![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#151 | |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#152 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Ja mam HP735 może coś wysnuje, ale patrząc na twoje fotki Calme to aż wstyd pokazywać
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie wątek dotyczy niby makro ale przecież można go rozbudować o wogóle fotki użutkowników Forum ![]()
![]() |
![]() |
#154 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Dobra zrobiłem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kot mruczał ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
no dobra, po urlopie pare moich
![]() minolta z3 bez zadnych dodatkowych soczewek dzis o malo nie kupilem soczewki macro w koncu, ale na 10 minut przed koncem licytacji kiedy zwyklem licytowac padl mi net ![]() ![]() konczynka ltra by sie przydala jak mi net padal ![]() da sie zrobic seryjne w macro ![]() po prostu mucha mucha wewnatrz dmuchawca - ciezko bylo ostrosc zlapac na niej a nie ma dmuchawcu
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 09.07.2005 o godz. 23:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Author
Zlotowicz
no to jedziemy dalej - oddzielny post bo limic pol mega na jeden post
![]() a edytowany zeby zobaczyc numer obrazka w bazie ![]() obiad podano, sir! boombastic, realy fantactic... boom boom boom boom ![]() @Calme tez miales zdjatko spetanego robala ![]()
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 09.07.2005 o godz. 23:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Cichy mod
![]() ![]() |
No to jeszcze raz ja
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
![]() |
Piterniel - kot wypasiony
![]() Nimal - ten atakujacy pajak full wypas ![]() Tak ogolnie to makro jednak najlepiej robic w dzien i bez flasha ![]() A ja tak zeby zmienic klimat z tego makro i makro wrzuce cos innego dla przekory ![]() 1) Lampy na Krupówkach ![]() 2) Uliczka w Zakopanym na drewnianym szlaku ![]() 3)Wielka Krokiew ![]() ![]() 4)Drzewko o zachodzie słońca ![]() 5) Zachod slonca ![]() 6) Kolejny zachodzik ![]() 7) Chmurki - sielanka ![]() 8) Górskie kwiaty przy potoku ![]()
Obiektywni.pl Ostatnio zmieniany przez Calme : 10.07.2005 o godz. 00:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() PS moje gratulacje ![]()
![]() |
![]() |
#160 |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Nie jest absolutnie "niesamowite zdjęcie w trybie makro" ale nudziłem się i nauczyłem mrówkę palic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
![]() |
Niedawno wrzucalem powiekszenia 1 grosza z makrokonwertera Raynox 250 dzis dla porownania powiekszenie z odwroconego Heliosa - tak dla pokazania jaki daje efekt.
1) Bez kadrowania pomniejszony do 800x600 oryginal ![]() 2) Wykadrowane z oryginalu 1:1 (nie oddaje to efektu powiekszenia ![]() ![]() ![]() 3) Bez kadrowania oryginał ![]() 4) Wykadrowane 1:1 ![]()
![]() |
#162 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
To może i ja coś zamieszczę...
Z wczorajszego wypadu do Strand Hill: ![]() ![]() Pomniejszone, nie kadrowane, na automatycznych ustawieniach. ![]()
![]() |
![]() |
#163 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
![]() |
joujoujou ale killer !
![]() a ja pozwole sobie wrzucic moja pierwsza muche w karierze - nie mogłem sobię odmówić tej przyjemności 1) Nie kadrowane z Raynoxa ![]() 2) Wykadrowane ![]() ![]()
![]() |
#164 |
Author
Zlotowicz
dla narzekajacych na mala GO
da sie miec dowolna w fotografii macro, tylko trzeba... http://sebaw.online.fr/eng/technique.htm no wlasnie - mi od samego czytania przyszedl bol glowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
![]() |
Udało mi się ostatnio znaleźć świętną stronkę z fotografią makro
![]() http://www.insektenmakros.de/ po wejściu na www klikamy po lewej stronie na "InsektenmakrosNEU!" i wybieramy z listy kategorię zdjęć - IMHO to już klasa światowa i jest naprawdę co oglądać ![]() miłego odbioru...
![]() |
|
|