![]() |
Cytat:
Ale gry z N-Gage chodzą bezproblemów i nawet wyglądają lepiej bo wyś. jest 65k :D Gry mają różne rozmiary, ale najmniejsza jaką widziałem miała chyba coś ok. 2MB :taktak: |
Cytat:
Ogolnie telefonik jest swietny, naprawde go polecam, chociaz ja bede polowal teraz na k750i albo w800 (cos mi sie wydaje, ze z firma SE sie dlugo nie rozstane) tylko cena na razie troszke odstrasza, bo po sprzedaniu swojego k700 musialbym drugie tyle dolozyc :|. Jade do Anglii niedlugo, wiec pewnie tam cos wypatrze :). |
Cytat:
Co do poszczególnych "zarzutów" to tak.. na odtwarzaniu mp3 ani dyktafonie mi nie zależy. Mam odtwarzacz mp3 IRivera i biorąc pod uwagę, jaką jakość dźwięku daje to cacuszko, to nie sądzę, zeby jakikolwiek telefon komórkowy chociaż się do tego zbliżył. Podobnie dyktafon w Iriverze jest rewelacyjny, tak więc ten w telefonie raczej nie byłby mi potrzebny (chociaż akurat to czasami mogłoby się przydać). Bardziej martwi mnie już to jego wolne chodzenie, chociaż i Siemensom chyba czasami (a nawet chyba i częściej ) się to zdarza. Gry specjalnie mnie nie interesują, więc to nie problem. Co do karty pamięci, to będę miał cenę na uwadze, chociaż o ile się nie mylę, tam jest 64MB karta w komplecie? A poza tym to są zwykłe karty SD? Bo jeśli tak, to w domu mam gigową, więc... ;) Co poza tym chciałbym wiedzieć? Kurde, sam nie wiem... Ja nie używałem telefonu komórkowego już od ponad roku i naprawdę nie wiem, co teraz będzie mi w nim potrzebne. Powiedz mi może tak - czy generalnie używają ten telefon ma się wrażenie, że jest to napakowana gadżetami zabawka dla dzieci, czy rozsądny aparat, który można używać również w pracy (organizer, funkcje biznesowe i tego typu sprawy)? |
Cytat:
|
a ja dalej pyta mozę mi ktoscos polcić wymaganie w poprzednim poście
|
Cytat:
heh... motorola e398 ? nie znam wiecej aparatow z wymiennymi pamieciami.. -edit- hmm.. mam jeszcze jedno pytanie - czy ten siemensiak [sx1 :)] wiesza sie jak cala reszta siemensow? qmpel ma c65 i lubi sie zawiesic [najczesciej jak windows - w najmniej oczekiwanym momencie :)] pozdro ;) |
@Smartek wgrasz sobie najnowszy soft i wszystko chodzi :spoko:
@Andrzej w komplecie jest karta 64MB, ale nie jest to SD tylko TransFlash wielkości paznokcia, ale w komplecie jest adapter do SD :D |
Cytat:
|
Smartek: a jak się sprawował SET630?
|
Cytat:
telefonik jest super i szczerze mowiac boje sie go "zamieniac" na cos innego.., no.. ale zobaczymy :) pozdro ;) |
stalo sie - uzylem Kup Teraz na aukcji z Siemens'em SX1 :)
Czarny, 2 miesieczny, gwarancja na 22 miesiace, wszystko to co w zestawie, MMC 256MB Kingstona wysylka gratis.. - 750zl mam nadzieje, ze bylo warto.. - zobaczymy za tydzien pozdro ;) |
Ja ci porponuje Sony Ericsona K700i super telefonik ;) lecz ma mały wyświetlacz ale nadrabia ciekawymi funkcjami - a 2 opcja to motorola e1000 bardzo interesujący telefonik , lecz koszty się znacznie zmieniają ;)
|
@Smartek gratulacje :)
achh gdybym mial 750zl, to bym nie musial w tej glupiej erze tyle czekac.... :( milej zabawy z fonem bo jest czym sie bawic ;) |
Cytat:
pozdro ;) |
piaslem to juz kilkanascie postow wczesniej
u mnie w legnicy nie ma tych telefonow, skonczyly sie, nie ma dostaw. mam go juz zamowionego od poczatku maja ale na razie jeszcze nie dotarl zaden... slyszalem ze ponoc wycofuja je powoli z rynku. no wiec czekam i czekam....i uzywam tak jak ty SE t 630 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:52. |