![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#886 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
<Wierza> bo sie ostatnio zastanawialem
<Wierza> na obywatela Polski mowi sie....?? <Malin> Polak <Wierza> Francji?? <Malin> Francuz <Wierza> a Wybrzeza Kosci Sloniowej?? <Malin> o ku*wa <Wierza> nooo... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#887 |
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
> >> > > Po każdym locie, piloci linii lotniczych są zobowiązani do
> >> > > wypełnienia kwestionariusza nt. problemów technicznych, > >> > > napotkanych podczas lotu. > >> > > Formularz jest następnie przekazywany mechanikom w celu > >> > > dokonania odpowiednich korekt. Odpowiedzi mechaników są > >> > > wpisywane w dolnej części kwestionariusza, by umożliwić > >> > > pilotom zapoznanie się z nimi przed następnym lotem. Nikt > >> > > nigdy nie twierdził, że załogi naziemne > >> > > i mechanicy są pozbawieni poczucia humoru. Poniżej > >> > > zamieszczono kilka aktualnych przykładów podanych przez > >> > > pilotów linii QUANTAS oraz odpowiedzi udzielone > >> > > przez mechaników. Przy okazji warto zauważyć, że QUANTAS > >> > > jest jedyną z wielkich linii lotniczych, która nigdy nie miała > >> > > poważnego wypadku... > >> > > PROBLEM: Lewa wewnętrzna opona podwozia głównego > >> > > niemal wymaga wymiany. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: Niemal wymieniono lewą > >> > > wewnętrzną oponę podwozia głównego. > >> > > PROBLEM: Przebieg lotu próbnego OK. Jedynie układ > >> > > automatycznego lądowania przyziemia bardzo twardo. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: W tej maszynie nie > >> > > zainstalowano układu automatycznego lądowania. > >> > > PROBLEM: Coś się obluzowało w kokpicie. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: Coś umocowano w kokpicie. > >> > > PROBLEM: Martwe owady na wiatrochronie. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: Zamówiono żywe. > >> > > PROBLEM: Autopilot w trybie 'utrzymaj wysokość' obniża lot > >> > > 200 stóp/minutę. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: Problem nie do odtworzenia na > >> > > ziemi. > >> > > PROBLEM: Ślady przecieków na prawym podwoziu głównym. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: Ślady zatarto. > >> > > PROBLEM: Poziom DME niewiarygodnie wysoki. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: Obniżono poziom DME do > >> > > bardziej wiarygodnego poziomu. > >> > > PROBLEM: Zaciski blokujące powodują unieruchamianie > >> > > dźwigni przepustnic. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: Właśnie po to są. > >> > > PROBLEM: Układ IFF nie działa. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: Układ IFF zawsze nie działa > >> > > kiedy jest wyłączony. > >> > > PROBLEM: Przypuszczalnie szyba wiatrochronu jest pęknięta. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: Przypuszczalnie jest to prawda. > >> > > PROBLEM: Brak silnika nr 3. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: Silnik znaleziono na prawym > >> > > skrzydle po krótkich poszukiwaniach. > >> > > PROBLEM: Samolot śmiesznie reaguje na stery. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: Samolot upomniano by przestał, > >> > > latał prosto i zachowywał się poważnie. > >> > > PROBLEM: Radar mruczy. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: Przeprogramowano radar by > >> > > mówił. > >> > > PROBLEM: Mysz w kokpicie. > >> > > ODPOWIEDŹ MECHANIKÓW: Zainstalowano kota. Podział szefów Szefów dzielimy na 5 grup: 1. Pedałów. 2. Superpedałów. 3. Antypedałów. 4. Pedałów-magików. 5. Pedałów-pirotechników. Dlaczego ? Szef pedał mówi: "Ja Cię Kowalski wy*******ę..." Szef superpedał mówi: "Ja Was wszystkich wy*******ę". Szef antypedał mówi: "Ja się Kowalski z Tobą pie**olić nie będę!" Szef pedał-magik mówi: "Ja Cię Kowalski tak wy*******ę, że ty nawet nie zauważysz kiedy" Szef pedał-pirotechnik mówi: "Ja Cię Kowalski wy*******ę z hukiem". P.S. Jest jeszcze Szef pedał-McGyver: "Ja Was Kowalski wy*******ę ! w kosmos gołymi rękami..." ![]() <kasia> Co jest najgorsze to to. <kasia> Że muszę tam jeździć rowerem. <perez> a ile masz drogi? <kasia> Jakieś 5 km. Ale przez las, więc potem dupa boli. <perez> od roweru, czy ktoś Cie w lesie zatrzymuje? Prawdziwa rozmowa nagrana na częstotliwości morskiej alarmowej canal 106 pomiędzy Hiszpanami a Amerykanami w październiku, 16 X 1997 roku Hiszpanie: (w tle słychać trzaski)...Tu mówi A-853, prosimy zmieńcie kurs o 15 stopni aby uniknąć kolizji, idziecie wprost na nas, odległość 25 mil morskich. Amerykanie: (trzaski w tle)...Sugerujemy wam zmianę kursu o 15 stopni na północ, aby uniknąć kolizji Hiszpanie: Powtarzamy : zmieńcie swój kurs o 15 stopni na południe, aby uniknąć zderzenia.... Amerykanie (słychać inny głos) Tu mówi kapitan jednostki morskiej Stanów Zjednoczonych Ameryki, w dalszym ciągu sugerujemy, zmieńcie swój kurs o 15 stopni na północ, aby uniknąć kolizji. Hiszpanie: Nie możemy podjąć takiej decyzji. Zmieńcie swój kurs o 15 stopni na południe inaczej dojdzie do kolizji...!!!! Amerykanie: TU MÓWI KAPITAN RICHARD JAMES, KTÓRY DOWODZI LOTNISKOWCEM USS LINCOLN, MARYNARKI WOJENNEJ STANÓW ZJEDNOCZONYCH...!!!! DRUGIEGO CO DO WIELKOŚCI OKRĘTU FLOTY AMERYKAŃSKIEJ, JEDNOCZEŚNIE INFORMUJĘ, ŻE JESTEŚMY ESKORTOWANI PRZEZ 4 OKRĘTY PODWODNE, 6 NISZCZYCIELI I 2 KRĄŻOWNIKI, UDAJEMY SIĘ W KIERUNKU ZATOKI PERSKIEJ W CELU PRZEPROWADZENIA MANEWRÓW! NIE SUGERUJĘ, JA ŻĄDAM, ABYŚCIE ZMIENILI KURS O 15 STOPNI!!!! W PRZECIWNYM RAZIE BĘDZIEMY MUSIELI PODJĄĆ DZIAŁANIA KONIECZNE ABY ZAGWARANTOWAĆ BEZPIECZEŃSTWO TAK OKRĘTU, JAK ZJEDNOCZONEJ SIŁY TEJ KOALICJI. WY NALEŻYCIE DO PAŃSTWA SPRZYMIERZONEGO, JESTEŚCIE CZŁONKIEM NATO I TEJ KOALICJI...ŻĄDAM STANOWCZO PODPORZĄDKOWANIA I ZMIANY KURSU...!!!! Hiszpanie: TU MÓWI JUAN MANUEL SALAS ALCANTARA, JESTEŚMY WE DWÓCH, ESKORTUJE NAS NASZ PIES, MAMY ZE SOBĄ NASZE JEDZENIE, DWA PIWA I KANARKA, KTÓRY TERAZ ŚPI...MAMY ZA SOBĄ POPARCIE RADIA LA CORUNA I KANAŁU 106 - ALARMÓW MORSKICH...NIE UDAJEMY SIĘ W ŻADNE MIEJSCE I MÓWIMY DO WAS Z LĄDU STAŁEGO, Z LATARNI MORSKIEJ A-853, Z WYBRZEŻA GALICJI. NIE MAMY ŻADNEJ GÓWNIANEJ INFORMACJI, KTÓRE MIEJSCE ZAJMUJEMY W RANKINGU WŚRÓD HISZPAŃSKICH LATARNI MORSKICH...MOŻECIE PRZEDSIĘWZIĄĆ ŚRODKI NA JAKIE TYLKO WAM PRZYJDZIE OCHOTA, ABY ZAPEWNIĆ BEZPIECZEŃSTWO WASZEGO ZASRANEGO OKRĘTU, KTÓRY ZA CHWILE ROZBIJE SIĘ O SKAŁY, DLATEGO RAZ JESZCZE SUGERUJEMY ZMIANĘ KURSU O 15 STOPNI NA POŁUDNIE, ABY UNIKNAC KOLIZJI, OK. ![]() ![]() To mogło przydarzyć się tobie.... Właśnie zdążyłem usiąść, kiedy usłyszałem głos z sąsiedniej kabiny: "Cześć! Co słychać?" Nie mam w zwyczaju prowadzenia konwersacji w WC, i nie wiem, co we mnie wstąpiło, że ***8211; chociaż zakłopotany ***8211; odpowiedziałem: "No, w porządku!" A tamten na to: "I co porabiasz?" Co za pytanie?! W tej sytuacji ***8211; trochę dziwaczne... Odpowiedziałem: "Eee, to, co ty... Wiesz..!" Właśnie postanowiłem wyjść tak szybko, jak tylko się uda, kiedy padło następne pytanie. "Mogę do ciebie wejść?" Tego już było za wiele, ale postanowiłem zakończyć rozmowę w uprzejmy sposób: "Nie... Jestem trochę zajęty!!!" I usłyszałem, jak tamta osoba mówi zdenerwowana: "Słuchaj, oddzwonię. Ciągle mi odpowiada jakiś idiota z kabiny obok!!!***8221; |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Ten podział szefów to chyba najczęściej powtarzający się tekst w tego typu tematach
![]()
![]() |
#889 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mo***380;e to nie jest ***347;mieszne, lecz tragiczne, ale coraz wi***281;cej takich dzieci neostrady i w dodatku analfabet***243;w si***281; trafia w necie
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#890 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#891 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
A ja mysle ze to sciema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#892 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#893 |
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Po mszy z kościoła wychodzą dwie staruszki i rozpoczynają rozmowę. Pierwsza mówi:
- Pani ta dzisiejsza młodzież to taka niewychowana, a jak się ubierają, co na głowach mają z jednej strony czerwone z drugiej zielone... straszne. Na to druga: - Pani to jeszcze nic. Wczoraj wieczorem wracam od wnuczki i wchodzę do jednej windy, a do drugiej młoda para. Jeszcze się drzwi nie zamknęły ich windy, a słyszę: jak wykręcisz żarówkę to wezmę do buzi. Pani SZKŁO ŻRĄ, SZKŁO ŻRĄ!!!! I do tego GORĄCE!!!! Jak uprawiają sex : - Bankier - na raty - Alpinista - zawsze na górze - Inżynier - zgodnie z planem - Listonosz - dochodzi szybko - Polityk - kończy na obietnicach - Dentysta - wiadomo, zawsze oralnie - Śmieciarz - dochodzi raz w tygodniu - Policjant - twardą pałką z kajdankami - Szachista - bije konia nawet przy królowej - Detektyw - tylko w ciemnościach i incognito - Dżokej - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy - Piłkarz - jak nie faul, to spalony, nigdy nie może trafić - Dostawca pizzy - jak nie dojdzie w 15 minut, to zimny - Nurek - ma wielkie ciśnienie, zwłaszcza, gdy jest głęboko - Golfista - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek - Muzyk - niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta - Pracownik Biura Podróży - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca - Dealer samochodów - nieważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<pasztet> Chyba za duzo wypilem ;P Wiecie co mi sie snilo ?
<rafalek> nie <^rix^> ne <pasztet> snilo mi sie, ze wczoraj na naszym ognisku bylem goły ![]() <rafalek> ee <^rix^> rafalek: ok kto mu powie ze to niebyl sen ? <rafalek> ^rix^: a kto mu powie ze goły wrocil do domu ? :/
![]() |
#895 |
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Trochę brzydsze dowcipy
![]() Jasio przybiega do mamy i mówi: Mamo, mamo, widziałem jak tatuś robił coś z pokojówką. > >> > - Tak, a co takiego? > >> > - Najpierw ja całował, a potem dotykał... Potem poszli do gabinetu, > >> > rozebrał ją i wsadził.... > >> > - Dobrze, synku, w niedziele, podczas kolacji opowiesz to, żeby > >> > wszyscy wiedzieli. Nadeszła niedziela, rodzina przy stole i mama > >> > daje znak Jasiowi żeby zaczął mówić. > >> > Jasio: > >> > - No wiec tatuś całował i dotykał pokojówkę, później zabrał ją do > >> gabinetu, rozebrał i wsadził....wsadził... > >> > Mamo jak się nazywa to co ssiesz szoferowi? Pani w szkole pyta dzieci o ich zwierzątka, przychodzi do Jasia: > >> > - Jasiu masz może pieska? > >> > - Mieliśmy kiedyś psa, proszę pani ale go zabiliśmy, bo ja mięsa nie > >> jadłem, ojciec nie jadł i matka też nie, a dla jednego psa nie będziemy > >> > kupować. > >> > - Jasiu to straszne, a kotka nie masz? > >> > - Mieliśmy też i kotka, ale go zabiliśmy bo ja mleka nie piłem, ojciec > >> > i matka też nie, a dla jednego kota nie będziemy mleka kupować. > >> > - Jasiu co ty mówisz, przyjdź jutro z mamą! > >> > - Miałem kiedyś mamę, ale się jej z tatą pozbyliśmy, no bo ja jeszcze > > nie bzykam, tata już nie może a dla sąsiada to nie będziemy trzymać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Kod:
Yuri Nesterenko God, give me memory... Prayer of the soviet programmer Main program to the malloc function: Request for providing allocation of 257 KB of Conventional Memory. Malloc function to the operational system: Request for providing allocation of 257 KB of Conventional Memory because of production necessity. Operational system to the main program: Providing of 257 KB of Conventional Memory is not possible because of it's absence. There's 3 megs of Extended. Do you want it? Main program to the exception handler: Lapse of memory allocation. :( What shall we do? Exception handler to the optimization procedure: We should obtain spare memory through using system resources more rationally. Interruption controller to the interruption handler: That's, eh... user has pressed a button... Main program to the interruption handler: Don't panic! He will release it soon. Optimization procedure to the exception handler: Finished! Main program to the exception handler: What's now? Exception handler to the main program: It's even worse. Maybe, we should initiate a disk swap? Main program to HDD: Request for accepting a deposit of 257 KB in a swap-file HDD to the main program: Your request can not be fulfilled because free space is not available. Main program to the operational system: What the bug is that? It must be some free space there! HDD to the main program: Not a bug. You haven't yet took the last 4 megs swap-file. And, by the way, I'm not elastic. Not even using a stacker program. Interruption controller to the interruption handler: That's, eh... user is pressing a button here... again... Interruption handler to PC speaker: Say something, get rid of him! PC speaker to the user: Beep! Main program to the operational system: Maybe we can redistribute something in memory? Operational system to the main program: Other programs need memory too. Do you really want a General Protection Error? Main program to the hack function: Now, find out who ate all the memory and throw those motherhackers away! Interruption controller to the interruption handler: That's, eh... user is pressing Ctrl-Alt-Del! Main program to the interruption handler: Lock the keyboard for that wimp! We have some critical tasks here... Hack function to the main program: Ready! A piece of cake! Main program to the operational system: What's now? How much memory is free? Operational system to the main program: 320 Conventional and... oh, but where is Extended Memory Manager? Main program to the hack function: What have you done, rascal? Hack function to the main program: But what have I done??? You said "throw them away" so I threw them away! Malloc function to the operational system: Request for providing allocation of 257 KB of Conventional Memory because of production necessity. Operational system to the main program: I can't. I had some important data in the high memory. And, generally speaking, I'll soon hang myself with all of you! Reset button to CPU: Guess what? Game over, morons! ... COLD REBOOT... Autoexec.bat to the main program: So, where have we finished last time?
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 02.08.2006 o godz. 16:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
No to nie wiem o co chodzilo z tymi dziecmi neostrady. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#898 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() se sprawdź ![]()
![]() |
![]() |
#899 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#900 |
Jakiś Tam User ;)
Data rejestracji: 02.07.2006
![]() |
Mam nadziej***281;, ***380;e tego nie by***322;o i ostrzegam ***380;eby nic nie je***347;***263; (ani pi***263;) podczas ogl***261;dania/pr***243;by czytania....
![]() http://lady-jewel.mylog.pl/
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|