![]() |
Będziesz musiał Misiozol poczekać, tak jak na The Last Of Us na ps3 poczekać musiałeś, ale warto, dopracowane gry miażdżą resztę taśmówek. Kusi kusi, nawet cenowo, tak jak mówiłem "za rok może dwa...". Jeszcze jedno interesujące zagadnienie, DS3 będzie kompatybilny ma się rozumieć z ps4 ? Tak czuje że cena DS4 będzie powalająca...
|
Teraz jeszcze różnicy za dużej nie będzie. Z czasem powstaną gry specjalnie dla PS4 korzystające z jej znacznie większej mocy ...
|
Chris ja tam jakiesz szczegolnej roznicy to nie widze jak dla mnie jesli to jest porownanie ps3 vs ps4 to ps4 jest zdecydowanie przereklamowane i zdecydowanie kosztuje za duzo nie wspominajac juz o xone .
|
Wraz z premierą gry Assassin's Creed IV: Black Flag mamy ciekawe porównanie tejże gry na różnych platformach. Wkleje tylko 2 wideo, żeby post za bardzo się nie wydłużył :P
Assassin's Creed IV Graphics Comparison: PS3 vs PS4 - Is it worth the wait? Assassin's Creed 4: Xbox 360 vs. PlayStation 3 Gameplay Frame-Rate Tests |
PS4 miało nie być wstecznie kompatybilne z PS3 więc mnie to nie dziwi. Zresztą patrząc po sprzęcie to nigdy nie będzie. Z PS2 i PSX powinno być (i chyba jest, ale tylko obrazy z PSS).
Coś tam przebąkiwali, że "kompatybilność" z PS3 ma być zapewniona przez streaming (Gakai?). |
Cytat:
Z ciekawostek z "pierwszej ręki" - PS4 nie pozwala na uruchomienie gier z PS3 (PS3 discs are not supported by this system). Tak samo jest z PSX i PS2 ale wyświetla się komunikat "This disc is not compatible with PS4". |
Hałaśliwe i sponsorowane.
Fajnie, trzęsie konsolą z HDD podczas pracy. ;) |
|
Ale przynajmniej paru spryciarzy nabiło sobie ratio na trackerze. :spoko:
|
Skoro nośnik nie jest zabezpieczony (tego nie wiem) to dumpy są (PS3BD-ROM też był i też na początku generacji były już obrazy). Tylko co z tego? Nie odpalimy tego przez najbliższe kilka lat. O ile w ogóle kiedykolwiek przed czasami komputerów kwantowych z kilkoma tysiącami kubitów. Nastały czasy podpisywania oprogramowania, a nawet nie tylko. Aby teraz coś odpalić na lewo trzeba się przedrzeć przez cały łańcuch zabezpieczeń.
PS: Mnie tam ich nie szkoda. Wystarczyło usiąść na kilka sekund i się nad tym zastanowić. Już pomijając nawet kwestię piractwa. |
I w tym caly szczegol , nie ma jak ich odpalic :P
|
Skoro mamy już gierki to ja poproszę instrukcję jak je uruchomić. Szkoda, żeby ludzie na darmo ściągali 30GB danych.
|
Gry juz sa na torencie do ps4 ale jaja
According to doskias on a Chinese BBS some Sony PlayStation 4 / PS4 Game Backups have surfaced on Internet torrent sites and TTG Tracker with details below and additional pictures HERE, as follows:
Reportedly ASUS Black 12X BD-R 2X BD-RE 16X DVD+R 12X DVD-RAM 8X BD-ROM 8MB Cache SATA Blu-ray Burner BW-12B1ST/BLK/G/AS drive was used for ripping the PS4 / PlayStation 4 games. Both games contain single PKG that contains whole data, as well as "RIF" file that is used for storing purchase data to activate digital contents from PSN Store. wziete z tad http://www.ps3news.com/ |
Jest jeszcze ciekawiej:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:45. |