![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprawd***378;, a si***281; dowiesz :-P
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Halo, infolinia medyczna? Proszę mi powiedzieć, gdzie kupię viagrę dla kobiet?
- Proszę pana, w dowolnym sklepie jubilerskim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Pewnego razu pastuch przepędzał swoje owce z jednego pastwiska na drugie. Nagle, w kłębach kurzu i z rykiem silnika zatrzymało się przy nim nowiutkie BMW. Kierowca - młody człowiek w garniturze Prady, butach Gucciego, okularach Diora itd. Typowy yuppie. Koleś wystawił głowę przez opuszczoną szybkę i pyta:
- Czy jeżeli powiem ci ile dokładnie masz owiec w stadzie, dasz mi jedną z nich? Owczarz popatrzył na facia, na swoje stado i odpowiedział: - Dobra, czemu nie...? Yuppie zaparkował samochód. Wyciągnął notebook DELL podłączony do komórki AT&T. Połączył się z Internetem, wszedł na stronę NASA i za pomocą GPS dokładnie określił swoją pozycje. Podał ją do innego satelity NASA, który zrobił zdjęcie obszaru w wysokiej rozdzielczości. Następnie otworzył zdjęcie używając programu Adobe Photoshop, przekonwertował plik i wysłał go do centrum obróbki zdjęć cyfrowych w Hamburgu. Po kilku sekundach na palmtopa przyszedł mail informujący go, ze zdjęcie zostało obrobione i podano adres, pod którym zostały zmagazynowane dane. Koleś wszedł wiec do bazy danych SQL i ściągnął dane, a następnie nakarmił nimi arkusz Excel i wypchał setkami skomplikowanych formułek. Po otrzymaniu wyniku wydrukował na swojej mini drukarce HP LaserJet pełny 150-stronicowy raport. Podał go pastuchowi i powiedział: - Masz w stadzie 1586 owiec. - To prawda - powiedział owczarz. Pewnie chcesz teraz wybrać sobie jedna z nich? A bierz.. Stał spokojnie, obserwując młodego człowieka rozglądającego się wśród stada. Ten w końcu wybrał zwierzaka, załadował go do bagażnika nowiutkiego BMW. W tym momencie owczarz odzywa się ponownie: - Hej, a jak Ci powiem jaki jest Twój zawód, to oddasz mi zwierzaka? Yuppie pomyślał przez chwilkę, a następnie odparł: - Jasne, czemu nie? - Jesteś konsultantem - powiedział pastuch. - O rany, niesamowite! Jak to zgadłeś? - Nie musiałem się specjalnie wysilać - rzekł owczarz. - Zjawiłeś się tutaj nie wzywany, żądając zapłaty za odpowiedź, którą znałem, na pytanie, którego nigdy nie zadawałem. A w dodatku gówno wiesz o mojej robocie... ODDAWAJ PSA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Kochanek chce od ciebie tylko jednego, a mężowi to i zupę, i drugie, i deser...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
- Kochanie, czy zdajesz sobie sprawę, że w pewnym sensie mój ginekolog zna mnie lepiej, niż ty?
- Co ja mogę, ja jestem userem, a on adminem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 16.01.2004
![]() |
Komunikacja wewnątrzsystemowa:
-Bios do Windows: "Pobudka! Wstajemy!" -Windows do Biosa: "Pomału, pomału, co nagle to po diable..." -Manager urządzeń do systemu operacyjnego: "Mam takie coś dziwne na monitorze." -Odpowiedź Windows: "Na razie to olej." -Asystent sprzętowy do Windows: "Juzer mnie pogania. Mam zidentyfikować to coś dziwne. Może to karta ISDN jest." -Windows: "Coś takiego...?" -Nieznana karta ISDN do wszystkich: "Może by mnie tak kto wpuścił" -Karta sieciowa do tupeciary ISDN: "Kto ci się tutaj pozwolił ładować?!" -Windows: "Cisza w budzie! Bo obu wam zabiorę rekomendacje!" -Manager urządzeń: "Proponuję kompromisik. Karta sieciowa będzie hulała w poniedziałki, a koleżanka ISDN we wtorki." -Karta graficzna do Windows: "Mój sterownik poszedł na pomostówkę. Ja się w takim razie zwalam." -Windows do karty graficznej: "A kiedy wrócisz?" -Karta graficzna: "No, na razie to nie przewiduję." -Napęd CD-Rom do Windows: "Ekhem, mam tu nowego sterowniczka." -Windows: "I że niby co ja z nim mam począć?!" -Sofcik instalacyjny do Windows: "Daj, ać ja pobruszę, a ty pociwej" -Windows: "No, to to lubię." -Gniazdo USB do zarządcy przerwań: "Alarm! Właśnie zostałam spenetrowana przez kabel od skanera. Oczekuję reakcji." -Zarządca przerwań: "A ty skąd się wzięłaś?" -Gniazdo USB: "Ja jestem tu fabryczna. Zresztą koło mnie siedzi jeszcze koleżanka." -Zarządca przerwań: "Ale ja was w ogóle nie mam na liście." do Windows: "Weź im coś powiedz." -Windows: "O rany, mam nadzieję, że się zaraz jakaś drukarka nie pojawi." -Karta graficzna: "Tej, nowy sterownik się jąka." -Windows: "No to musimy starego sterownika z emeryturki zawrócić." -Program deinstalacyjny do nowego sterownika: "Spadówa." -Niepożądany sterownik: "Możesz mnie cmoknąć." -Windows do Norton Utilities: "Killim dziada i jego parszywy pomiot!" -Utilities do resztek sterownika: "Sorki, musimy was dziabnąć." -Ważny plik systemowy: "Nas?? Bohaterów?! PRĄDEM?!" -Windows do niebieskiego: "Weź no zaanonsuj, że chłopcy Nortona znowu pomylili koordynaty przy ostrzale..." -Niebieski do użytkownika: "No to luzik, kolego, w tym tygodniu już nie popracujesz." Wygrzebane z archiwum dysku ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro
Grek będzie robić za Ciebie wszystko na co nie masz czasu. Spać za Ciebie do jedenastej. Chodzić za Ciebie na kawę. Odbywać poobiednia sjestę. Wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce. Ja już adoptowałem i mam luz - mogę pracować od rana do wieczora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
I Grek to zrobi powoli i dokładnie. (siga siga)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
- Pan nie ma zielonego pojęcia, co o waszym rządzie myśli naród! - wytknął panu premierowi rozjuszony przywódca opozycji - Niech pan wsiądzie do byle tramwaju, wejdzie do byle marketu - wtedy usłyszy pan prawdę!
Zafrasował się pan premier, zadumał. Jeszcze tego samego wieczoru założywszy dla niepoznaki kapelusz wymknął się bez obstawy na ulicę i wsiadł do pierwszego tramwaju. - Do najbliższego marketu! - rzucił do motorniczego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jedzie wielki TIR. Nagle na jezdnię wbiega jakiś chłopina. Hamulce, pisk
opon, uderzenie i w końcu TIR staje. Wysiada kierowca, przechodzi na przód i próbuje oderwać od zderzaka to co zostało z gościa. W końcu zły wali pięścią w maskę i wraca do kabiny mrucząc : - Aaaaaaa, trudno, powiem gliniarzom, że to naklejka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Ogłoszenie:
Słońce, piasek i woda. Zatrudnię do pracy przy betoniarce. |
![]() |
![]() |