![]() |
do swojego Prince 2 wgrałem juz trzeci bios w ciągu tygodnia i jest coraz lepiej, ciężko tę operację s******yć 8 )
|
Cytat:
Cytat:
To prawda, że wielu jest użytkownikó Manty, którzy o upgrade nie mają zielonego pojęcia. Domniemuję, że ci, którzy zadają sobie trud wejścia na forum i poświęcają swój czas na przeczytanie dobrych rad nie są kompletnymi ignorantami i coś tam kumają... |
Cytat:
Wszystko można u******yć przez głupotę, Mantę też... 8 ) |
Cytat:
http://toya.net.pl/~piotrza/soft/e3.html Ale widać, że prace nad poprawieniem błędów idą pełną parą ;) A przeglądając forum Manty nie ma zbyt dużo zgłoszeń o uszkodzeniu odtwarzacza podczas wgrywania softu. A odtwarzacz zawsze można kupić TUTAJ . Dostajemy tym samym jedną naprawę przy awarii podczas wgrywania softu gratis :) |
Cytat:
Jeśli można spiep**yć odtwarzacz przez zwykły upgrade (co chyba już kilkadziesiąt razy robiłem np. w Litku), to mogą się pojawić pewne wątpliwości w związku z zakupem. :| |
Cytat:
Po prostu marzy mi się sytuacja, kiedy idę do sklepu, wydaję pieniądze na jakiś produkt, ale mam pewność, że jest to produkt sprawdzony i przetestowany i za dzień/tydzień/miesiąc nie zacznę mieć z nim problemów. Tyle, że niestety.. to jest raczej mrzonka... |
esem - krecisz...
jak cos ma TYLE biosow/firmware'ow znaczy nie jest idealne - bo ciagle cos poprawiac musza.. do bellwooda, wiwy tez nowy soft wychodzi, wiec nie wiem czym tak bardzo sie zachwycasz w tej swojej mancie.. zobacz soft do xbox'a (XBMC) - on wychodzi CODZIENNIE (tyle, ze to jest program, a nie firmware..). jeszcze tylko dodam, ze do KiSS'a tez softy wychodzily - a w zyciu tak bardzo nie zalowalem zakupu czegokolwiek (naszczescie udalo sie sprzedac..).. i do tych co sie boja - faktem jest, ze rzadko kiedy mozna przez aktualizacje biosu cokolwiek uszkodzic, wiec bez obaw ludziska ;) pozdro ;) |
Cytat:
Prawdziwy bubel jest wtedy - jak nie ma kolejnych firmeware. Jesteś wtedy bezradny. Natomiast jak jest regularnie nowe firmeware - to moim zdaniem nie jest to bubel... A nie ma jednego jedynego raz na zawsze dobrego firmeware - i (na szczęście - bo pojawiają się nowe nośniki, nowe kodeki (ver. xx.0123456), nowe (i tu wpisz co zechcesz)) nigdy nie będzie. I na tym polega kapitalna przewaga manty nad innymi "chińczykami" :respect: Jak się boisz - to nie ryzykuj, jak nie umiesz - to się naucz. Nauka jest za darmo (jeszcze) - wiedza kosztuje. Zawsze możesz poprosić kogoś aby wgrał Ci nowego BIOSa. 8 ) |
Cytat:
http://www.manta.com.pl/forum/viewto...er=asc&start=0 Cytat:
Ale jak gra, to Ci niestety nie powiem. Mój znajomy kupił ostatnio na Allegro zestaw 5.1 Koda za ok. 460 zł. Bardzo sobie go chwali za czysty i naturalny dźwięk, a wie co mówi, bo ma ucho (gra w zespole). Poza tym Andrzej ma rację - nie moc jest najważniejsza. Powinna być po prostu dobrana odpowiednio do pomieszczenia. |
moja teoria jest taka, chcieli koniecznie na Święta wypuścić nowe wersje Księcia i Cesarza no i tak się pospieszyli, że już na porządny bios nie starczyło czasu, dobrze że choć uaktualnienia wypuścili.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ad2. Manta zaleca aktualizowanie firmware jak tylko pojawi się nowsze. Nowe oprogramowanie zawiera wszystkie stare uaktualnienia + dodatkowe poprawki. Jednak czasem warto jest poczekać, aż ktoś powie jak spisuje się najnowszy soft. ad3. To jest dziwne. Może nowsze oprogramowanie rozwiąże problem? Bo nie powinno być problemów z dźwiękiem w filmach DivX, a obraz w E3 ma być podobno najlepszy ze wszystkich produktów Manty. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:53. |