![]() |
Cytat:
folia będzie, coby siedzeń nie pobrudzić :) Cytat:
Ciebie też zapraszają :> P.S. ja choć trochę byłem ;) |
Cytat:
Do punto za 3 tysiące. |
Ale to musi byc taka coby maske tez przykryla :szczerb:
|
Mam taką.
|
to wezmę po 2,9k zł :)
oczywiście taką zbrojoną na maske :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
po co produkuja takie cusie? :sciana:
:idea: to boskie narzedzie selekcji naturalnej :matrix: dzieciaki pod remiza sie napija, wsiadaja do tych swoich ospojlerowanych bombowcow i sru w drzewo :D srednie IQ populacji wzrasta :D |
Cytat:
i na wiejską imprę podjadę, zaryczę i ... zakwiczę :D a spojlery to moje marzenie :taktak: fcuk w tym też mam już spojlery :sciana: a chciałem tylko mały progres zrobić :spoko: |
kup sam znaczek i przyklej :hahaha:
|
Cytat:
jeszcze trzeba mieć nakładkę na rurę wydechową :sciana: a to 10 kucy więcej :jupi: |
trzeba miec fantazje:D
|
Cytat:
toż to latami badań na hamerykańskich uniwersytetach potwierdzone :taktak: taka "myszka miki" dodaje 8 kucu nakładki na pedały - sprotowe oczywiście 5 kucy naklejki w zależności - sparko 2,5 kuca, rekaro, nos, kajaba po 1,5 kuca itd... aż auto nie jest już w stanie wyżywić tych biednych, zmęczonych, żyjących w ścisku zwierząt :tak!: |
Może tak - Czym muszę jeździć. Taki temat. :>
Załącznik 51248 To samochód zastępczy. Pozwolicie, że wymienię jednym tchem wszystkie jego zalety: 1. Jeździ 2. Jest na gaz. :sciana: ;p |
Myślałem, że prześlizgam się przez tę 'zimę' bez ładowania aku.
Niestety dzisiaj, po odstaniu kilku dni, rozrusznik powiedział, że z takim gównem to on nawet pół obrotu nie zrobi. Trudno, trzeba ładować... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:11. |