![]() |
Ilość załączników: 1
i kolejna przyprawa :)
moze sie przydac :> |
gdzie to mozna kupic @turboni :D przydalo by sie
|
Jak uprawiają sex??
* Bankier - na raty * Listonosz - dochodzi szybko * Inżynier - zgodnie z planem * Alpinista - zawsze na górze * Polityk - kończy na obietnicach * Policjant - twardą pałką z kajdankami * Szachista - bije konia nawet przy królowej * Dentysta - wiadomo, zawsze oralnie * Śmieciarz - dochodzi raz w tygodniu * Detektyw - tylko w ciemnościach i incognito * Dżokej - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy * Nurek - ma wielkie ciśnienie, zwłaszcza, gdy jest głęboko * Muzyk - niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta * Dostawca pizzy - jak nie dojdzie w 15 minut, to zimny * Pracownik Biura Podróży - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca * Piłkarz - jak nie faul, to spalony, nigdy nie może trafić * Golfista - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek * Dealer samochodów - nieważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom. |
Ilość załączników: 5
pare smaczkow ;)
|
Znalezione...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34658013 Opowiada kumpel kumplowi: - Przychodzę wczoraj do domu, żona w samym szlafroku, w łazience kąpie się nieznany facet, pościel na łóżku pogniecona. Wiesz co, spodziewałem się najgorszego. - I co ?? - I rzeczywiście, wchodzę do kuchni, otwieram lodówkę - patrzę flaszki nie ma. Warszawiak, Ślązak, Kaszub i Dżinn Warszawiak, Ślązak i Kaszub na wakacjach w Egipcie płynąc łódką wyłowili z wody gliniany dzban z dziwną pieczęcią. Złamali pieczęć no i oczywiście z dzbana wyleciał dżinn. - Dobra, uwolniliście mnie, to macie wasze trzy życzenia. Po jednym na każdego starczy. Kaszub: Ja tak kocham Kaszuby... niech zawsze woda w jeziorach będzie czysta, ryb pod dostatkiem a turyści porządni i bogaci. Dżinn: Nudnawe życzenie, ale jak chcesz. Zrobione. Warszawiak: Wybuduj dookoła Warszawy ogromny mur żeby odgrodzić moje miasto od reszty tego zacofanego kraju i żeby żadni wsiowi mi tu nie przyjeżdzali. Dżinn: OK. Zrobione. Ślązak: Opowiedz mi coś więcej o tym murze. Dżinn: No, otacza całe miasto, jest betonowy, wysoki na kilometr i szeroki na trzy kilometry u podstawy. Mysz się nie prześliznie. Ślązak: Nalej wody do pełna... Kobiety z dużym biustem: - mogą zatrzymać taksówkę/stopa nawet w najgorszy dzień - mają miłe miejsce na trzymanie drobnych - sprawiają, że jogging staje się sportem widowiskowym - zawsze były i będą interesującymi obiektami dla artystów - leżąc w wannie potrafią utrzymać suche czasopismo - mają większą siłę argumentów w negocjacjach (zwłaszcza z mężczyznami niższymi od nich) - zazwyczaj znajdują popcorn jeszcze długo po wyjściu z kina - zawsze mogą ponieść dodatkowy ciężar (mają go na czym wesprzeć) - lepiej unoszą się na wodzie - wiedzą gdzie zaczynać szukanie zgubionego kolczyka - rzadko mają problem ze znalezieniem partnera do wolnego tańca - mają gdzie położyć szklankę siedząc na krześle bez podpórek na ręce Kobiety z małymi piersiami: - nie powodują wypadków za każdym razem gdy pojawią się w miejscu publicznym - zawsze wyglądają młodziej - wiedzą, że jeśli podczas jedzenia kapnie im sos, to zawsze trafi na rozłożoną na kolanach serwetkę - zawsze są w stanie zobaczyć swoje buty lub palce u nóg - mogą spać na brzuchu - nie mają problemów z wsiadaniem za kierownicę małego samochodu - wiedzą, że ludzie potrafią przeczytać cały napis na ich koszulce - wiedzą, że to co nie zmieści się w dłoniach przepadnie - mogą się spóźnić do kina i nie zmuszać do wstawania całego rzędu - mogą uczęszczać na lekcje aerobiku bez ryzyka znokautowania samej siebie A i tak wszyscy wiedzą, że to co najbardziej w kobietach cenią mężczyźni, to inteligencja... ;) *Według prawa islamskiego śmiertelnym grzechem jest gdy po odbyciu stosunku seksualnego z owcą zjemy jej mięso. *W Libanie mężczyźni mają prawo do uprawiania stosunków seksualnych ze zwierzętami, jednak zwierzęta te muszą być samicami. Uprawianie seksu z zwierzętami płci męskiej jest z kolei karane śmiercią. *Muzułmanom zabrania się patrzenia na genitalia zwłok. Dotyczy to także pracowników prosektorium. Organy seksualne zmarłych osób muszą być przykryte cegłą albo deską. *W Indonezji karą za masturbacje jest ścięcie głowy. *W Guamie są mężczyźni których pracą jest rozdziewiczanie młodych kobiet. Jeżdżą po kraju i za odpowiednią opłatą uprawiają z nimi seks. Kobiety są zadowolone, gdyż tamtejsze prawo zabrania dziewicom wychodzić za mąż. *W Hong Kongu jest takie prawo, że zdradzona kobieta może zgodnie z prawem zabić swojego męża. Uczynić to jednak może tylko gołymi rękoma. *W Liverpool w Anglii sprzedawczynie mogą być rozebrane do pasa, jednak tylko w sklepach z owocami egzotycznymi. *W Cali, w Kolumbii, kobieta może uprawiać seks tylko z własnym mężem, a ten pierwszy raz musi być w obecności matki panny młodej, która ma być świadkiem skonsumowania małżeństwa. *W Santa Cruz, w Boliwii, mężczyźni mogą zgodnie z prawem uprawiać seks z kobietą oraz jej córką w tym samym czasie. Angielski dżentelmen zażywa odswieżającej kąpieli, w pewnej chwili zdarzyło mu się puścić podwodnego, przeciągłego bąka. Chwilę później wchodzi do łazienki lokaj; ściereczka przewieszona przez ramię, taca, butelka i szklaneczka... - Bob, przecież Cię nie wzywałem - dziwi się dżentelmen - Ależ sir, słyszalem wyraźnie: "Bob, bring a bottle of bourbon"... |
Fajny procek muszę sobie kupić coś takiego. A wiesz na jakiej płycie chodzi i jakim sockecie ^_^
P.S. Nie zauważyłem jak pękło mi 100 postów - :piwo: dla wsystkich |
spoko kupel pokazal mi to nawet nie lukalem powiedzial ze fajna masakra ;)
|
Cytat:
:\ |
Szafran jeśli Ciebie to śmieszy to współczuję :| Wywal ten link.....
|
ochyda - jeszcze przed obiadem... :blee:
|
@szafran1988
Chryste!!! Mógłbyś za wczasu dodać komentarz co to za link :/ Nie każdy lubi nagie stare "babcie" i grzyby ... no, nie ważne czego :/\ |
ja pier** szafran ty to niepelnoletni zboku jestes! idz sie lecz
admini wezcie te linki pokasujcie |
Ilość załączników: 1
zobaczcie pierwszy wynik takiego wyszukiwania wg onetu ;)
ten onet jest boski google tez daje ciekawe wyniki ;) ups cenzura ;) zalaczam obrazek ;) |
kurcze już to kiedyś widziałem kumpel mi przesłał kiedy jadłem :ble: myslałem ze zwymiotuje.
ps szafran to nie jest smieszne chyba ze na jakims forum rottena to by tych "innych" bawiło ale nie sądze ze tutaj. |
Szafran - mógłbyś sam wykasować ten post - a jeśli nie - to mam nadzieję, że któryś z modów lub opów to zrobi... :|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:07. |