![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Nowe info...czyli coraz blizej potwierdzenia
Cytat:
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
![]() |
Cytat:
ale np. jak ja zakladalem kolo 15 wrzesnia jak sprawdzilem to czy moge przedluzyc na nast.rok juz teraz?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasprzak, faktycznie na kablowke nie masz co liczyc, mozesz ewentualnie zadzwonic zeby sie dowiedziec czy nie planuja tam wejsc za jakis czas - dzwon do Echostar i do ICPNet
pozostaje Ci jeszcze lacze radiowe (polnocny wschod Poznania i okolic jest obstawiony przez nich wiec masz szanse) lub Neo od Netii |
|
|
|
|
|
#4 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jutro idę przedłużyć umowę - mnie 640 wystarczy.
niech sobie te 1024 z limitem 15 gb wsadzą głęboko w swoją niemytą du@$# |
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() |
ok super to zdaj relacje
|
|
|
|
#6 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Ale przecież nam bez pytania zmienili 512 na 640 to teraz będzie tak samo. Do rachunku za wrzesień dostaniemy info o zmianie i ****, po dyskusji.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Bojownik Ruchu Oporu
Data rejestracji: 09.11.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
no to ye.. tepse
pomimo tego ze warezem sie brzydze ostatnio coraz bardziej i tak mam na liczniku 20gb.. jesli tepsa ma zamiar uszczesliwic mnie 'migracja' na 1024 i 5gb limitem za 145 zeta to niech sie w trabe pocaluje - za 34 zeta mam osiedlowke bez *****nych limitow i z rozsadna predkoscia [150-200kbps - w zupelnosci wystarcza] na kiego wala mi 1mbit lacze skoro po spowolnieniu bedzie pracowac gorzej niz modem? tepsa wlasnie popelnila krok w tyl - wprowadzajac tanie wersje neo podkopali pozycje osiedlowek - teraz to wlasnie osiedlowki skorzystaja na tej 'promocji' najbardziej ps. dla eksperymentu nie sciagnalem dzis zadnego pliku, tylko www, gg i poczta - zuzylem prawie 100mb - czy tepse popie..?
|
|
|
|
#9 | |
|
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie - tyle naprawde przez lacze przeszlo - na licznik na neostrada.pl nawet nie patrze bo jest go.. wart
dowolna strona z obrazkami to 100kb - 10 takich - to jest 1mb, odwiedz pare razy, otworz screenshot - i juz masz ladnych pare mb.. 5gb limit jest dla ludzi ktorzy z netu NIE KORZYSTAJA! - taki typ utorzsamia internet z ikona na pulpicie, onetem/wp i czatami - i to tacy ludzie niestety beda decydowac o przyszlosci sieci
|
|
|
|
#11 |
|
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Jako pewna alternatywa pozostaje jeszcze sdi bez limitów.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Gość
|
ja powiem krotko znizki tepsy z iDSL to bylo bardzo podejrzane - wiedzialem ze cos z neo odwala
ja mam neo w domu 128 i podlaczenie od jutra do iDSL przez radiowke czyli dla mnie nic sie nie zmiania szkoda tylko ze za te 59zeli bede mial nadal 128 a nie 320 -ALE JEST RADIOWKA ![]() ![]() smieszy mnie tylko gosc co ma cafe na neostradzie - dobrze ze to ktora powiedzmy prowadze z kumplem stoi na iDSL'u (inny niz ta riadiowka) pozdro |
|
|
|
#13 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.07.2003
![]() |
Tepsa chce chyba w ten sposób wymusić przestrzeganie zakazu dzielenia neo+.
Ciekawe co za *****e to wymyśliły. Ale z drugiej strony zyskają na tym lokalni providerzy. Może coś się ruszy i w mniejszych miejscowościach będzie większy wybór, bo do tej pory tpsa jest tam monopolistą.
|
|
|
|
#14 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wyczytałem na necie ostrzeżenie przed próbą logowania się na innym numerze telefonu niż ten, na który macie neo.
podobno tpsa za takie zabawy przysyła rachunki obciążone karą za udostępnianie neo+ poza lokalem ![]() dzwoniłem na 0801321123 (w sprawie przedłużenia umowy) i miły pan powiedział (qrde - oni gadają jak papugi) że nie wprowadzono limitu na najszybszą wersję neo+ na pytanie, czy wprowadzą, powiedział, że nic mu nie wiadomo ![]() najwyżej zrezygnuję - mówi się trudno. wezmę opcję 128/128, albo całkowicie zrezygnuję z telefonu i zostanę na komórce - wyjdzie taniej.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 27.08.2004 o godz. 06:37 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() |
Nic tylko pozostaje nam czekać. Nie doczytałem się tego, po przekroczeniu limitu 15 GB do ilu spadnie transfer bo chyba nie do 32. To by była porażka na całej lini. :\
|
|
|
|
![]() |
|
|