![]() |
|
DarkSlide97 nie wiem w jakich Ty obłokach bujasz, ale zmień dilera ;) Jak już gdybać to realnie...
|
Jakby duch Kowina?
Nie wiem, jak tam w szczegółach, bo ja za nim nie nadążam, ale utopijność podobna :D |
Jeśli Ci chodzi o to, że politycy nigdy takiej ustawy nie wprowadzą - pisze o nowym rządzie spoza sitwy który będzie rządził mam nadzieję za niedługo.
PS Tak wiem jestem idealista ale ja na to nic nie poradzę :P |
Dark, brałeś niebieską czy czerwoną tabletkę?
|
Czerwoną. Choć nie utożsamiam się z tym kolorem, rzecz jasna :)
To coś złego, że wierzę w konkretne zmiany w tym kraju? |
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie w kraju, w którym osoba na wysokim stołku przyłapana na popełnianiu przestępstwa nadal pełni swoje obowiązki i opływa w przywileje, bo "bez wyroku sądu" czuje się niewinny i siedzi przy korycie, dopóki sąd nie wyda wyroku zakazującego pełnienia funkcji publicznych. Polska to taki ciekawy kraj... |
Cytat:
|
|
@up Poproszę dwa razy xD
|
Moi znajomi wiedzą, że nigdy bym nie wpadł na pomysł powieszenia się czy skoku z wieżowca lub podcięcia sobie żył. Tak profilaktycznie ich uprzedzałem, ale wiadomo że nie trzeba kusić losu.
Sugeruję każdemu kto chce się angażować w politykę, tropienie korupcji itp. nagrania filmiku na którym wypowiadają słowa: "Ja, [imie i nazwisko] oświadczam, że jestem zdrowym psychicznie oraz fizycznie i szczęśliwym człowiekiem i nie zamierzam popełniać samobójstwa." Filmik rozpowszechnić wśród znajomych/rodziny i dopiero babrać się w polityce, bo seryjny samobójca czuwa :> |
Do babrania się w polityce służy całkiem inny temat.
A przy okazji - każdy wariat twierdzi że jest zdrowy psychicznie. |
Hmm, to jak zdrowy powie, że jest wariat to jest zdrowy czy chory, pokrętna logika xD
|
Bo widzisz...zdrowy nigdy nie będzie tego pewien :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:03. |
|