![]() |
ja się poruszam jednośladem w okresie wiosna-jesień, taki mały lekki (aluminiowy) rower z kołami 28 cali (duże troszkę) szybki cichy tani i ekonomiczny spala do 2ch butelek 1.5l :spoko: wody mineralnej na 100km w bardzo upalne dni
|
Cytat:
|
mój roverek przeszedł zabieg wymiany świec żarowych... 2 były spalone.
przy okazji zamontowałem gruszkę z zaworkiem zwrotnym na przewodzie paliwowym do filtra. teraz już można jeździć... jak do tej pory w zimie to pali mi około 5,7l/100km, więc wydaje mi się, że wynik jest całkiem przyzwoity. powiedźcie mi, czy waszym zdaniem warto lać zimą do ropy dodatek Xeramic? |
w sobotę to widziałem we WRO :)
zdjęcie nie moje http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...f0f632704.html |
|
Takie chyba siedzenia miałem w moim niezapomnianym civicu. Może trochę głębiej wyprofilowane, ale to może tapicer ci mocniej obciągnął (tylko bez skojarzeń ;) ) :taktak:
Dobrze się w tym jeździło :) |
Cytat:
jeśli chodzi o siedzisko to lekko jest przycięte - inaczej się zrobić nie dało, bo oryginalnie materiał był naciągany i prasowany do gąbki, ale i siedziska mają nawalone więcej gąki poid materiał ogólnie jest bardzo zadowolony z wykonania jak i czasu realizacji :taktak: bo jeśli chodzi o zawieszenie to :sciana: może zakopią wreszcie te ulice jakimś żwirem i ją ubiją :klnie: |
Del Sol targa to był CRX a nie civic, po roku 1992, ale to szczegół :)
Fotele jednak były albo takie same jak u mnie albo bardzo podobne. Jak się tak przyglądam, to się zastanawiam, czy nie były nieco inne zagłówki... |
Cytat:
|
Picer! :P
|
Potrzebuję konsultacji ze znawcą forda fiesty. Nie chcę zaśmiecać forum, więc nie będę się rozpisywał :). Jeśli ktoś zna to auto proszę o odzew.
|
Pisz pisz.
Sam znawcą nie jestem - miałem fiestę półtora roku. |
qrcze, ale ceny poszly ostatnimi miesiacy w gore :O wlasnie przejzalem pare stron i :szczena:
dobrze, ze zdazylem zalapac sie na koncowki promocji w marcu mozna jeszcze bylo szarpnac Octavie 1.6 z calkiem calkiem wyposazeniem (z 2009r.!) w cenie Polo 1.4 tylko z klima :haha: ta sama firma a takie jaja :D |
Bo folcwagen to kosztuje za nazwę. :szczerb:
Lupo jest brzydszy od Tico, a myślałem, że to niemożliwe. :> |
:hmm: z tymi markami to nie dokonca chyba jednak placisz za marke - trza by miec jednego i drugiego w tym samym czasie, w takim samym stanie i dopiero mozna by cos konkretnego powiedziec.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:33. |