![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1636 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
dużo akcji, humoru i efektów specjalnych. do tego świetne zdjęcia Dariusza Wolskiego (respect dla naszego rodaka). johnny deep rewelacyjny - wydaje mi się, że to rola jego życia - nie wyobrażam sobie innego aktora w roli jack'a sparrow'a... druga część jest godną kontynuacją klątwy czarnej perły za rok przekonamy się, czy na końcu świata będzie równie dobra jak dwie poprzednie części ![]() mnie podobała się cenka na końcu, kiedy elizabeth zrobiła jack'a w balona i przykuła do statku.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 12.08.2006 o godz. 21:14 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#1637 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
a teraz pojawia sie z polodniowej afryki mlody blomkamp (27lat) jak i plotka ze w role 'master chief' wcieli sie denzel washington ... czyz by koniec swiata ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1638 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
dzis zobaczylem Shooting Dogs...
jest to niezwykle poruszajacy film traktujacy o wojnie domowej w Rwandzie, roli i celach ONZ, oparty na faktach dramat tysiecy Murzynow z plemienia Tutsi GORACO POLECAM ![]() ps. ogladalem z dziewczyna, ona w pewnym momencie ryczala rowno, ja tez mialem mokre oczy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1639 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1640 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godny uwagi
Hotel Rwanda |
![]() |
![]() |
![]() |
#1641 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
ja obejrzalem ostatnio Date Movie, czyli Komedia Romantyczna - pierwsza scena fajna natomisat pozniej staje sie nudny 5/10
Nagi Instynkt 2 - co prawda nie mozna go porownac z jedynka ale nie jest zly 7/10 oraz dwa filmy akcji Running Scared - calkiem ciekawy film , trzyma w napieciu 8/10 16 Przecznic - do obejrzenia nie jest zly 7/10 ostatnio widzialem reklame nowego filmu Palimpsest - polski Thriller po obejrzeniu trailera narazie jestem pod wrazeniam mam nadzieje ze to naprawde bedzie tak dobry film http://palimpsest.filmweb.pl/ w oko rzucil mi sie takze film Scanner Darkly - fajnie zrobion jak bedziecie mieli czas zobaczcie trailer http://www.filmweb.pl/Film?id=121935 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
A ja dzisiaj obejrza***322;em.. Terminatora II
![]() Lecia***322; na TVN, przypadkowo zobaczy***322;em, zacz***261;***322;em ogl***261;da***263; i... cholera, podoba***322; mi si***281; ![]() Daleki jestem od postawy - kiedy***347; to by***322;o super, a teraz jest do dupy. Ale wida***263;, ***380;e kiedy***347; bardziej robi***322;o si***281; film, bo mia***322;o si***281; pomys***322; i rzeczywi***347;cie chcia***322;o, a nie bo akurat potrzebne by***322;y pieni***261;dze. W ka***380;dym razie - naprawd***281; dobry film 9,5/10.
![]() |
#1643 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Ja tylko dodam ze byl to peirwszy film w ktorym zastosowany komputerowy efekt morphingu! Rowniez obejrzalem, juz nie z takimi wypiekami jak wtedy gdy bylem dzieciakiem, ale fajnei bylo znowu popatrzec na mlodego Arniego, ktory jeszcze "dawal rade" i konkretne giwery (strzal jedna reka z Benelli M3 Shorty rzadzi p odzis dzien :-)).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1644 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1645 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Left Behind World War (PL - Spisani na straty)
powiem krotko, nie pamietam kiedy ostatni taz widzialem takiego gniota, film jest pod tym wzgledem wrecz mistrzowski, wiekszosc czasu widzimy ponure tla i twarze bohaterow, fabula niby jest, nawet rzuca na kolana.... ale z odruchem wymiotnym... (np. prezydent USA wraz z jakas babka infiltruja z pistoletami jakas elektrownie... no super...) gosciu niby jest prezydentem, ale oprocz tego ze widac go ze dwa razy samego w Bialym Domu to juz nic, niby jest jakas oraganizacja obywatelska, ale oprocz jej budynku, szefa i 3, 4 odzwiernych nic nie zobaczymy ani sie nie dowiemy itd itp) szkoda slow..... stracony czas... jezeli ktos jednak sie zdecyduje, to niech pamieta, ostrzegalem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1646 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pierwszy efekt "morphingu" 3d zostal uzyty w Star Trek IV: The Voyage Home (1986) i Willow (1988) Terminator 2: Judgment Day (1991) wpisal sie w karty historii kina jako pierwszy film w ktorym uzyto do animacji ruchu ludzkiej postaci - komputer no i tez za wczesniej juz wspomniany morphing ... ale tylko za ilosci scen z uzyciem tej technologii ! wiecej informacji Milestones in Film History: Greatest Visual and Special Effects Timeline of CGI in film and television
![]() |
![]() |
#1647 |
the one
CDRinfo VIP
A dzisiaj obejrza***322;em (o dziwo te***380; w telewizji) Pierwszy milion i ze zdziwieniem stwierdzi***322;em, ***380;e polskie filmy te***380; mog***261; by***263; dobre
![]() ![]()
![]() |
#1648 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1649 | |
Stały bywalec ;)