![]() |
Cytat:
|
Witam !
******* ***** ****** ***** ****** ***** **** ****** ****** !!!!! (( Trzymajcie mnie bo zaraz ***** ***** ***** **** **** !!!!! ***** co za ***** ***** !!!!!!! ZDESPEROWANY I SKŁONNY DO WSZYTSKIEGO UżyTKOWNIK KOMPUTERA !!! |
Cytat:
a/ albo z kontrolerem b:/ albo z taśmią daj 80 żyłówkę niebieska wtyczka do kontrolera a jak nic nie da daj 40 żylówkę pozdrawiam caviar coś nie tak chyba? bo na seagate chodzi wszystko na 4 gigowym i 80 gigowym na maxtorze też podejrzewam też drobną usterkę smart programowy nie daje 100% odpowiedzi że dysk jest uszkodzony tylko wtedy jak już są poważne problemy podaje błędy więc polecam udać się in serwis i wymienić na baracudę 80 gigową |
Cytat:
kabel jest 80 NÓWKA !! - zadnych zagiec nic - jest niebieskim do kontrolera / gniazdo kontrolera tesh jest niebieskie wiec nie miałem kłopotu z lokalizacja / narazie wszystko zawodzi - wywaliłem z kompa 75% pamieci teraz mam włozona tylko jedna kostke 64MB firmy NCP - Jeszcze jedno - jak wymazac z hdd dosłownie wszystko - zeby nic nie zostało - / jest inny sposób nish low Level Format ?? / Memorando thx za poswiecenie;) |
Cytat:
laserku sprbuj dać porawkę z micro do ntfsu jest taka jedna nie ma jej w sp 3 bo problem uznawal micro za laboratoryjny numeru nie pamiętam ale poszukaj w technecie microsoftu |
skoro w2k robi takie probelmy - zrob test - zaloz XP i sprawdz czy objawy nie sa podobne - oba sysy chodza na podobnym kernelu...
ps. czy to jush, nish to absolutna koniecznosc?... szlag mnie trafia jak to widze... ostatnio zeby nerwow sobie nei psuc omiajam te wyrazy... |
Witam !
Low Level Format trwa pewnie z 20 godzin albo i wiecej przy takim hdd ... mam w tym progsie od WDC / data life cos tam / opcje write zeros on hdd - czy to jest lo level /? mam jeszcze taki sprytny progs - w załaczniku Nigdy go nie uzywałem PS; Sid - sorki jak Cie to razi ale uwiez mi w zeszycie od polskiegp tez mam tak - loodzie, tesh , równiesh , etc .... musze sie tego oduczyc;) |
Ilość załączników: 1
Zapomniałem załacznika;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie chce - szukam alternatywy - mzoliwe ze jest cos powalone w roocie albo w mbr ?? Kurde przed kazda instalka zdejmuje wszytskie partycje A mbr odtwarzałem i nadal nic .... |
Cytat:
ps. kiedy ty masz mature? i czy zdajesz sobie sprawe z tego ze cie nie puszcza jesli zobacza taki tekst? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam !
Ja nic nie wiem - gówno sie znam ! Ok wiec sie pytam !! -------------------------------------------------------- Mówie ze przywracałem MBR a z reszta to jush nie ma sesnu .... |
Może to głupia podpowiedż, ale czy nie myślałeś o wizycie w serwisie?
Męczysz się z tym kompem już sporo czasu, a do tej pory już byś go odebrał. Pozdro i powo |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:18. |