![]() |
Cytat:
Występuje także jako Philips 1648P :taktak: No, chyba że chcesz sprawdzoną moją? :> :mruga: |
Ale nie ma jej w moim kiosku :P A kasy na zew. nie mam :)) Pomocy BenQ czy Pionek -.- :D A u***380;ywaniej nie chce :]
|
Cytat:
|
Hmm... zobaczymy jaka bedzie w "kiosku" i w jakiej wersji (tzn. BOX, OEM itd.) A i mam jeszcze jedno pytanie czy tym LF można nagrywać na wierzchniej warstwie płyty, tak jak ma to miejsce w technologi LS?? (oczywiście chodzi o Pioneera || )
|
Cytat:
|
To se chyba sprawie Pionka, wed***322;***243;g togo co wyczyta***322;em ma : troche s***322;absz***261; korekcj***281; b***322;***281;d***243;w ni***380; BenQ 1655/1650 ale nadrabia to jako***347;ci***261; zapisu p***322;ytek szczeg***243;lnie DVD :) Jeszcze zobaczymy co tam powiedz***261; w sklepie ale raczej wyb***243;r padnie na Pionka. Kurcze ale kusi mnie ten LS w BenQ bo mo***380;na "ozdabia***263;" tak***380;e CD !!!
|
Cytat:
Lepiej bierz Benka :taktak: :D |
No tak wiedzia***322;em, ***380;e tak bedzie :D Po***380;yjemy zobaczymy, przecie***380; obydwa s***261; dobre :P
|
Cytat:
|
Hmm.. nie mam kasy, chybaaa ***380;e mi porzyczysz ^.^ dobra tak na serio Pion lepiej nagrywa sie wydaje to go biore :D
|
Cytat:
Kto ci tak powiedział? :pytanie: :D |
Ja sam sobie tak powiedzia***322;em :D Jutro powiem jak co***347; kupie =)
|
ej chłopaki czuje lato w waszych wypowiedziach i już widze ten szampan i słysze słowa: "witamy w rodzinie Plextor'a" :D
moja wypowiedź dotyczy oczywiście wcześniejszych rozważań o doskonałości i klasie samej w sobie jaką jest Plextor :) |
Cytat:
|
@Hebel
z tym Plex'em to taki żarcik był, jeśli chodzi o wybór to obie nagrywarki są bardzo dobre tak jak pisał VIZZARD, co do przerabiania Pioneer'a to zabacz tutaj Jeśli chodzi o awaryjność to oddałem swojego BenQ DW 1655 do servisu :D, ale że mi się trafił wadliwy model to nie znaczy że ta marka ma problemy z awaryjnością zręsztą dają gwarancje door2door na 2 lata, mój był uszkodzony na starcie a pisałem o tym u "chłopaków z sąsiedztwa" tutaj. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:52. |