![]() |
ok sorry all ;)
|
samo zycie - tak sie robi u nas kariere
Mówi ojciec do syna:
- Synu, znalazłem ci wspaniałą kandydatkę na żonę! - Ale tato... sam potrafię znaleźć sobie dziewczynę... kto to jest? - To córka Kulczyka! - Suuuper! Trzeba było tak od razu! - Ojciec udaje się do Kulczyka na rozmowę: - Dzień dobry Panu! Wydaje mi się, że znalazłem doskonałego kandydata na męża Pańskiej córki! - Wie Pan... ale ja nie szukam męża dla mojej córki... - Ależ to wiceprezes Orlenu - Cudownie! To zmienia postać rzeczy! - Następnie ojciec udaje się do prezesa Orlenu: - Witam Pana Panie prezesie! Przychodzę z dobrą nowiną - mam idealnego kandydata na wiceprezesa w Pańskiej firmie. - No tak.. Ale ja nie szukam nikogo na tę posadę. - Jest Pan pewien?! To zięć Kulczyka! - Ooo! Chyba, że tak! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mała aktualizacja: www.swiatpps.prv.pl :)
W najnowszej części całkiem mocne slajdy :D www.swiatpps.prv.pl |
Rozmawiają dwie kobiety:
- Wszyscy mężczyźni są tacy sami... - Nie przesadzaj. Chyba jednak coś odróżnia ich od siebie? - Tak. Tablice rejestracyjne ich samochodów! Wkrótce po starcie samolotu syn blondynki rozpiął pasy w swoim fotelu i zaczął biegać pomiędzy pasażerami. Jeden z nich mówi do blondynki: - Niech pani zwróci uwagę synowi, żeby tak nie hałasował. Blondynka: - Jasiu, idź pobiegać na zewnątrz. |
Ilość załączników: 1
KTORA GODZINA ?!?!?!
:> :haha: |
Spotkanie biznesowe w Poznaniu, delegacja z Królestwa przyjechała, są dr Kulczyk wraz z żoną i żona przedstawia się bogatemu biznesmenowi:
-Good evening, I am miss Kulczyk [brzmi jak Cool chick - fajna laska (z ang.)] a biznesmen na to: -I don't think so -Jaką obecnie biżuterię nosi Pani Prezydentowa ? -Kulczyki |
Mam nadzieje że nie było :)
http://adverts.freeloader.com/zurich/ |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
alfabet :D
http://www.goog.dk/flash/abc.php |