![]() |
Dzisiaj nie przegrali z Serbią tylko z własną psychiką... Poczuli się za pewnie. I to ich zgubiło.
Ale mecz i tak był na wysokim poziomie. |
Cytat:
i to jest wlasnie to... poczuli sie za pewnie... szmaciarze ze Zdupowic pod Wachockiem :| pewnie to sie moga czuc Brazylijczycy... ale Polacy zawsze byli lepsi i przez to przegrywamy... |
Cytat:
i wlasnie to jest w siatkowce piekne ze kazdy moze wygrac z kazdym :D |
niestety przegrali na własne życzenie :(
|
na wlasne to nie ale na zyczenie serbow owszem :)
|
Moze lepiej bylo ogladac komisarza Zawade ...
No ale coz ... w sporcie tak bywa, to tylko gra. Caly czas jest realna szansa na braz, a to dla nas tez jakies osiagniecie ... Wiadomo ze to nie to samo co srebro jakie bysmy mieli po sklepaniu nas przez Brazylie, tym bardziej ze doslownie wlos dzielil nas od gwarantowanego srebra, a tak mamy jedynie szanse na braz, ale to tez cos ... Chlopaki licze na ten braz (tylko chodzi mi o brazowy medal || ) Za to jutro ciekawe bedzie wdeptanie w ziemie jugoli przez brazylie ... mecz od 18 lat :D |
Cytat:
|
@pawelblu
ale chyba stare odcinki zawady leca...:) |
Cytat:
|
w11 to porazka masz racje :) ........ koniec OT:)
|
mam nadzieje ze Polska ten braz zdobedzie ale żeby 2:0 i wygrywać 22-18 i przegrac (( (( (( (( (( (( ((
P.S jest tu jakis kibic speedwaya?? |
17 - 22 bylo nawet:)
|
Cytat:
a następnie końcówka tego seta 1-8 dla Polski (( ro29 |
Cytat:
na onecie wyliczyli ile stracili kasy ta porażka :P |
bylo, minelo, teraz mamy nowy mecz i jak widze jak serwuje kadziewicz to mi ziemniaki w piwnicy gnija.
|
pieknie, 5-ty set
niewiele mnie juz obchodzi czy wygraja czy przegraja znudzilo mi sie juz ogladanie |
Cytat:
|
no i mialem racje:)
|
No mi niestety się nie znudziło i oglądałem. A szkoda...
|
Tak czy siak - nie jest zle ... to w koncu 4. miejsce, ale nie da sie ukryc ze moglismy miec conajmniej 2.
... zycie ... |
Mi też sie nudziło i ...
No niestety... Na początku jakoś jeszcze grali ale później już kicha |
ale kaszan... brak mi slow :|
|
no i niestety Polacy znowu pokazali jak przegrywać wygrany mecz :\
mam tu oczywiście na myśli mecz z Serbią |
ja nawet nie ogladalem... i widze ze zaoszczedzilem czas i nerwy :|
|
Ale nawet sie ciesze z 4 miejsca. Co prawda nie jest to miejsce medalowe ale od czegos trzeba zaczac. Teraz zobaczymy za tydzien jak sobie poradza w kolejnych rozgrywkach i Mistrzostwach Europy z Włochami i Rosja. Ja na pewno bede im kibicowal nawet jakby przegrywali
|
Cytat:
Poza tym gdyby po prostu nic więcej nie było do osiągnięcia.. A przecież zarówno trzecie miejsce, jak i w najgorszym wypadku drugie były na wyciągnięcie ręki... |
ladny brazylijczycy dostali wp....ol w pierwszym secie........
|
no nie znów porażka ale brawa chłopakom się należą :D swoje pograli sam awans do finałów :cool:
|
heh, dobrze zrobilem ze zamiast ogladania meczu Polakow wyszedlem na rower :)
nie mam czego zalowac..... |
ja ogladalem bo chcialem zobaczyc ze sie pomyle i ze wygraja:) ale sie nie pomylilem i nie zaluje ze ogladalem:)
a teraz im brazylia dupska zlala w 3 setach:D |
Cytat:
czwarta drużyna na świecie, to chyba nie jest źle ??? owszem, drugie miejsce było na wyciągnięcie ręki, no ale w końcu wygrywa lepszy - jak widać Serbowie są lepsi od nas i, niestety, to im należało się 2 miejsce |
Cytat:
podobnie bylo przeciez z siatkarkami - mistrzynie europy, ale juz na drugi dzien zaczely tylko mecze w plecy grac :| wiec gdzie sie ulotnila ta ich klasa? juz porownywalem mecz siatki do rzutu moneta i zdania chyba nie zmienie :D |
Cytat:
Trochę w tym racji - tylko, że tam grali nie amatorzy i za niezłe pieniądze - i od nich oczekiwać można poświęcenia i zaangażowania od pierwszej do ostatniej minuty. A niestety nasi za szybko uwierzyli, że są już w finale - i nie potrafili się skoncentrować, wydobyć z siebie wszystkich umiejętności. Tak ja to widzę Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
:polska::fala::polska: |
Cytat:
a co do kadziewicza i serwowania, to wierz mi, tak jak on w meczu z kuba to ja tez potrafie, chcesz sie przekonac to przyjedz na zlot, zalatwie siatke i zorganizujemy mecz. nie wiem moze Ty jakis inny mecz ogladales ? |
siatke ja mam:) na zlocie bede :D
|
no to ktos jeszcze ze zlotowiczow pisze sie na meczyk ?
zeby potem nie bylo, ze tylko ja i demek bedziemy odbijac. |
2ga i 3cia strona tego tematu:) pozatym cos malo osob na liscie bo tylko 12 ..... a chcialbym zeby andrzej9 jechal bo ma pojecie o siatce i umie grac:D byle by 6 osob do grania bylo i bedzie dobrze :) po 3 sie gra super :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Taki serwis jaki prezentują niektórzy siatkarze reprezentacji Polski występuje w gimnazjum 2-3 klasa. Żeby siatkarz na takim poziomie nie umiał mocno zaserwować to jest parodia :|
Takie jest moje zdanie. Pozdro |
To masz na myśli chyba gimnazja sportowe.
Narysuj na parkiecie kwadrat 1m x 1m i zaserwuj w niego po kolei 3 razy to zobaczymy |
Cytat:
Ale serio - patrząc teraz obiektywnie to serw zawsze był bardzo słabą stroną naszych graczy. Wystarczy popatrzeć na statystyki jakiekogolwiek meczu, a widać, że pod względem ilości punktów w ten sposób straconych dwu lub trzykrotnie wyprzedzamy drużyne przeciwną. Gdyby tak te punkty w każdym meczu liczyć, to często okazuje się, że gdyby nie one, przegrany mecz mógłby zakończyć się naszym zwycięstwem. A to już jest problem.. |
Cytat:
|
no pomylił sie troche :P
|
@para pewnie bym nie trafił ale zauważ, że oni są zawodowcami! Więc trzeba od nich czegoś wymagać. A mocnego serwisu można się nauczyć. Kilka tygodni treningu...
|
Cytat:
Cytat:
|
Może z tymi tygodniami przesadziłem. Ale mocne go serwisu można się nauczyć.
Cytat:
|
bledow to oni popelniaja duzo za duzo
|
Cytat:
To już wiedzą tylko oni :) |
no i zaczął sie turniej w Rzeszowie !!
Obstawiałem 3:1 i czy sie sprawdzi?? Jest blisko bo jest 2:1 dla Polski i 20:15 dla naszych |
nie mialem przyjemnosci (nieprzyjemnosci) ogladania tego spotkania......wyniku nie znam .. a poznam jakwstane bo nie mam ochoty sprawdzac :D
|
Rosja wygrała z Bułgarią 3:0
|
Cytat:
|
Cytat:
|
O której godzinie grają nasi siatkarze ?
|
Cytat:
|
ciekawa propozycja:
16:35 Mistrzostwa Polski kobiet; siatkówka plażowa TVP3 ale co do meczu to jakoś nie mg znaleźć ani na 1 ani na 2 ani na 3 :( |
oglada ktos polska-bulgaria ?
po 2 setach to ja nie wiem co mam myslec. mam nadzieje, ze nastepne pojda jak pierwszy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no i mamy MISTRZOSTWA! no wykrakaliśmy :D
|
meczu nie ogladalem ale ciesze sie ze wygrali, po nieudanej lidze swiatowej awansowali chociaz do mistrzostw swiata :)
|
Ale drugi set w wykonaniu naszych siatkarzy był fatalny :/
|
liga światowa nie była niudana :) 4 miejsce to sukces
|
rosja - estonia 3:0
jutro musze poogladac polska - rosja bo dzis z bulgarami nie moglem |
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja nie obstawiam i zobacze jak bedzie:)
|
teraz to juz tylko chce zobaczyc dobry mecz
|
najgorsze jest to, ze oni kazdy set moga zagrac inaczej i niewiadomo czego sie po nich spodziewac, jeden set moga zagrac jak brazylia miazdzac przeciwnika, nastepny jak estonia dac sie zmiazdzyc, a w nastepnym dostosowac sie do poziomu przeciwnika i grac z nim jak rowny z rownym.
mam nadzieje ze w meczu z rosja zagraja 3 sety jak brazylia. |
a mi sie nawet nie chce wlaczac tv......
|
Cytat:
|
Cytat:
musze przyznac, ze mecze polskiej reprezentacji juz mnie tak nie ruszaja jak kiedys, fajnie jak wygrywaja, ale juz tyle razy sie na nich przejechalem, ze juz mi to wisi jak zagraja. najbardziej sie na nich przejechalem na olimpiadzie jak wygrali z serbia, juz myslalem, ze w koncu beda grali dobrze, a oni dali dupy kazdemu kto sie zglosil. |
Cytat:
|
Ja myślę, że Panowie dzisiaj przyjdą na mecz wyluzowani, w końcu grają tylko o prestiż, i pokażą, że porażka w Belgradzie to był tylko wypadek przy pracy. Niestety, to jest siatkówka, oprócz umiejętności fizycznych, psychika gra tutaj też ogromną rolę. Nasi nie wytrzymali, trudno, lepiej w lidze światowej, niż teraz. Podsumowując, spodziewam się dzisiaj dobrego meczu!
Szacunek dla naszych siatkarzy! :piwo: ;) |
walczyli to bulgarzy z rosja w piatek:)
|
Cytat:
ten mecz był świetny takieeeeeeeeee dłuuuuuuuugie sety :D |
no to nasi znow pokazuja klase, ja juz stracilem nadzieje, ze oni cokolwiek powaznego wygraja.
moze chociaz jednego seta uda im sie ugrac ? |
Cytat:
|
no ale teraz to walcza, nie dalo sie tak od poczatku ??
edit: no i serwowac zaczeli. |
koncowka 4go seta to poezja poprostu!!
|
szkoda...
ale tym razem przynajmniej pokazali, ze sie przykladaja szkoda tylko, ze nie przez caly mecz. |
szkoda tej porażki no ale grali ładnie ale szkoda ........
|
Cytat:
Ale serio, następne sety mogły się podobać 8 ) |
wola walki i serwowanie... i o ile lepiej od razu zagrali? szkoda ze dopiero teraz sie tego nauczyli
|
no wielka szkoda ale sa MISTRZOSTWA i czas na poprawe dóch pierwszych setów ;)
|
szkoda pilki szymanskiego w tasme:/ bo moglo byc inaczej:)
|
Cytat:
|
Grają dziś nasi w siatkówke ? /bo nie jestem zorientowany :(
|
nie juz sie skonczyl turniej:) teraz dopiero mistrzostwa europy chyba
|
Cytat:
|
Cytat:
|
potwierdzam były to el.MŚ 2006 :D
|
nie mam pojecia..trzeba by na sport onet zobaczyc:)
|
Eeetam ,wystarczyło wiadomości oglądać tobyście wiedzieli, że siatkarze teraz mają wolne. :P :>
|
no mówie teraz wolne a MŚ 2006 a przedtem jeszcze coś jest ale to troche czasu do tego jest :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:51. |