![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#391 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to panowie.. oglądamy
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#392 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na razie nie za czesto sa przy pilce ;-D...
1:1!!! Nie wszystko stracone!
"Android to syfiasty, zabugowany, irytujący, zaprojektowany przez idiotów, lagujący, udający otwarty i wolny system." - sobrus Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem: Ostatnio zmieniany przez M@X : 12.10.2005 o godz. 21:30 |
|
|
|
|
|
#393 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
half-time 1-1
![]() moze bedzie lepiej w 2 polowie
|
|
|
|
|
|
#394 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Generalnie Anglicy są lepsi zdecydowanie.. to widać przy prowadzeniu piłki, podaniach i szybkości. Naszym natomiast trzeba przyznać, że naprawdę dobrze bronią i tylko dlatego do pewnego momentu utrzymywaliśmy remis. Później ta bramka, ale na sam koniec nasze wyrównanie i to piękną trzeba przyznać bramką!
![]() Na razie jest nieźle, a chłopcy pewnie zeszli do szatni bardzo podbudowani, więc może będzie jeszcze lepiej
|
|
|
#395 |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O ile mnie wrok nie myli to nie gra POLSKA
tylko PZPN takie logo sie fajnie pojawia
|
|
|
|
|
|
#396 |
|
Guru
![]() |
ha qrwa co za ciecie
Rasiak-szkoda slow....drewniak i tyle.. czemu janas go ciagle wystawia? przeciez on nic nie gra... mogl zostawic Smolarka |
|
|
|
|
|
#397 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
pewnie myslal ze cos ustrzeli z glowki bo w sumie samymi niskimi zawodnikami tez nie mozna grac
|
|
|
|
|
|
#398 |
|
Guru
![]() |
ale jak on gral.... podawal niewiadomo gdzie, co chwila potykal sie o wlasne nogi....nie stworzyl zadnej sytuacji
czytajcie komentarze na onecie
|
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#400 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
RASIAK
![]() ![]() ?? co on tam robił i ta genialna zmiana za Smolarka Krzynówka miał zrzucić RASIAKA!!!!!!! A Smolarek do przodu bardziej nie rozumiem......szkoda słów......
|
|
|
#401 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Moje prywatne spostrzezenia po tym meczu :
1. Trudno było naszym utrzymać się przy piłce dłużej niż 0.7s (pomiar stoperem) ,po czym następowało podanie ,które w 99% przypadków trafiało pod nogi przeciwników . 2. Rasiak - wogóle nie istniał . 3. Jak na fianały MŚ - to raczej z pierwszej piłki nalezy się nauczyć grać . 4. Ok. 12 totalnych kompromitacji (nasi przewracali się na boisku ,byli ogrywani w dziecinny sposób - widac było że im się łydki trzesą) . 5. Nasi byli zawsze metr za przeciwnikiem ,w 70min zabrakło im juz totalnie sił (pędzenie na oślep ,bieganie za szybkimi Anglikami - to pewno pryczyna) . 6. Kosowski (nigdy za nim nie przepadałem) - był o dziwo waleczny ,chociaz gubił tyle piłek co zawsze . 7. Smolarek zdjęty moim zdaniem nie słusznie Chyba jedyny plus to Boruc - było widać że się pewnie czuje w bramce i bronić potrafi . Bramkę Frankowskiego ,chociaż ładna - uważam jako wpadkę przy pracy ,takie nieobliczalne ,przypadkowe coś ,co nie było tak naprawdę wypracowane i potwierdzone grą . Teraz mamy pół roku czasu na dopracowanie czegoś co było manglowane kilka lat .Poziom naszej reprezentacji jest wysoki ,mając na uwadze ostatnie 10 lat .Osobiście nie wierze aby w naszej grupie (finał MŚ) były drużyny słabsze od naszej .Szanse na wyjście z grupy są podobne do tych ,które były dziś na Old Traford . Bilans . Nie zajęliśmy 1-go miejsca w grupie Każdy będzie mówił że Holandia załatwiła nam miejsce w finałach .Ciekawe byłyby baraże ,bo jak widac nasi w ważnych meczach popadają w haos . Sam po cichu liczyłem na cud .Cud ,gdyż nikt chyba realnie myślący nie przypuszczał że Polska zabłyśnie . |
|
|
|
|
|
#402 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Zgadzam się z większością postu Janusza. Smolarek masz rację - zdjęty niesłusznie , Kosowski to bardzo dobry piłkarz - jego podania z linii bramkowej przeciwnika już nie raz okazywały się groźne i Jego waleczność mnie nie zdziwiła.
Z kolei bramkę Frankowskiego uważam za totalne szczęście Tomka jak i również umiejętności. Piłka rzeczywiście "klei" się Mu u nogi. Borus - świetny - mówią o wykupieniu Go przez Arsenal . Rasiak - no comments - koszmarne podania donikąd, nie wiem co w ogóle tam robił. Nie było tak źle. Po pierwszej połowie gdyby nie błędy Rasiaka byłoby lepiej. Krzynówek jeszcze widać ,że nie w formie - szybkość nie ta ... doganiali go z łatwością. Szkoda Żurawskiego. Ja przed Mistrzostwami jestem optymistą jak zawsze kiedy grają![]() Jedyne co mnie wkurza to rasistowskie komentarze na forum bbc.co.uk
|
|
|
|
|
|
#403 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Rasiak był najlepszym piłkarzem na boisku, nie wiem co od niego chcecie więcej
|
|
|
|
|
|
#404 | |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Cytat:
A "Franek" grał dobrze ale nic rewelacyjnego ,ładna była ta jego bramka ale przez cały mecz nie widziałem go zbytnio.Oglnie przez cały mecz dominowała Anglia,Polsa broniła sie jak mogła,żeby coś wywalczyć na Mistrzostwach Świata czeba jescze popracować nad pomocą, a szczegulnie nad obroną.
|
|
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |