![]() |
A może w międzyczasie coś się pozmieniało, coś tam kiedyś chłopaki mówili wtrącając do komentarza nowinki, że obecnie turniejów jest dużo i zdarzają się roszady i kombinacje, bo są tradycyjne z renomą, ale i nowe z pulą nagród jak Wielki A'Tuin. Mówili też, że czasem kolidują z sobą turnieje rankingowe z pokazowymi w np. Arabii Saudyjskiej, gdzie nawet nieco lepszym graczom może bardziej się opłacać dostać pewne pieniądze za pokazowy, niż grać w "normalnym", bo tam musieliby dotrzeć do fazy finałowej, żeby zgarnąć więcej.
:kawa: |
A to też możliwe, że w międzyczasie były jakieś roszady z terminami. Ciekawe, bo w moim na ścianie w ogóle nie ma World Grand Prix i taka dziwna pustka w terminarzu wynikła. Dalej do końca już wszystko jest ok.
Już czas na kasztelana :piwko2: |
:piwko2: do obiadu.
:piwko2: po obiedzie. |
:kawa:
Mróz nareszcie trochę odpuszcza również w nocy, obecnie -5,8. Dziś pierwszy raz w tym tygodniu nie musiałem wieczorem czyścić szyb, bo szron dopiero zaczynał się na nich osadzać i nie zdążył ;) |
+12 w nocy, +11 w dzień. :glupek:
:kawa: o świcie. |
:kawa: a o 7 rano minus 6 . Ale jak poszedłem na targowisko to miałem odczycie że jest dużo zimniej jak w tygodniu gdzie było minus 10
|
Już po :kawa:
|
:kawa: tużprzedgrillowa.
|
Dziś najpierw wypiłem :kawa: u sąsiada, a potem drugą u mnie z innym sąsiadem, taka sytuacja. Obie dobre :taktak:
|
Witam w mniej chłodny poranek i życzę smacznej :kawa:
|
:kawa:
|
:piwko2: po śniadaniu.
|
Znowu :kawa:
|
U mnie zaraz będzie pierwsza.
Pobiegane, przez te mrozy pierwszy raz od dwóch tygodni nie na orbitreku tylko normalnie, w terenie. Co prawda nadal jest chłodno, ale bezchmurnie i bezwietrznie, pogoda na wszelkiego rodzaju wyjścia świetna :) |
Wódka z colą
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:30. |