![]() |
Cytat:
Znaczy może bym się skusił na PS4 za rok za dwa, jakbym nie miał PS3 - aktualnie mam spore zaległości, Batmany, Beyond Two Souls, Uncharted, Heavy Rain Red Road Redemption, i wiele wiele innych, jeszcze mi trochę zajmie tego ogranie :) :] |
Zaraz straconych, a ile tych gier tak naprawdę wyjdzie? Tych dobrych, garstka. Do obrócenia w... tydzień, dwa. :szczerb:
Ja stosuję taką samą taktykę od wielu lat i jako tako się sprawdza. |
Po 2 latach na 100% bedzie roznica w cenie(moze nawet spora) ale straconych 2 lat nikt ci nie odda:)
|
Wygląda całkiem przyzwoicie, rozmiary chyba podobne do PS3 SLIM, nawet wydaję się że trochę mniejsza. Na półce na pewno prezentowała by się godnie :)
W najbliższym czasie nie kupie, odczekam minimum rok, może dwa od premiery i wtedy może się ją łyknie. Przez te 2 lata wyjdą ewentualne "buble" i powinny już nawet zostać poprawione, więc pewnie będzie tak jak przeważnie, czyli "najlepsze" wersje PS będą te które wychodziły mniej więcej "po środku" w czasie od premiery do premiery następnej :). Też nie można być tego do końca pewnym, bo nie wiadomo co po 2ch latach z konsoli okroją, może zawsze zniknąć jakiś port USB albo optyczny, albo jakieś diody, w ramach oszczędności, hehe ;) Nie mówie żeby to była jakaś złota zasada, jeno opieram się na własnych obserwacjach. PS2 , ostatnie FATy , PS3 z kolei SLIM :) Cenowo pewnie i tak wyjdzie podobnie, czy kupie zaraz po premierze czy po 2ch latach, licze tylko na wprowadzone poprawki w nowszych wersjach :) |
Ja kupię ale dopiero jak złamią. Chyba że pójdą po rozum do głowy i umożliwią lokalną kopię wszystkich save'ów, trofeów, gier i ich licencji. Wtedy to nie tylko kupię, ale i nie wgram nieoficjalnego fw (czy co tam będzie). :D To jedyne funkcjonalności jakie mnie odstraszają od OFW. Już nawet bym przebolał granie z ODD.
|
Ja też nie kupie, ale brat już się przymierza.
Tym razem Sony poszło dobrą drogą, w przeciwieństwie do M$ i X360 zostanie zastąpiony PS4. Pierwsza konsola Sony która nas przekonała. Tak trzymać :spoko: Ale jak zwykle działa stary sprawdzony schemat: firma która poczuje się zbyt pewnie, zaczyna przeginać. |
Tak czy owak - na razie nie kupuje***8230; Nie przekonali mnie***8230;
Ale jesli Kojima wyda Ground Zeroes na PS3 a Phantom Pain na PS4 to sie wkurze nieziemsko... |
To chyba pierwsza od czasów PSX konsola Sony, którą się normalnie rozbiera.
Ale do X360 pod tym względem jeszcze dalej daleko. ;p |
Taka ciekawostka jak konsola wygląda od środka. Rozebrał ją, krok po kroku, sam Yasuhiro Ootori, dyrektor inżynieryjnego działu japońskiego koncernu.
|
Cytat:
Uncharted, gra o łowcy przygód a'la Indiana Jones, idealna gra aby wcisnąć świetne zagadki, wkomponowane w klimat dżungli starożytnych świątyń... w grze są 3... k***a :sciana: Stoją na poziomie, - sprawdź pod selectem jak to ułożyć, a jak zapomnisz to wciśnij select WTF?! ja się pytam... co się dzieje... to mnie bardzo frustrowało w tej grze że nie było zagadek... W dwójce to już nie pamiętam czy jakakolwiek była... Cytat:
Jeszcze jedno, w nowych tytułach DLC mnie odstrasza, niby tam 5zł za mapkę, tu 3 zł za strój, ludzie ogarnijcie się. Jak już wydawać dodatki, to pełnoprawne, zawierające dużo więcej rzeczy. O "kastrowanych" treściach już nie wspomnę na rzecz DLC. Chociaż dzisiaj to mnie rozgromiło - http://antyweb.pl/kupilem-gre-ktorej...nie-dokonczyl/ - Kupujesz grę, a tam demo, a pełna wersja za jakiś czas w formie DLC... |
Obawiam się że jeśli AMD i Sony przyłożyły się do pracy to tyle może to potrwać (albo nawet wcale nie rozgrzebią).
Oj przydałyby się już komputery kwantowe. :czar: |
Oby tylko znów nie trwało to 5 lat...
|
Bardziej się obawiam ewentualnych błędów, wad w konsoli, które wymuszą oddanie jej do serwisu. Oby Sony nie zaliczyło falstartu.
|
Ja kupię dopiero po upgrade, bo pewnie znowu poblokują save'y, trofea i diabeł wie co jeszcze.
|
Ilość załączników: 3
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:49. |