![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#2626 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nauczycielka poleciła dzieciom, żeby napisali wypracowanie,które zawierać
będzie cztery tematy: 1. Monarchia 2. Seks 3. Religia 4. Tajemnica Powiedziała, że kto skończy, będzie mógł iść do domu. Dzieci zaczęły pisać. Po kilkunastu sekundach wstaje Jasio i oddaje pracę. Nauczycielka nie chce wierzyć, że udało mu się już skończyć. Prosi go, żeby odczytał swoje wypracowanie. Jasio czyta z dumą: "Ktoś zerżnął królową! Mój Boże! Kto?" |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
>>Spotykaja sie trzy przyjaciólki, mezatki i rozmawiaja o swoim
wspólzyciu. > >>Mówi pierwsza: > >> - Wiecie co, jak ostatnio kochalam sie ze swoim Robertem to > >>zlapalam go za > >>jajka i mówie wam mial takie zimne, troche mnie to zdziwilo. Na > >>drugi dzien druga z przyjaciólek opowiada: > >> - Ja tez wczoraj zlapalam w czasie stosunku swojego Marka za jajka > >>i mial > >>takie zimne tak jak mówilas Agniesiu. > >>Trzeciego dnia trzecia z przyjaciólek przychodzi poobijana, limo pod okiem, > >>nosek przesuniety. Kolezanki z wypiekami na twarzy pytaja: > >> - Co sie stalo? > >> - A nic, kochalam sie wczoraj z moim Krzysiem, zlapalam go za jajka > >>i > >>mówie: "wiesz co kochanie, masz tak samo zimne jajka jak Robert i Marek..."
|
|
|
#2628 |
|
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
|
|
|
|
|
#2629 | |
|
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Cytat:
http://mods.xkill.net/
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. Ostatnio zmieniany przez Joe_Doe : 15.02.2005 o godz. 01:54 |
|
|
|
|
|
#2630 | ||
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. ![]() Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 14.02.2005 o godz. 18:34 |
||
|
|
|
|
#2631 |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Co to powyżej " kinder bomby "
|
|
|
|
|
#2632 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Wprawdzie po Halloween, ale chyba niezle:
|
|
|
|
#2633 |
|
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
|
|
|
#2634 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 17.11.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#2635 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() A serio - to ostrzegaj przed konsekwencjami oglądania czegoś takiego. Co prawda nie jadłem dzisiaj śniadania, ale gdybym to zrobił, to mogłoby się to źle skończyć....
|
|
|
#2637 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uwaga!!! tekst zawiera brzydkie słowa
![]() Walentynki walę tynki dziś na ścianie ale będzie zamieszanie walentynki jak cudownie niech mi ****a ktoś odpowie o co biega o co chodzi a szczególnie ludzie młodzi czemu święto komercyjne jest tak bardzo atrakcyjne me pytanie skierowane do tych co mają nasrane i raz w roku ich jarają piękne kartki które dają bliskim im osobom właśnie licząc że miłość nie zgaśnie więc w te słowa do was gadam i co myślę opowiadam... jak ja lubię walentynki i te ****a słodkie minki ładne kwiatki i uśmiechy na ulicach brzydkie dechy brzydkie panie i panowie zaraz ****a coś wam powiem bo mnie śmieszy niesłychanie wasze głupie świętowanie jeden dzień jest w roku taki dla mnie ****a jest nijaki ale dla was wy *****e dniem by spędzić miłe chwile cały rok robicie nic w walentynki wielki pic jak ja lubię walentynki dużo pudru dużo szminki ładne mini i bluzeczki koronkowe te majteczki te uśmiechy niby szczere i radosne ****a trele trele piosnki trele słowa już mnie boli biedna głowa i po ***** czekoladki fiołki, róże, bratki sratki i kolacje te przy świecach ej i co to za podnieta że komercja bije w twarz dla mnie gówno oraz fałsz jeden raz do roku taki że jarają się dzieciaki młode panny małolatki dają młodym chłopcom datki młodzi chłopcy uhahani idą ****a doń z kwiatkami czułe słówka czułe łkanie i pod oknem ich śpiewanie och jak ****a czas im płynie w walentynki i przy winie świece muza napierdala z radia krzyczą la la la la i tak lecą im godziny i ustają słodkie miny kwiatki więdną, stan opada kończy się już czekolada i nastaje dzionek nowy już nie taki kolorowy i zaczyna się szarówka zwykła szara ****a dniówka i dopiero gdzieś za roczek znowu mile się zaskoczą kupią kwiatki kupią wszystko i wybiorą się na disko i pojadą też do kina cały rok *****wa mina tylko w walentynki właśnie uśmiech z twarzy wam nie gaśnie więc *******ta się smarkacze i tak wam nie wytłumaczę żeby kochać cały czas a nie tylko w roku raz i pamiętać zawsze o tym komercyjne walentynki świętem tylko dla idioty |
|
|
|
|
#2638 |
|
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@woitas bardzo trafne spostrzeżenie.
|
|