![]() |
To i ja poproszę litra, ale nie najtańszej. :szczerb:
|
dolnośląskie też się przyłącza do prośby o przelew wody, oczywiście ;)
|
Z największą radością. Nawet 10 milionów. :taktak:
|
Jeśli masz za dużo wody, to mógłbyś przysłać do województwa lubelskiego jakieś 5 milionów metrów sześciennych - mniej więcej tyle według danych IUNG i mojego kalkulatora wynosi tegoroczny deficyt ;)
|
Ja raczej potrzebowałbym skuteczny osuszacz. http://s10.postimg.cc/4665v99vp/deszcz.gif
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
mogę pokazać "szalony bezsiusiakowy" zestaw |
Zostaw Ajsmaka, niech chłopina dojdzie do siebie po tym, jak go dziewczyny z siusiakami podrywały. :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tak, na serio :tak!: |
wróciłem :P
P.S. wiem, że Was to nie interesuje :drinking: |
Czekamy :D
|
majkowska, ty wiesz :>
|
Cieszę się że nie ma już takich upałów, trochę zimniejszego powietrza się przyda :)
|
Na świecie tak, ale tych zboczonych, co się muszą pokazywać, bo ich to kręci, to mało. :taktak:
|
Ale POdobno jest ich miliony k***a
|
Te pedały, to już nawet nikogo nie interesują, no chyba, że nowoczesnych i tych z partii obłudy, niedługo jedyny ich elektorat. :rotfl:
|
A w Warszawce jest najwięcej pedałów :taktak: https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informa...ci,262095.html i tylko paradują a robić nie ma komu :ysz:
|
Jakież to dla mnie istotne, nie mówiąc, że ubogaci i zbawi Europę. :szczerb:
|
http://natemat.pl/240113,wyrok-trybu...tej-samej-plci no w końcu my gieje będziemy mogli się żenić nie z babami i mieć dzieci :spoko:
|
Dziś przed pracą poszedłem na giełdę i słusznie zrobiłem bo zgarnąłem za***istego boomboxa za śmieszną cenę 30 zł. Działa wszystko, nawet kasety (po tylu latach!) choć na początku jakoś wolno się odtwarzały, teraz już się rozgrzał i gra normalnie. Radio jest na stary zakres więc za dużo sobie nie odbiorę ale za to ma jakieś fale SW, pierwszy raz widzę coś takiego.
Najśmieszniejsze jednak są staromodne wskaźniki jak w przedwzmacniaczach takie skaczące a do tego cyfrowy zegarek z alarmem :rotfl: Musze tylko dać do speca żeby mi przestroił radio. Jestem bardzo pozytywnie nastawiony, choć sąsiedzi pewnie nie :> |
chciała, to ma ...
NOSIĆ :> |
Słabo zdepilowany ten nadgarstek. :jezyk:
:mruga: |
Znecaj sie bardziej nad nia a tobie tez cos wymysli lol2
|
Cytat:
ale za to pokazuje pozycję księżyca, wschody i zachody słońca :P zreanimowany i działa :jupi: BTW wróci na nadgarstek małżonki mojej - tak mi obiecała :> |
Z melodyjkami ?
|
rocznik '89
|
lol2.
|
:hahaha:
|
https://www.tvp.info/37235211/niemie...iz-oktoberfest i niemiaszki mogą hulać i swawolić :taktak::taktak:
|
Idę wypić browara, to coś pozytywnego na pewno zauważę.
|
Cytat:
bo porzadnie i mocno świeci. reasumując DZIAŁA :P :party: toast2 |
Eee.. tam, to sie lampke zmienia jak byla za 10zl a zgnila w srodku z oszczednosci :D
|
Cytat:
toast2 |
tak to jest jak sie kupuje 10szt za 5zl :P
|
Cytat:
|
Znaczy zmieniłeś baterie :haha:
|
nap[rawiłem se lampkę do roweru :jupi:
znów działa :P |
Cytat:
Załącznik 118282 |
Dziś w końcu zaświeciło porządnie długo wyczekiwane słońce, niebo niebieskie, ptaki śpiewają - czego chcieć więcej!
|
Powtórzyłbym to bez mrugnięcia okiem :szczerb:
|
@MAXiu
taplacz błotny :sluze: |
:fala::tancerka:
|
:1miejsce:
|
Cytat:
@Zetoxiu szkła mniej miejsca zajmują :D P.S. znów pewnikiem niemęski, ale co tam, równouprawnienie, dżender i jakieś lgbt :D |
Ludzie mają różne, fajne zboczenia, ja ostatnio zbieram szkła hartowane na telefon :D
|
Żeby się z niego śmiali? :rotfl:
|
Cytat:
|
wiosna powiadasz ...
:P P.S. kupiłem kolejny zegarek, chyba mi odwaliło :sciana: brązowy taki, szwajcarski, stary i w dodatku automat :D |
Tak, śnieg topnieje i do tego świeciło dziś piękne słońce :) Wiosna idzie, hej! :)
|
śnieg topnieje :jupi:
taki prezent :D |
|
a to świnie jedne :sciana:
|
holika i lobotka pod jednym hostem stali...
|
Cytat:
Cytat:
|
Pada śnieg, wiatr wieje ale to nic złego bo na urlopie i tak ciepło ;) Pozdrawiam i miłego dnia
|
piekne slonce dzis u mnie za okenm, milego dnia wam zycze ;)
|
właśnie przedwczoraj wróciła szwagierka z Izraela, (zanim wymalowali nam swastykę na ambasadzie) i przywiozła wino z kany galilejskiej,
jeśli takie wino "wyprodukował" Jezus swego czasu, no to szacun, naprawdę dobre :spoko: Załącznik 114946 |
To nie leć do tego Izraela. :nieee:
|
leca na "wywczasy" za granicę :jupi:
tylko, że ONI nas nie lubią ostatnimi czasy bardziej ... :sciana: |
Naprawili na ulicy latarnię LED, nawet nie wiem, czy świeciła od początku, bo to nowe rzecz są, mieli mały problem, bo sprawdzili wszystko i dupa, pogadałem z inżynierkiem (po brudnym stroju nie do rozpoznania, ale po mowie, tak) powiedział, że nie odpuszczą, musi zaświecić. Firma z Lublina, przyjechały 3 samochody, w tym podnośnik, dali radę, mam jasność, plus moja ledówka 12 W przed wejściem, to jest git! :spoko:
W starej chacie latarnie wysokie strasznie i najsłabsze sodówy, kluczem w furtkę na trzeźwo nie dało się trafić. Te LEDy świecą tak na boki, ze w sumie nie ma ciemniejszych miejsc. |
Na komunię dostałem rakietę na 21 kamieniach :spoko:
|
Ciekawe jak się szwajcarski oryginał nazywa? :szczerb:
|
Cytat:
a tu werk w pełnej krasie ;) |
Jaki piękny radziecki zegarek, 17 kamieni zapewne :spoko:
|
***1042;***1095;***1077;***1088;***1072; ***1103; ***1091;***1089;***1090;***1072;***1085;***1086;***1074;***1080;***1083; ***1077;***1097;***1077; ***1086;***1076;***1085;***1091; ***1088;***1072;***1082;***1077;***1090;***1091;
|
Od wczoraj wieczora dyma jak cholera. Muszę uważać, żeby się nie przewietrzyć.
|
Miałem iść pod prysznic, ale jest taki wiatr, że się wywietrzę. :szczerb:
|
kazali mi iść do lekarza, ale nie póję bo zdrowia szkoda :P
|
Nie idę do doktórki, zapisałem się, ale gardło mało drapie, a prochy na ciśnienie znalazłem w moim burdelu co pomału znika. :kosz: :piwo2:
|
Tylko 2 tygodnie :> , ja dostalem jedna po pol roku lol2 , jaki byl zaskok jak sie pojawilo :D
|
:jupi:
dotarła jedna przesyłka z Chin, co tam że 2 tygodnie opóźnienia :P ważne że jest :D |
Cytat:
teraz Seiko 5 Actus :party: trzeba teraz pudełko jakieś zakupić :taktak: |
No z tym rurzowym to nie był dobry pomysł.
|
Czarny jest fajny, pasuje do brudu pod paznokciami. :szczerb:
|
z nowości, uwaliło brudem mi się etui do telefonu :P Wymyłem delikutaśnie i co ... starła się warstwa ochronna i brudzi się teraz co kilka dni :sciana:
UWAGA - napisałem do producenta i wysyłają mi nówkę :jupi: P.S. dla bezpieczeństwa wziąłem kolor czarny :P |
Pewniej jak zalozy kolczyki na obydwa lol2
|
A kolczyk? W którym uchu? Nie pamiętam, ale chyba w lewym :rotfl:
|
a nie lepiej założyć hybrydy :>
|
Byle paznokcie umalował. :szczerb:
|
Tak, ale na prawej ręce.
|
odpowiadam WSZYSTKIM - będąc giejem mogę nosić zegarek jak moja dziewczyna i kwadratowy jak Rubin O!
:piwo: |
Wygląda jak pierwszy telewizor mojego dziadka. :D
|
Fajny. Męskich nie mieli?
|
Myślałem, że swissy nie robią rurzowych zegarków, a tu masz.
|
jakiś taki giejowski :>
|
... a sprawny ale ustawiony o ułamek sekundy niezgodnie ze wzorcem ani razu :taktak:
|
Cytat:
|
Rozumiem cel zakupu :haha: :spoko:
|
Cytat:
:spoko: |
Ale on stoi :O
|
Wczoraj doszedł mi zegarek Atlantic Square Date z alledrogo. Jak ja się cieszę :P
P.S. stan lepszy niż na fotach :> |
10 dni roboczych? :>
|
Wacha się skończy - działać przestanie. A irlandzki odpowiednik Zakładu Energetycznego straszy że w niektórych przypadkach naprawy mogą potrwać do 10 dni.
W końcu to nie byle co - w szczytowym momencie prawie 300 tysięcy gospodarstw nie miało prądu - niemal 20% odbiorców. |
Dwudziesty stopień zasilania :szczerb:
|
A o to zaleta generatora, a sie rudzielce skrobaly po beretach czemu mi dziala a wszedzie ciemno :D
Załącznik 105353 |
czekajcie ...
to że prądu nie ma to pozytyw ?! aaa 500+ :jupi: |
Jest trochę takich miejsc na końcu świata, w których jak coś się stanie to kaplica. I to wcale nie musi być bardzo daleko od większych miast czy wsi - wystarczy, że będzie na uboczu, kilkaset metrów linii prowadzącej tylko do jednego-kilku gospodarstw, jeszcze do tego nierzadko przez jakiś lasek, zagajnik...
|
Tak nawiasem, to ciągle są wyłączenia prądu w dzień. Powoli usuwają awarie z np. powalonymi słupami, a do tego trzeba wyłączać zasilanie.
Znaczy nadal są gdzieś ludzie bez prądu - dowiedziałem się dziś w banku, gdzie nie dało się bez prądu zrobić przelewu i akurat była kobita z takiego przypadku. Ponoć jest kolejka z takimi przypadkami :O |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16. |