![]() |
Cytat:
|
Cytat:
300 złociszy na mysz...lol...za to nożna mobo kupić, pamiec, itd... ja na mysz nie wydam nigdy wiecej jak 50 złociszy :\ |
286 zl kosztuje MX 1000 Laser. Nie pracowalem z ta myszka ale dla mnie to bezposredni nastepca MX700. Poprawili kilka bledow jakie mial MX700 i ponoc laser sie znacznie lepiej spisuje niz tradycyjny uklad optyczny.
MX510 tez nie jest zly chodz na kabelku i nie wiem czy Ci to odpowiada. Koszt cos ok 170 zl. |
Cytat:
Ale jaką polecasz tak do 250zł, bo z tamtą to żartowałem :P 360zł na myszke nie wydam :nie: Max. to 250zł :taktak: |
Bartek moim zdaniem nie warto kupowac tej myszy MX900. Niczym nie rozni sie od MX700 jak chodzi o wyglad i jedyna roznica dotyczy niebieskiego zabka no i ceny. Za 360 zl kupisz lepsza i nowoczesniejsza mysz oraz klucz usb z niebieskim zabkiem.
|
Cytat:
Ja rowniez Cie nie krytykuje za to, ze uzywasz myszy za 40 zl ;) sam ja wybrales i jak Ci pasuje to super. |
Cytat:
Kupuje teraz Logitech'a :D http://sklep.benchmark.pl/pelny_9378.html :) |
300zł - drogo ale nie jest to kasa wyrzucona w błoto, teraz mam MX1000 i jest to niesamowity komfort w porównaniu do poprzednich myszek tj. Logitech RN-67 czy jakos tak i A4Tech RFSW-35.
|
Cytat:
Nie będę jej sprawdzał bo używam swojej i jestem bardzo zadowolony... też przesiaduje często przez pół dnia przy kompie i jakoś mnie nadgarstek nie boli... więc widzisz droższe---> nie znaczy lepsze... ja cie nie krytykuje, że używasz takiej myszki... uważam tylko, że 300 zł za myche to troszke przesadzona cena... |
w pelni rozumie BD w tym wzgledzie
kazdy ma taka prace jaka dostal albo jaka sobie wywalczyl tez stukam w klawisze po kilkanascie godzin na dobe od zawsze (zanim sie od kompa uzaleznilem) twierdzilem ze najwazniejsze czesci kompa to monitor, klawa i mycha po latach doszedlem ze jeszcze fotel mi na szczescie wystarczaja tansze zabawki, ale monitory nec'a (nie ekonomiczne tylko profesjonalne) i peryferia logitecha to naprawde duza roznica w porownaniu do standardowych niedawno bratankowi podmienilem zestaw mycha+klawa a4techa kosztujacy ponad 200pln na logitecha za stowke... jakos mu sie nie pali do powrotu :) ale wiedzialem co mu daje :) |
Cytat:
Cytat:
Swoja dorga to wczesniej pracowalem na bylejakiej klawiaturze i super myszce A4Techa. Niedawno stalem sie podsiadaczem zestawu Logitecha za tylko ~150zl. I jestem jak narazie z tego zestawu bardzo zadowolony. Jedynie co mnie draznilo na poczatku to jedna rolka oraz brak przeskoku w niej - jest "plynna". Teraz juz do tego sie jakos przyzwyczailem. |
no jak? trza miec tez czas na przyjemnosci.. ja wracam ze szkoly, odrabiam lekcje, ucze sie i sobie przy kompie siedze :P
pozdro ;) |
Ciapek nie jest tak zle :) Psyche i cialo mamy dobre
|
nic nie zrekompensuje siedzenia prawie całą dobę przed komputerem.
Co wy za życie macie? Podwójne? Zróbcie coś z tym bo kiedyś coś się z Wami stanie - i ciałem i psychą. :blee: |
z tymi farbami to jakis przekret ! albo uzytkownikom za mocno sie rence poca !
na mojej mx700 farba nie zdazyla sie zetrzec bo wymienilem na mx900, na tej tez nic sie nie zdazylo dziac bo zmienilem na mx1000 ! i na tej ztarl sie napis logitech !! co mam gleboko ... gdzies tamm .. mysz ma dzialac, a napisy na nie sa niewazne ! ps. mx 900 zmienile tylko dlatego ze po wyjsciu sp2 dla XP przez pare miesiecy nie bylo ze strony logitech dzialajacego drivera dla bluethooth, (teraz jest) ale przyzwyczailem sie juz do mx 1000. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:17. |