![]() |
Wczoraj odpaliłem diesla :)
Mój nos przegrał walkę z zimą. Katar jak diabli. |
|
Ilość załączników: 1
nareszcie upał :sciana:
|
Czy ja już wspominałem, że nienawidzę tego białego gówna?
Rycho, Zetoxa - a co to za ładny programik pogodowy? |
|
-10, wolalem juz te mrozy i czyste drogi.
Slisko dzis :sciana: |
Nawiało w nocy śniegu jak cholera, padał poziomo bo ta wiało... teraz znowu trzeba będzie to odgarniać...
|
-4
śniegu nawalił, jeszcze posypuje :sciana: |
-9 i sypie !!!!
Na drodze ślisko cholernie. |
-0,2 nie pada
w nocy trochę nawiało, ale nie jest najgorzej w sumie nawet dobrze, bo juz za łatwo się jeździło na letnich oponach i człowiek przestawał być czujny |
cwaniaczek:hmm:
|
-5, wciąż wieje tęgo. Cały dzień sypie, stopniowo coraz mniej, ale chwilami opady były intensywne.
O dziwo nie było większych opóźnień w ruchu komunikacji miejskiej. Widziałem za to, jak na przystanku kierowca nie wyhamował i uderzył autobus przed nim. Prawie nic się nie stało, gdyby miał jeszcze 1-1,5 metra, zdążyłby się zatrzymać, ale pasażerowie mieli chwilę rozrywki (przed kwadransem na mrozie w oczekiwaniu na kolejne autobusy) :| |
U mnie na zadupiu oczywiście nikt nie odśnieża :( Ale golfik niczym lodołamacz przebijał się przez nawiane zaspy :taktak: Cały dzień sypie-z -9spadło do -3 :D Ciągle sypie, jutro znowu będę szarżował przez zaspy :jupi: kocham tę zimę :serdusz:
|
Niektórzy mają bardzo dziwne upodobania :hmm: ;)
|
No ja dziś miałem zabawę "albo hamowanie albo skręcanie" i "albo przyspieszanie albo jazda prosto". Fatalne warunki do jazdy, ale jak samochodów nie było to Forza Motorsport :D
Tak czy inaczej musze ten ABS naprawić bo hamowanie pulsacyjne to nie to :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:29. |