![]() |
Wróciłem, roztwieram :piwo:
|
:kawa:
|
Cytat:
Wstawać miejscowe opoje, kawożłopy i inna swołocz! Teraz jest najlepszy moment dnia, przyjemne 18 stopni. Jem bogate śniadanie i popijam ciepłą miętą. :jem: :herbatka: Na deser będzie :kawa: :uklon: |
Już po :kawa:
|
Było poczwórne espresso z wielką mleczną pianką, ale chyba kończę temat kawy na dzisiaj, wystarczy wypłukiwania magnezu i potasu, bo potrzebne są do pocenia się. :kawa:
Rozpuściłem 3 tabletki elektrolitów w dużej butelce wody, czyli takie słabiutkie wyszły, ale zawsze lepiej pić coś takiego niż samą wodę. toast2 |
Zawsze możesz elektrolitu z akumulatora pociągnąć. :szczerb:
|
Elektrolit chmielowy mam :piwko2:
|
Chichy śmichy, ale jak mnie którejś nocy skurcze w nogi złapały po ponad 30 stopniowym upale, to mi do śmiechu nie było. Wczoraj wychlałem arbuza z cienką skórą 3,4 kilograma, więc dostarczyłem elektrolitów w opór, potasu, to dawkę naprawdę ogromną, a dzisiaj trzeba się wspomagać inaczej.
Piwa nie mogę, bo jazda wisi pod znakiem zapytania, ale takie mętne pszeniczne świetnie robi w upał, co prawda tylko jedno, bo po dwóch zaczyna się ze mnie lać. W Lidlu arbuzy nadal po 1,99 za kilo, zaraz jadę po dwa. :D |
Przerwa na :kawa: i chwila TdF. Dziś płaski etap i w dodatku za wiele się nie dzieje, to za chwilę idę dalej. Dziś 30 stopni i to jeszcze ponoć spoko, a jutro i pojutrze dopiero ma dowalić :sciana:
|
Cytat:
|
Widzę 33,4
Zjadłem obiad i się oddelegowuję. |
Wyjąłem zimne IPA Książęce, jakie to jest dobre! :piwko2:
|
Ponoć dobry mecz był, widziałem raptem kilkanaście minut i możliwe to jest.
:piwo: za wygranych |
:kawa:
|
:kawa: :uklon:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:55. |