![]() |
Cytat:
co do tej precyzji....chodzi jak chodzi czyli normalnie - optyczna nie ma kulki więc nic się ona nie ślizga :D Miałem podkładke...extremalnie się zdarła już od mychy 8 ) teraz od 0.5 roku ślizgam bez...i jest ok :] |
bez ok ale na starym dębowym stole mającym 0.5 cm lakieru czasami są jaja - przeskoki, nie ruszana mysz przesówa wskaźnik...
|
Cytat:
niby wydaje sie to glupie, a jednak.. pozdro ;) |
Cytat:
|
Fakt tak samo pomyslalem. Chodz nie ukrywam, ze MX 1000 mi sie rowniez bardzo podoba i ma poprawione kilka wad poprzednika.
|
Cytat:
pozdro ;) |
@Mello
Moje gratulacje. Po cichu tez liczylem ze mi zmienia na MX1000 ale niestety Vobis to duza siec i znalezli jeszcze MX700. Musze poczekac az znowu zlezie farba i wtedy ponownie zareklamuje to moze sie zalapie na MX1000 albo nowszy jak wyjdzie :D @Smartek Obawiam sie, ze MM Ci tez wymieni na MX700 bo moga w tego sporo miec na skladzie. |
oo jaaakiii faaarciarz! ja tez tak chce, ale ciagle obijam sie z pojechaniem do tego mm..
pozdro ;) |
no mi juz tez wymienili myszke na ponoc lepszy modem mx1000 :)
|
Cytat:
Jakoś jeszcze chodzi z moją myszką A4techa kulkową :P |
a jakie podkladki macie? ja mam revoltec lightpad :) - super wspolracuje z moja mx700 :) - jeszcze jej nie reklamowalem, bo wtedy sie nie wyrobilem, a do lodzi [z tamtego MM kupowalem] jade dopiero w srode..
pozdro ;) |
E no bez jaj slizgaczy nie mozna reklamowac bo to oczywiste, ze moga sie z czasem wycierac.
PS Podklej sobie nowe slizgacze. |
Ilość załączników: 1
Uzywam ostatnio, takiej myszki MaCally, droga jak piorun (200 zeta) dedykowana do Macow :D ale pieknie chodzi na PC. I jakos nie przyszlo mi do glowy coby ja mozna reklamowac :D Ale jak mowicie ..... :D
|
jak myslicie, czy zniszczone slizgacze podpadaja tez pod gwarancje?
|
heheheh znalazlem rachunek i gwarancje do klawiatury UltraX a wiec z racji tego, ze na ten produkt rowniez mam gwarancje to jutro wysylam go do Siriusa gdzie zostal zakupiony celem wymiany na nowa.
Oczywiscie dam znac jak sprawy sie maja ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:36. |