![]() |
Zamiast doplacac to sam go przywiez :D
A tak powaznie. Od 2 tyg byla porypana pogoda. Meczyl mnie katar. 24h mrozu i koniec problemu. Dzis piechtobusem zrobione 10km i od razu sie lepiej czuje. Tyle, ze ja kocham mroz :D |
Przyjeżdżaj, oddam Ci cały śnieg, nawet dopłacę trochę. :>
|
To jest ku..a skandal!
W miastach obok 10-15cm sniegu a u mnie trawa przebija grrrrr |
Sorry idzie lato;) w takim razie||
|
Chyba mam zepsuty termometr :hmm: zapowiadali że może być -20 a nadal jest -12 :ysz: jak skończę kawę to szykuję się na ryby :taktak:
|
Marudzicie, dzisiaj rano w Jakucku miło szło się po chlebek, tylko później go krajzegą trzeba było kroić. :D
Załącznik 64745 |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Fajna ta zima...u mnie snieg nie popadal...a 200m dalej, bialo
Hmmm |
|
Cytat:
|
Liczę na to że, niż atlantycki pozbędzie się tej beznadziejnej zimy tylko z mrozem i brakiem śniegu, przy dłuższych i mocnych mrozach wszystkie zasiane rośliny polegną co dla rolnictwa może być sporym ciosem (mam na myśli Polskę Centralną). Poza tym mróz poniżej -10 mocno pociągnie po kieszeni ogrzewając mieszkania, więc dla zimolubów takiej zimy wystarczy do poniedziałku, a od poniedziałku niechaj niż atlantycki wbije się z ciepełkiem...
Teraz mam -1 i pada mżawka oraz słaby marznący deszcz od czasu do czasu. Nie jest to wymarzona sytuacja na dłuższą jazdę samochodem, bo na drodze ślizgawica zrobiła się okrutna... @DejaVu wstrzymaj się z opowiastkami z polskiej Syberii, bo mi się normalnie zimno robi... rodzina mojej żony pochodzi z Gołdapi i ich relacje o tej "wspaniałej" zimie już mnie dołują, a u nich jest pewnie jeszcze zimniej niż u Ciebie... |
Nie bity golf 99' za 3patyki :wow: poyebalo Cię edu chyba :taktak:
|
Cytat:
|
Mam od świąt w bagażniku 0,70 Krupnika :taktak: pewnie też jest zimna :> Mam z okazji zimy wolne od pracy :spoko: to jutro pojadę trochę pomarznąć na lodzie :D może sobie dla rozgrzewki deko odpiję :hmm: komisariat czynny tylko do 15stej , potem w razie czego trzeba dzwonić do Ełku :sciana: alkomatu jeszcze nie mam :nie: wina Tuska , bo nie wiem jaki kupić k***a
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:37. |