Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.09.2004, 07:16   #1
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live

Data rejestracji: 04.07.2004
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ten licznik neo+ jest niezły. Pokazuje mi 0,00kB

B@rtek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.09.2004, 08:32   #2
szafran1988
Choose your destiny

Data rejestracji: 13.07.2004
szafran1988 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no to niezly pacjent . Ej a moze ci pomniejszyli predkosc do 0 ale zwiekszyli limit pobierania hahaha ^_^ ^_^
szafran1988 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 09:05   #3
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Ilość pobranych danych do dn. 01.09.2004: 0,00 KB

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 09:45   #4
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
U mnie jest dobrze :
Ilość pobranych danych do dn. 01.09.2004: 136,61 MB
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 09:53   #5
piotrek123
z innej planety

Data rejestracji: 13.10.2002
piotrek123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
u mnie też 0,00
piotrek123 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 10:32   #6
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Talking

NetMeter na szczescie podaje na bierzaco 100% sprawdzone dane nt. "zagrorzenia limitowego"

dla zainteresowanych - program w zalaczniku
Dołączone pliki
File Type: rar NetMeter_v0999beta2.part1.rar (488.3 KB, 18 oglądane)
File Type: rar NetMeter_v0999beta2.part2.rar (77.6 KB, 17 oglądane)

Ostatnio zmieniany przez Pawel_k : 02.09.2004 o godz. 10:40
Pawel_k jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 11:27   #7
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja jak zainstalowalem net limitera to ze tak powiem jakos ten programik obcial mi transfer... tzn jak go zainstalowalem i wlaczylem automatycznie rozloaczyl mi sie osiolek... i chociaz strony mi otwieralo ale gg tez wylaczylo...

ale nie wchodzilem w szczegoly bo bylo juz bardzo pozno... ale taki fajny zonk na sam poczatek... hehe

narazie korzystam z DU Metera juz kilka ladnych miesiecy ale chcialem zobaczyc tego net limiter'a na pierwszy rzut oka taki mi sie nie czytelny wydawal...
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 13:15   #8
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zelea
ja jak zainstalowalem net limitera to ze tak powiem jakos ten programik obcial mi transfer... tzn jak go zainstalowalem i wlaczylem automatycznie rozloaczyl mi sie osiolek... i chociaz strony mi otwieralo ale gg tez wylaczylo...

ale nie wchodzilem w szczegoly bo bylo juz bardzo pozno... ale taki fajny zonk na sam poczatek... hehe

narazie korzystam z DU Metera juz kilka ladnych miesiecy ale chcialem zobaczyc tego net limiter'a na pierwszy rzut oka taki mi sie nie czytelny wydawal...
Jak dla mnie to Net Limiter jest rewelacyjnym programem. Jak coś pilnie ściągam i widzę, że inni za mocno ode mnie doją - to ustawiam max na 5 kilo i jest super Wcale nie uważam go za mało czytelny - wszystko jest proste... i co ważne rewelacyjnie skuteczne
Stary 02.09.2004, 15:29   #9
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A to moje
...Rodzaj i opcja usługi: Neostrada TP w opcji 640 kb/s
Ilość pobranych danych: 20,95 GB do dn. 26.08.2004
Alerty: Transfer testowy liczony od 17 sierpnia.
Transfer dla Państwa usługi jest liczony testowo od 17 sierpnia lub od dnia udanej instalacji jeśli nastąpiła po 17 sierpnia

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 17:06   #10
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a ja teraz mam tak
Rodzaj i opcja usługi: Neostrada TP w opcji 640 kb/s
Ilość pobranych danych: 0,00 KB do dn. 01.09.2004
Stary 02.09.2004, 18:03   #11
szafran1988
Choose your destiny

Data rejestracji: 13.07.2004
szafran1988 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no i brawo dobrze chociasz ze ty zdazyles przed limitami
szafran1988 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 18:42   #12
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
wiecie, co myślę?
że tepsa zrobiła nas w balona.
za kilka tygodni ogłoszą, że opcja 1024 jest bez limitu.
i okaże się, że ta cała gadka była tylko po to, żeby zmobilizować tych, którym się kończy umowa do jej przedłużenia...

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2004, 22:00   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
wiecie, co myślę?
że tepsa zrobiła nas w balona.
za kilka tygodni ogłoszą, że opcja 1024 jest bez limitu.
i okaże się, że ta cała gadka była tylko po to, żeby zmobilizować tych, którym się kończy umowa do jej przedłużenia...
Dokładnie tak! To jest moje wrażenie po przeczytaniu całej tej dyskusji. Efektem wprowadzenia zmian jest to, że bardzo dużo osób (nawet na naszym forum kilka już tak zrobiło) podpisze z góry przedłużenie umowy na następny rok. Czyli TEPSA tym samym, nie oferując nic nowego sprawia, że osoby zamiast narzekać na dość wolny transfer, awarie itp. cieszy się mogąc to mieć przez następny rok. Coś kurcze jak w "Roku 1984" Orwella...

No ale nic, ja mam Neo 364 (tak mi je router wykrywa) z limitem, który i tak rzadko przekraczam (przez około pół roku zdarzyło mi się to tylko w pierwszym miesiącu), więc chętnie zobaczę szybszy transfer za te same pieniądze (pytanie kiedy). Do końca umowy mam jeszcze trochę czasu i bardzo dobrze, bo jestem bardziej niż pewien, że w tym czasie pojawi się na rynku jakaś konkurencyjna oferta. I na szczęście będę mógł z niej skorzystać.

W przeciwieństwie niestety to osób, które teraz decydują się na przedłużenie umowy na następny rok...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.09.2004, 00:27   #14
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Dokładnie tak! To jest moje wrażenie po przeczytaniu całej tej dyskusji. Efektem wprowadzenia zmian jest to, że bardzo dużo osób (nawet na naszym forum kilka już tak zrobiło) podpisze z góry przedłużenie umowy na następny rok. Czyli TEPSA tym samym, nie oferując nic nowego sprawia, że osoby zamiast narzekać na dość wolny transfer, awarie itp. cieszy się mogąc to mieć przez następny rok. Coś kurcze jak w "Roku 1984" Orwella...

No ale nic, ja mam Neo 364 (tak mi je router wykrywa) z limitem, który i tak rzadko przekraczam (przez około pół roku zdarzyło mi się to tylko w pierwszym miesiącu), więc chętnie zobaczę szybszy transfer za te same pieniądze (pytanie kiedy). Do końca umowy mam jeszcze trochę czasu i bardzo dobrze, bo jestem bardziej niż pewien, że w tym czasie pojawi się na rynku jakaś konkurencyjna oferta. I na szczęście będę mógł z niej skorzystać.

W przeciwieństwie niestety to osób, które teraz decydują się na przedłużenie umowy na następny rok...
cooz.. ja i tak bym umowe przedluzyl, lepszej oferty sie nie spodziewam w tym roku - osiedlowka nie moze zapewnic takiego komfortu, netia do mnie nie dojdzie, dialog w warszawie to science fiction, dodatkowo jest to rzecz akceptowalna finansowo

nie wiem czemu neostrada malowana jest w takim fatalnym swietle - mam ja od samego poczatku i mialem 3 [trzy!] zgony sieci - przez 4 lata! nie wiem czy jest na co narzekac, chyba tylko na PartyLine, ale doswiadczenie mnie nauczylo ze na zmianie jest zawsze choc jeden kumaty czlowiek, wiec jak slysze ze gadam z *****em to odkladam sluchawke i dzwonie jeszcze raz - do skutku

ps. nie wiem co tepsa osiagnela z ta 'oferta' - nie znam sily nabywczej naszego spoleczenstwa, nie wiem ile jeszcze szerokopasmowych lacz da sie ludziom wcisnac, wydaje mi sie jednak, ze na czas dzisiejszy rynek jest juz nasycony, pogarszanie parametrow nowym klientom nie da duzych oszczednosci [przez ich niewielka liczbe] a starzy userzy przeniosa sie do konkurencji kiedy sami zostana 'uszczesliwieni' 32kbps laczem z bonusem w postaci pierwszych 5gb sciagnietych z predkoscia 1mbit
w mojej amatorskiej ocenie tepsa dala po prostu ciala na calej linii - najlepsze jest to ze z wypowiedzi oficjalnych wynika ze tepsa ma w d.. 35% klientow neostrady! bo tylu przekracza 5gb limit i godzi sie z ich utrata...

ps2. sadze ze celem tej akcji byla sama akcja - kolejna 'promocja' i okazja do szumu w mediach, w ktorych wypowiadaja sie 'autorytety', bo naklonienie ludzi ktorzy dziela neo do przesiadki na dsl jest troche bez sensu zakladajac ze [przynajmniej narazie] neo640 dziala tak jak dzialalo... a nikt nie wyda 1tys zlotych na instalacje dsl nie majac pewnosci czy to lacze tez zaraz nie dostanie limitem po glowie...

za***ista firma
Stary 03.09.2004, 21:53   #15
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
nie wiem czemu neostrada malowana jest w takim fatalnym swietle - mam ja od samego poczatku i mialem 3 [trzy!] zgony sieci - przez 4 lata! nie wiem czy jest na co narzekac, chyba tylko na PartyLine, ale doswiadczenie mnie nauczylo ze na zmianie jest zawsze choc jeden kumaty czlowiek, wiec jak slysze ze gadam z *****em to odkladam sluchawke i dzwonie jeszcze raz - do skutku
No ja przerw w działaniu miałem trochę więcej (w sumie może z 10 przez pół roku użytkowania), ale też nie mam powodu, żeby na działanie Neostrady narzekać. Jednak nie da się ukryć, że były okresy, kiedy działanie usługi było bardzo awaryjne. Szkoda tylko, że wielu Polaków (taką już chyba mamy mentalność) zdaje się nie zauważać sytuacji obecnej i po prostu narzeka na wszystko dla zasady. Smutne to, ale tacy już widać jesteśmy...

Cytat:
ps. nie wiem co tepsa osiagnela z ta 'oferta' - nie znam sily nabywczej naszego spoleczenstwa, nie wiem ile jeszcze szerokopasmowych lacz da sie ludziom wcisnac, wydaje mi sie jednak, ze na czas dzisiejszy rynek jest juz nasycony, pogarszanie parametrow nowym klientom nie da duzych oszczednosci [przez ich niewielka liczbe] a starzy userzy przeniosa sie do konkurencji kiedy sami zostana 'uszczesliwieni' 32kbps laczem z bonusem w postaci pierwszych 5gb sciagnietych z predkoscia 1mbit
Też nie wiem, jak to wygląda, ale wydaje mi się, że chłonność rynku jest jeszcze całkiem duża i jest jeszcze spore pole do popisu. Ale cholera, nie w ten sposób...

Cytat:
w mojej amatorskiej ocenie tepsa dala po prostu ciala na calej linii - najlepsze jest to ze z wypowiedzi oficjalnych wynika ze tepsa ma w d.. 35% klientow neostrady! bo tylu przekracza 5gb limit i godzi sie z ich utrata...
To że Tepsa w dupie ma klientów wiadomo nie od dziś. Ja jednak trzymałbym się na razie swojej wersji tych usprawiedliwienia tych wszystkich wprowadzanych obecnie zmian.

Cytat:
ps2. sadze ze celem tej akcji byla sama akcja - kolejna 'promocja' i okazja do szumu w mediach, w ktorych wypowiadaja sie 'autorytety', bo naklonienie ludzi ktorzy dziela neo do przesiadki na dsl jest troche bez sensu zakladajac ze [przynajmniej narazie] neo640 dziala tak jak dzialalo... a nikt nie wyda 1tys zlotych na instalacje dsl nie majac pewnosci czy to lacze tez zaraz nie dostanie limitem po glowie...
W podręcznikach od marketingu mówią: Nie ważne, co o tobie mówią, ważne żeby mówili. W przypadku TPSA trzymanie się tego jest jednak głupie. Każdy w Polsce tę firmę zna, natomiast znacząca większość tych osób ma o niej złe opinie. Strategie takie, jak ta, na pewno tego nie zmienią, a wręcz jeszcze zwiększą odsetek niezadowolonych osób. Nie tędy droga..

Cytat:
za***ista firma
No ba...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: