spoko:
|
slawekj doczepił by się do jittera :D
btw. kiedy ja znajdę czas na podłączenie pionków ? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:33. |