![]() |
Cytat:
Przed chwilą obejrzałem Piłę 2. Generalnie film niezły, ale jak dla mnie nie umywa się do pierwszej części. Od tak, obejrzeć można, ale jeżeli ktoś lubi tego typu klimaty, bo film jest momentami naprawdę krwawy (wrażliwy na krew w filmach już nie jestem, ale i tak miałem wrażenie, że momentami trochę przesadzili..). W każdym razie jeśli już ktoś zacznie go oglądać, to sugeruję obejrzeć do końca, bo końcówka sprawia, że film jako całość jest zdecydowanie lepszy. I tak jak dla mnie 7/10, gdzie przynajmniej jeden punkt to właśnie za zakończenie :) |
Cytat:
Plan lotu - mi sie podobal do 3/4 filmu, koncowka schrzaniona, ale warto obejrzec Doom - warto obejrzec chocby dla koncowych wstawek FPP, ale fabula tez nienajgorsza Transporter 2 - jak masz to odrazu kasuj Czterech braci mam, ale jeszcze nie ogladalem.. pozdro ;) |
Cytat:
Na a oprócz tego jest jeszcze Doom ;) a ja cały czas chętnie zobaczyłbym [b]Plan Lotu[/g] z Jodie Foster :) |
Chlopaki co polecacie teraz godnego zobaczyc w kinie? Wstepnie wybieram sie w ten weekend.
|
tez mam, dzisiaj mialem zamiar ogladac...
obejrzalem za to Doom'a - w sumie film wydaje sie przeciagniety i rozwleczony, ale pod koniec sie rozkreca i moim zdaniem te wstawki FPP sa calkiem, calkiem.. ;) pozdro ;) |
Cytat:
NIE warto szkoda czasu - ale to tylko moje zdanie sa gusta i gusciki ;) |
"Znamy juz oficjalny plakat do filmu Anthony'ego C. Ferrante pt. Boo. Robi wrażenie... sam film opowiada o grupie studentów, którzy w śwęto Halloween trafiają do opuszczonego szpitala i stają pomiędzy dwoma toczącymi bitwę duchami - pielęgniarką i jej obłąkanym pacjentem. "
http://img409.imageshack.us/img409/1...zzzzzzz3ag.jpg zapowiada sie ciekawie... zna ktoś ? warto ? |
Cytat:
|
Cytat:
http://wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/p...ka_wieksza.htm Z tego co tu piszą wynika, że lata 60-te. :taktak: |
ja widzialem wczoraj "Lord of war" - godny polecenia, nie bede sie rozpisywal, ale ... POLECAM
|
Cytat:
|
Wracając do tematu: trafiłem właśnie na jeden z moich ulubionych seriali, Stawka większa niż życie. KVLTOWY! (TVP2) :D
|
Cytat:
|
ssajcie, bo póki co licznik neo stoi :P
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:57. |