Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.11.2005, 23:25   #856
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek
powtorze jeszcze raz - jest to najwiekszy bzdet jaki napisales na tym forum i jestes tylko jednostronny - ale moze jest to usprawiedliwione bo mogles nie widzec wypowiedzi obu panow w tv na ten temat - no ale pozostaje kwestia czy moze nie chciales tego widziec i slyszec

i nie porownuj mnie do leppera bo ja nie robie rozglosu swoja osoba i nie klamie jak on no i nie zajmuje innym majatkow, nie mam rowniez wyroku na glowie
widze ze troche sie zapomnialo co sie dzialo 10 lat(wtedy sie bylo mlodym czlowieczkiem olewajacym rzeczywistosc ) temu i prosze powiec mi wypowiec jakich panow slyszales moze z PO
PS
i czytac tez nie umiesz czy ja cie porownalem do Leppera raczej chyba do wyborcy Leppera kolego po co ty piszesz w tym temacie jak twoja wiedza rowna jest zeru nie rozumiem takich ludzi jak ty
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.11.2005, 23:45   #857
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
widze ze troche sie zapomnialo co sie dzialo 10 lat(wtedy sie bylo mlodym czlowieczkiem olewajacym rzeczywistosc ) temu i prosze powiec mi wypowiec jakich panow slyszales moze z PO
PS
i czytac tez nie umiesz czy ja cie porownalem do Leppera raczej chyba do wyborcy Leppera kolego po co ty piszesz w tym temacie jak twoja wiedza rowna jest zeru nie rozumiem takich ludzi jak ty
chyba napisalem kogo to slowa prawda?

co mnie obchodzi co mowili 10 lat temu? temat jest o sprawach terazniejszych prawda? i nie odnosilem sie do tego co kto mowil 10 lat temu tylko do rzeczy wypowiadanych niedawno
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2005, 09:15   #858
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail
Czyli ja nie jestem prawdziwym polakiem? Ja sobie wypraszam, jestem patriota ale nie narodowcem/szowinista opetanym przez relgie. Ja szanuje KK za to, ze wzbudzal patriotyzm i dazania niepodlegosciowe - to jest przeszlosc, teraz jest terazniejszosc. Minelo sporo czasu, KK sie zmienil w Polsce nie do poznania. To, ze ludzie gineli za krzyz i Polske Ty tez musisz? Dziadek mi opowiadal, ze jak chodzil z kolegami do ksiedza na korki z matmy, to ten zamiast od kazdego brac kwote, powiedzmy, 20 zl to dzielil te 20 zl przez ilosc uczestnikow. Widzial, slyszal ktos o podobnych czynach serca jakiegos "czarnego"? Utozsamianie katolicyzmu z polskoscia daleko nas nie popchnie. Ja szanuje Twoja religijnosc (fanatyczna, tak to pojmuje) ale nie rozumiem konekcji jej z polskoscia. Dla mnie Polska i krzyz (etc) to rzeczy, ktore nie powinny byc w zaden sposob laczone. BTW pozdrowienia i "blogoslawienstwo" Rydzyka dla nowego rzadu. Dla mnie - paronoja ale dla zachodu utwierdzenie sie, ze Polska to rezerwat katolicyzmu w srodku Europy.
Jesteś patriotą ? W którym momencie ? Zachowujesz się jak gówniarz. Nazywasz księdza "czarnym" ? Tak obrażasz ludzi, a jest ich większość, którzy chodzą do kościoła.

Wracając do Twojego patriotyzmu. Pokaż mi gdzie i w jakich momentach jesteś patriotą ? Pomyliło się Tobie. Weź książkę do historii i przejrzyj ją tak od wieku XIII do II Wojny Światowej. Zobaczysz, że prawdziwy patriota żyje w zgodzie z kościołem i to on jest dla niego fundamentem.

Bóg, honor, ojczyzna...
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2005, 10:38   #859
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Loczek
Jesteś patriotą ? W którym momencie ? Zachowujesz się jak gówniarz. Nazywasz księdza "czarnym" ? Tak obrażasz ludzi, a jest ich większość, którzy chodzą do kościoła.

Wracając do Twojego patriotyzmu. Pokaż mi gdzie i w jakich momentach jesteś patriotą ? Pomyliło się Tobie. Weź książkę do historii i przejrzyj ją tak od wieku XIII do II Wojny Światowej. Zobaczysz, że prawdziwy patriota żyje w zgodzie z kościołem i to on jest dla niego fundamentem.

Bóg, honor, ojczyzna...
STOP. Z tym sie nie mozna zgodzic. Gdyby tak siegnac jeszcze przed XIII to mielibysmy dojrzale sredniowiecze i potege kosciola pelna geba
I o czym to swiadczy? Wlasciwie to o niczym...
Natomiast jakby mieszko nie przyjal chrztu, to moze na sztandarach mielibysmy: Slonce, Honor, Ojczyzna. I co i wtedy bylibysmy gorsi? Mniejszymi pariotami?
To jest dla mnie nie do przyjecia:
'Zobaczysz, że prawdziwy patriota żyje w zgodzie z kościołem i to on jest dla niego fundamentem.'
Jezeli teza bylaby prawdziwa, to dla tego okresu historycznego, a nie do dziesiejszych czasow. Chociaz uwazam ze nawet dla tego okresu historycznego nie jest prawdziwa. Przypominam, ze Pilsudski kariere rozpoczynal w partii socjalistycznej (choc daleki bylbym od nazwania go socjalista), narodowcow (ludzi scisle zwiazanych z religia) mial za swoich najwiekszych wrogow (przyznaje jednak, ze prywatnie o jego religijnosci nic nie wiem).
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2005, 10:43   #860
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja wolę się nie wypowiadać bo już kiedyś z Loczkiem miałem wymianę poglądów do 5 rano
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2005, 14:14   #861
Air

Dzięki "zaufaniu" jaki zaskarbił sobie nowy rząd, kursy wszytskich walut idą pięknie w górę.

DZIĘKUJĘ w imieniu wszystkich kredytobiorców w obcych walutach
Stary 07.11.2005, 15:56   #862
legion
XII

legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Air
Dzięki "zaufaniu" jaki zaskarbił sobie nowy rząd, kursy wszytskich walut idą pięknie w górę.

podziekuj za to maniupulata na gieldzie ktorzy spekuluja jak chca a nie rzadowi
Stary 07.11.2005, 16:02   #863
Air

Cytat:
Napisany przez legion
podziekuj za to maniupulata na gieldzie ktorzy spekuluja jak chca a nie rzadowi
ta, a świstak siedzi i... :\
Stary 07.11.2005, 16:50   #864
legion
XII

Cytat:
Napisany przez Air
ta, a świstak siedzi i... :\
tak to niewiesz o tym ze chyba bardziej oplaca sie kapitalowi zagranicznemu o slabic zlotowke zeby wiecej i drozej sprzedawac milke
Stary 07.11.2005, 17:19   #865
Air

Cytat:
Napisany przez legion
tak to niewiesz o tym ze chyba bardziej oplaca sie kapitalowi zagranicznemu o slabic zlotowke zeby wiecej i drozej sprzedawac milke
Dzięki temu zwiększają sobie koszty produkcji w Polsce. Im droższa złotówka tym wyższe koszty produkcji = mniejsze zyski. Naprawdę zagraniczne firmy nie działają w tak destrukcyjny sposób jak nasz rząd.

Cytat:
Podczas poniedziałkowych kwotowań złoty wciąż znacznie się osłabia. Również papiery dłużne, od otwarcia tracą na wartości. Pesymizm inwestorów wiąże się z niepokojem dotyczącym programu rządu Kazimierza Marcinkiewicza.
Stary 07.11.2005, 17:46   #866
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
Proponuje zabierac glos, jezeli wiesz o czym mowisz. Importowi sprzyja silna waluta, eksportowi slaba. Tak wiec zachodnim koncernom NIE PRODUKUJACYM w Polsce (tym samym nie zatrudniajacym Polakow) zalezy na SILNEJ zlotowce, bo oznacza, ze moga sprzedawac taniej z tym samym zyskiem niz krajowe firmy.

A pesymizm rynku jest zrozumialy, bo rzad mniejszosciowy wybrany glosami samoobrony oznacza, ze prezes NBP bedzie wybrany tymi samymi glosami. A Lepper juz od dawna mowi o dodrukowaniu kasy, i uplynnieniu rezerw walutowych. Jezeli PO nie poprze rzadu, to z kalkulacji sejmowej wynika ze MUSI zrobic to Samoobrona i jeden z klubow (LPR lub PSL). Jezeli znowu bedzie jakas burza na scenie politycznej, to inwestycja w fabryke LG moze byc bajka.

PS. Spekulacje na WGPP nie maja wiekszego wplywu na kurs zlotego.
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2005, 19:47   #867
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Air

Kredytobiorcy są niezadowoleni, ja akurat przeciwnie, egoizm, wiem, przepraszam.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2005, 20:00   #868
legion
XII

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Proponuje zabierac glos, jezeli wiesz o czym mowisz. Importowi sprzyja silna waluta, eksportowi slaba. Tak wiec zachodnim koncernom NIE PRODUKUJACYM w Polsce (tym samym nie zatrudniajacym Polakow) zalezy na SILNEJ zlotowce, bo oznacza, ze moga sprzedawac taniej z tym samym zyskiem niz krajowe firmy.

A pesymizm rynku jest zrozumialy, bo rzad mniejszosciowy wybrany glosami samoobrony oznacza, ze prezes NBP bedzie wybrany tymi samymi glosami. A Lepper juz od dawna mowi o dodrukowaniu kasy, i uplynnieniu rezerw walutowych. Jezeli PO nie poprze rzadu, to z kalkulacji sejmowej wynika ze MUSI zrobic to Samoobrona i jeden z klubow (LPR lub PSL). Jezeli znowu bedzie jakas burza na scenie politycznej, to inwestycja w fabryke LG moze byc bajka.

PS. Spekulacje na WGPP nie maja wiekszego wplywu na kurs zlotego.
juz mi sie smiac chce jak ty wszystko bierzesz na powaznie moze juz czas zabrac ze soba kamien i skoczyc do Wisly
Stary 07.11.2005, 22:10   #869
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Taka ciekawostka:

http://wiadomosci.onet.pl/1190992,11,item.html

Decyzja słuszna, ale sposób wydania nie. Ciekawe, jak jedna osoba zaczyna decydować o tym, co teoretycznie leży w kompetencji sądów.\

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2005, 22:40   #870
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Kredytobiorcy są niezadowoleni, ja akurat przeciwnie, egoizm, wiem, przepraszam.
turyści są zadowoleni to ja też jestem zadowolony
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: