![]() |
Dobrze. Przynajmniej pierwszy zawodnik odskoczy reszcie (myślę tu głównie o Kubicy) tylko o 5 punktów, nie o 10 jak normalnie..
|
szkoda roberta, pit wypadal mu akurat na deszcz...
H rewela na drugim miejscu :D ferrari znowu bez pkt, szkoda, ze R nie dostal intermediatow :( |
Ci organizatorzy to przeginają pałę - chcieli mieć większą oglądalność widowiska w europie i mieli - ludzie obejrzeli sobie jak się stoi na torze w kałuży wody.
|
oj tam, nie przesadzaj
zobaczylismy cos innego niz nozmalnie ale oby jak naj mniej takich cyrkow :P |
Mogli jakieś 10-15 min.wcześniej podjąć decyzje o zakończeniu wyścigu, a nie tak wstrzymywać wszystko na siłę. No ale i tak w miarę fajny wyścig, nie licząc tego że Kubica do mety nie dojechał.
|
przeciez liczyli na to zeby rozdac pelna pule pkt a nie polowe...
|
A mi się wyścig nie podobał, szczególnie pod koniec gdy już panował komplenty chaos, nie wiadomo było kto się z kim ściga, kto gdzie jedzie, tłumne zjazdy po nowe opony, nawet livetiming tego nie ogarniał, a Heidfeld miał niesamowitego fuksa, Button zjeżdzał do pitów o 3 razy więcej niż on a i tak był o 22s szybciej, w normalnych warunkach dubel jak nic i do tego czerwona flaga w najlepszym dla niego momencie.
Rozbroił mnie totalnie Raikkonen gdy jeszcze wszyscy mokli na gridzie w samochodach, on się przechadzał w krótkich spodenkach i co on tam miał w ręce ? loda i cole ? myślałem, że spadne z krzesła. |
Mam identyczne odczucia - jeden wielki chaos, IMO jedyną osobą, która zasłużyła na punkty był Brawn i Button właśnie.
W ogóle Ferrari dzisiaj dało popis - Massa krzyczy, żeby przerwać wyścig, bo nic nie widzi ("Ty jesteś od jeżdżenia, a nie przerywania wyścigów"), a później wszyscy mokną, a Kimi obżera się ciastkami :D |
Raikkonenowi i tak już fura nawaliła (prawdopodobnie KERS, czy jak mu tam) - jakiś makaroniarz z jego teamu na BBC mówił, że nawet gdyby doszło do kontynuacji wyścigu, to (o ile udało by się ruszyć jego auto z garażu) to startowałby z pitlane, więc miał mnóstwo czasu na ew. zmianę ciuchów.
|
ale jadl loda w boksie wiec wtedy juz bylowiadomo, ze nie pojedzie
|
Dokladnie tak jak Raiki, powinni postapic inni kierowcy i teamy!
To co sie dzieje na torze i poza nim zakrawa na kpine. To ma byc wyscig, a nie rozgrywka w pokera przy stoliku sedziowskim. |
fryzjera zalatwic, on wszytskich poustawia :)
|
Melduję się na posterunku.
:tv: |
Cytat:
|
No i po zawodach:>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:33. |