![]() |
Cytat:
-edit- OKTAWIAN - ha! mialem racje: http://so.pwn.pl/slowo.php?co=nasuwa |
Ja jestem posiadaczek SE K700i i mogę szczerze powiedzieć, że to dobry telefon- jedo wadą jest brak pamięci wymiennej - nom i przydał by się symbian ... dobry wyświetlacz, aparat, po konwersji i filme fajne wychdzą ... :) pozdro
|
@Oktawian_15 jeżeli chcesz mieć telefon z bajerami typu mp3, radio, aparat, w cenie do 650zl to polecam SonyEricsson'a K700i. Nie brałbym SX1 gdyż słyszałem, że jest wolny ma problemu z odtwarzaniem muzyki, wiesza się. Do tego jest już troszke stary.
Jeżeli chodzi o blokowanie IMEI w tych telefonach to pic na wode. Bardzo łatwo go można zmienić... http://img242.imageshack.us/img242/8...reen0017fo.png |
Do 650zl bierz Siemensa CX75
|
co do towarzystwa to było tak ze 37 osob znalem a te 3 co sie wbilo ... :| nie ... i pewne ze na 90 % to oni... ale najgorsze jest to ze nie moge podac tego na paly bo nie mam papierow na telefon ;/ bo wujas gdzies zgubil... i dal mi sam telefon..;/ a tak to lista osob + karta gwarancyjna to bym chociaz imei zablokował a tak to dupa zimna ;/
|
Smartek
mi tez sie od razu skojarzyla ta piosenka WWO :spoko: "wielcy bandyci, zlodzieje telefonow" hehe Oktawian, fajne masz towarzystwo ;) a co do tel to teraz jedak bym nokie wybral nowszy i troche lepszy |
nie wlasnie dla mnie bardziej osiaglane sa 2 telefony nokai 6600 i siemens sx1 ... ;] tylko teraz ktory lepszy ?! a moze jeszcze jakis inny ale do 650 zł...
|
powiem jedno :) wziąłem k700i jestem zadowolony :) Naprawdę dobry phonik :)
|
ale tak do 650 zł :P
aa i taki maly OT ;P chyba nas(ó)wa... :] sprecyzuje moze ;] telefon na symbianie z mp3 i wymiennymi kartami pamieci najlepiej jak by był do 650 zł ... :] |
pewnie, ze jest duzo lepszych telefonow ze symbianem niz wspomniany sx1.., popatrz na nokie 6630, SE K750 (ten akurat bez, ale tez fajny..)..
co do kradziezy - fajna imprezka :D nasuwa sie na mysl tytul WWO - Wielcy Bandyci :) pozdro ;) |
Witam jako ze w noc sylwestrowa na impezie u mojego znjomego ukradziono mi mojego T630 na ktorego sam zarobilem ( 2 tyg. dymania sie z ulotkami po miescie :( ) i teraz tak jaki tel poleciacie do 600 zł no 650 zł ... mp3 i inne bajery milo widziane napalilem sie troche na sx1 ale moze jest jzu cos innego ?! lepszego
pozdrawiam :] |
No i stało się :) Operując nazwiskem Taty, przy użyciu mojego uwodzicielskiego głosu taki był plan mojej rozmowy:
1. Masterlink 2. Idea ProPozycja [od 9 sie okazało] 3. Idea ProPozycja [j.w. - za pierwszym razem nie usłyszałem] 4. IdeaProPozycja 5. Masterlink Trochę się namęczyłem ale efekt jest - przesyłka będzie 25 lipca ;) Ciesze sie ;] Ide dać z tej okazji kilka reputek :D |
Cytat:
Dzisiaj rodzinka ustaliła że jedziemy w niedziele na tydzień w Bieszczady ;) A potem sobie przypomniałem że lada dzień ma kurier(z nową umową) przyjechać... No to za fona, dzwonie do ProPozycji... Babka powiedziała że oni wysłali że będzie w Dąbrowie Górniczej, czy dam rade przyjechac. Ja powiedzielem ze moze tak. Powiedziala ze tam zadzwoni. Oddzowniła i powiedziała że jutro(a raczej dziś :D już sobota) list będzie w Katowicach i czy po niego przyjade... Ja na to że nie dam rady. Jutro mam dzwonić do firmy kurierskiej i prosić o odłożenie na tydzień listu dla mnie. Jak się nie zgodzą to jutro musze dymać do Katowic po list :o |
Tylko wiesz, to było już z jakiś miesiąc temu, kiedy kupowałem swój telefon.. W każdym razie na pewno od ręki mieli w Leclercu (przy moście trzebnickim), w Geancie (Krzywoustego - przy wylocie na Warszawe) i w Selgrosie (również droga na Warszawę, ale już w Długołęce - ok. 10 km. od Wrocławia).. Myślę, że jeszcze w kilku, ale już nie pamiętam, gdzie wtedy chodziłem. Jeśli będę w ciągu najbliższych kilku dni w pobliżu, to popytam się jeszcze, czy i gdzie go teraz mają.
|
Cytat:
a moglbys napisac w ktorym miejscu pytales, ale takie gdzie by byl od razu... bo moze bede niedlugo we wroclawiu to moze zajade po tego sx ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:13. |