![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#2 |
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilość pobranych danych do dn. 01.09.2004: 0,00 KB
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
U mnie jest dobrze :
Ilość pobranych danych do dn. 01.09.2004: 136,61 MB |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
u mnie też 0,00
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
![]()
NetMeter na szczescie podaje na bierzaco 100% sprawdzone dane nt. "zagrorzenia limitowego"
![]() dla zainteresowanych - program w zalaczniku ![]()
nie bedzie niczego Ostatnio zmieniany przez Pawel_k : 02.09.2004 o godz. 10:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
ja jak zainstalowalem net limitera to ze tak powiem jakos ten programik obcial mi transfer... tzn jak go zainstalowalem i wlaczylem automatycznie rozloaczyl mi sie osiolek... i chociaz strony mi otwieralo ale gg tez wylaczylo...
ale nie wchodzilem w szczegoly bo bylo juz bardzo pozno... ale taki fajny zonk na sam poczatek... hehe narazie korzystam z DU Metera juz kilka ladnych miesiecy ale chcialem zobaczyc tego net limiter'a na pierwszy rzut oka taki mi sie nie czytelny wydawal...
![]() |
#8 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
A to moje
![]() ...Rodzaj i opcja usługi: Neostrada TP w opcji 640 kb/s Ilość pobranych danych: 20,95 GB do dn. 26.08.2004 Alerty: Transfer testowy liczony od 17 sierpnia. Transfer dla Państwa usługi jest liczony testowo od 17 sierpnia lub od dnia udanej instalacji jeśli nastąpiła po 17 sierpnia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
a ja teraz mam tak
![]() Rodzaj i opcja usługi: Neostrada TP w opcji 640 kb/s Ilość pobranych danych: 0,00 KB do dn. 01.09.2004
![]() |
#11 |
Choose your destiny
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
no i brawo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
wiecie, co myślę?
że tepsa zrobiła nas w balona. za kilka tygodni ogłoszą, że opcja 1024 jest bez limitu. i okaże się, że ta cała gadka była tylko po to, żeby zmobilizować tych, którym się kończy umowa do jej przedłużenia... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
No ale nic, ja mam Neo 364 (tak mi je router wykrywa) z limitem, który i tak rzadko przekraczam (przez około pół roku zdarzyło mi się to tylko w pierwszym miesiącu), więc chętnie zobaczę szybszy transfer za te same pieniądze (pytanie kiedy). Do końca umowy mam jeszcze trochę czasu i bardzo dobrze, bo jestem bardziej niż pewien, że w tym czasie pojawi się na rynku jakaś konkurencyjna oferta. I na szczęście będę mógł z niej skorzystać. W przeciwieństwie niestety to osób, które teraz decydują się na przedłużenie umowy na następny rok...
![]() |
![]() |
#14 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
nie wiem czemu neostrada malowana jest w takim fatalnym swietle - mam ja od samego poczatku i mialem 3 [trzy!] zgony sieci - przez 4 lata! nie wiem czy jest na co narzekac, chyba tylko na PartyLine, ale doswiadczenie mnie nauczylo ze na zmianie jest zawsze choc jeden kumaty czlowiek, wiec jak slysze ze gadam z *****em to odkladam sluchawke i dzwonie jeszcze raz - do skutku ps. nie wiem co tepsa osiagnela z ta 'oferta' - nie znam sily nabywczej naszego spoleczenstwa, nie wiem ile jeszcze szerokopasmowych lacz da sie ludziom wcisnac, wydaje mi sie jednak, ze na czas dzisiejszy rynek jest juz nasycony, pogarszanie parametrow nowym klientom nie da duzych oszczednosci [przez ich niewielka liczbe] a starzy userzy przeniosa sie do konkurencji kiedy sami zostana 'uszczesliwieni' 32kbps laczem z bonusem w postaci pierwszych 5gb sciagnietych z predkoscia 1mbit w mojej amatorskiej ocenie tepsa dala po prostu ciala na calej linii - najlepsze jest to ze z wypowiedzi oficjalnych wynika ze tepsa ma w d.. 35% klientow neostrady! bo tylu przekracza 5gb limit i godzi sie z ich utrata... ps2. sadze ze celem tej akcji byla sama akcja - kolejna 'promocja' i okazja do szumu w mediach, w ktorych wypowiadaja sie 'autorytety', bo naklonienie ludzi ktorzy dziela neo do przesiadki na dsl jest troche bez sensu zakladajac ze [przynajmniej narazie] neo640 dziala tak jak dzialalo... a nikt nie wyda 1tys zlotych na instalacje dsl nie majac pewnosci czy to lacze tez zaraz nie dostanie limitem po glowie... za***ista firma
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat: