![]() |
To potem daj fotki tej nagiej zimy i wiosny :haha:
|
No. Dawno :cycki: nie było
|
A byłyby niezłe, zimę mamy w tym roku gorącą... (ale i tak zamieniłbym na pączki :P)
|
Nie mam siły z kim ja tu przebywam! Będą oglądać szparkę w termowizji. Paluchem sprawdzić, a jeszcze lepiej jęzorem!
|
5,2 stopnia, trochę chmur, trochę słońca. Naprawdę trzeba nadać jakąś nową nazwę tej porze roku, bo trudno to nazwać pełnoprawną wiosną, no ale proszę, nie róbmy sobie jaj z zimą :P
Wczoraj narąbałem się lekko whiskey, za to dzisiaj porządnie siekierą. Mam jeszcze jakieś resztki sił, to zaraz idę dalej, ale jak jutro wstanę z łóżka, tego już nie wiem :haha: |
Czy to sie na da lol2
Kod:
może bez jaj... |
Ładnie się odsłoniłeś. :smile:
A czasami nie wiesz, jakiej marki termowizji użyli do tej sceny? :> |
Na moje oko to wysoka rodzielczosc, jakis konkretniejszy sprzet za ~25k euro. Ceny kamer sa zaskakujace.
Grzeniu to jest nie rozrywkowy, ja wklejam emoji :cycki: a on zaraz je i tak zedytuje lol2 |
Grzeniu usunął linka, ale dla siebie zostawił. :)
|
Ostatnio jak rekreacyjnie czy nawet jakos swiatecznie wstawilem piekne panie to wziol pokasowal i pozamienial z jakimis babciami i pączkami na fotach. Ja nie wiem o co chodzi ale moze on woli ..... :hahaha: a teraz sie gdzies chowa i udaje ze go nie ma lol2
|
O przepraszam, ale wtedy to chyba Jarson wywijał.
A tu... cóż... rzekłbym, że nie wyceniłbym na tyle tego sprzętu. Nawet z jajami. A poza tym jestem estetą. |
Grzeniu jest po prostu stary.
|
Cytat:
Co do sprzetu nie na filmiku :> tylko kamery no ceny sa iscie zaskakaujace, sam zostalem zaskoczony licytujac kilka na ebay-u i az mnie mowe odjelo jak zobaczylem po ile aukcje sie koncza. Ja tam nabylem sredniaka (czuje sie z tym dziwnie i jak nie ja) no ale coz nie widze potrzeby sprzedania nerki w celu zakupu kamery termowizyjnej, no chyba ze ta nerka to nie moja by byla to wtedy przedzej bym sie skusil lol2 |
To nie był Grzeniu, tylko ja ;) Grzeniu nie bawi się w korekcje, tnie i tyle (i niech to będzie przestroga dla tych, którzy chcieliby się do niego zapisać do lazaretu :P)
|
Nie ma czasu na operacje plastyczne. Kłódka na jaja i puszczam wolno, lazaretowicz sam błaga by ciąć lol2
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:23. |