![]() |
Alez dzis sie do domu wracalo, po lodzie i 10 razy dluzej:sciana:
|
u mnie dzisiaj temperatura na plusie. śnieg robi się mokry i ciężki.
mam nadzieję, że to stan przejściowy - weekend na nartkach planuję. |
Idę te sople postrącać miotłą, bo jeszcze mnie któryś rano w łeb trafi i huk pobudzi sąsiadów. :D
-4 się zrobiło z -0,8, tyle było najwięcej, sople już nie rosną, ale jutro w dzień zaczną pewnie od nowa, szczególnie jak się przejaśni tak jak dzisiaj - słońce przebiło się trochę przez chmury i rosły jak głupie. //Nie były nawet takie duże jak mi się zdawało, to co sięgnąłem z okna, to zwaliłem, będą musiały rosnąć od nowa. ;) |
znów -8 :sciana:
co za pogoda :klnie: |
-4... może zacznie się to topić w dzień... w pracy pozagarniali z parkingów, mamy górę śniegu czterometrową... jak ktoś się uprze to może na sankach zjeżdżać. :mruga:
|
|
2012 jak nic.
|
odkułem wczoraj chodnik z lodu :D
szpadel troche sie stępił :( |
trzeba było po Wieche dzwonić!!!
|
Cytat:
ale chodniczek mam czyściusi :D |
Wiecha by go wylizała :)
|
|
Donek coś mówił że będziemy jeździć po bezpiecznych drogach... to było prawie 3 lata temu....
Widziałem ograniczenie do 30km/h. Jest bezpieczna! |
Cytat:
P.S. Dotyczy to z resztą wszystkich ekip. Jakoś sobie nie przypominam, aby w Polsce kiedykolwiek drogi były utrzymane w zimie tak jak u Niemców. Chociaż problem ten nie dotyczy tylko naszego kraju. Drogi w Holandii, Belgii, czy we Francji wcale nie są dużo lepiej odśnieżone niż u nas. Niemcy są po prostu pod tym względem ewenementem na skalę europejską. Ale oczywiście bardzo bym chciał żeby w Polsce drogi wyglądały jak u Niemców, ale wiem, że ludzie tak długo nie żyją, żebym tego doczekał.|| |
Nie no nie były, ale też nikt wcześniej tak tego nie obiecywał :D
Jak to dalej leciało? ... nauczyciele mieli dostawać po 8000zł jeszcze w 2008 roku.... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:55. |