Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiadomosci-mod-edit-tydzien-bana-za-polityke-tym-temacie-czytaj-post-1-a-66551/)

ed hunter 11.05.2014 16:51

Kurde, to butla rosy z Tullamore i 10 piw na kaca. :sciana:

joujoujou 11.05.2014 19:59

Ilość załączników: 1
Załącznik 65923

Patrix 11.05.2014 20:26

Efekt ciasnych gaci. Przecież nie mogło być nic widać przy tym uniesieniu wygraną.

DarkSlide97 11.05.2014 20:27

Polska jest lepsza od Austrii!
My mamy cycki a oni nawet jaj nie mają :D

demek 12.05.2014 12:03

Najbardziej znany na swiecie Austryjak Adolf Hitler w grobie sie przewraca...

Tez gdzies czytalem jak Andrzej, ze koles jest normalny a tak na scenie wystepuje. A skoro tak to mam nadzieje, ze taka sama gownoburze zrobicie polskim kabaretom bo tam tez bywaly baby z broda.

Nasza piosenka jest jaka jest. Jedyne co w niej fajnego to cycki. Za to sie wygrywac i lepszych miejsc nie powinno. A na chwile obecna cala nagonka to zwykla zawisc, ze cycki nie wygraly.

czary2mary 12.05.2014 12:33

Nasza piosenka marna ale czy parówki była jakaś super -mizeria pop w stylu Ich Troje a jedyne czym gość się wyróżnił to to że przebrał się w sukienkę i udawał babę z brodą .Całe to szoł Euro-kołchoz to dno kompletne pod względem muzycznym .;)

demek 12.05.2014 12:45

Ale to jest inna bajka.

sobrus 12.05.2014 12:54

Cytat:

Napisany przez demek (Post 1283098)
A na chwile obecna cala nagonka to zwykla zawisc, ze cycki nie wygraly.

Nie wygrały bo nie powinny, i chyba nikt temu nie przeczy, moim zdaniem wygrać powinna Holandia.

Ale że zostaliśmy niefajnie zgnojeni przez jury to już inna rzecz. Rozumiem że televoting dał 1 miejsce a jury zrobiło korekte na powiedzmy trzecie, ale takie coś żeby ucinać wszystkie punkty - to chyba przesada.

Od wielu państw nie dostaliśmy nawet jednego punktu. Mimo że piosenka się generalnie podobała.

Poza tym - skoro zbyt ładne cycki to powód do obniżania noty, to parówka powinna mieć punkty ujemne.

demek 12.05.2014 13:36

A moze uznali, ze swiecenie cyckami to nie ten konkurs?
Powodow moze byc wiele.

Wygral koles co na scenie sie za babe przebiera a PODOBNO prywatnie jest normalny. A wiesza sie na nim psy, ze baba z broda a nasze cycki takie fajne. To nie moje widzimisie. Poogladaj memy co do czego porownuja.

sobrus 12.05.2014 13:43

Cytat:

Napisany przez demek (Post 1283109)
Powodow moze byc wiele.

Nie no faktycznie facet udający babe z brodą, całowany po rękach przez innego faceta i zachowujacy się generalnie jak pedał - jest zupełnie spoko.
Mówi jak baba, śpiewa jak facet, po prostu teletubiś po.

Rzeczywiście jak najbardziej trafił w profil konkursu :spoko:

:najlepsz:

demek 12.05.2014 13:47

No to teraz czekam na jazde bo rodzimych kaberetach, w koncu nie raz babe tez udawali. Dokladnie jak ten koles.

DarkSlide97 12.05.2014 15:02

Zgoda, w polskich kabaretach występowali mężczyźni przebrani/udawający kobiety. Tyle, że w kabarecie wszystko jest robione "na niby", dla zabawy i śmiechu, bo do tego służą skecze kabaretowe.
Tutaj wszystko było na poważnie, "gwiazda" dostała nagrodę, wszyscy ją wychwalali, nie z powodu zaśpiewanej piosenki, tylko z powodu tej nieszczęsnej brody. Nie powiem, wyglądało to komicznie, jednak było na serio.

Cytat:

Właśnie, skoro cycki nie przeszły, to dlaczego broda tak?

Cytat:

Poza tym - skoro zbyt ładne cycki to powód do obniżania noty, to parówka powinna mieć punkty ujemne.
+1.

CeKa 12.05.2014 16:19

DarkSlide taka ta eurowizja na poważnie, jak ostatnie 2 strony w tym temacie...
Bliżej mi do poglądów Demka, bo i eurowizji bliżej do kabaretu.
Osobiście trochę mi wstyd za reprezentacje PL na eurowizji, ale w takim razie co mają powiedzieć Austriacy ?
Dobrze że wygrał, kto jeszcze nie zgubił rozsądku, ten wyciągnie jakieś wnioski, mogą być nawet błędne ,ale w dzisiejszych czasach nawet to jest sukces.

andrzejj9 12.05.2014 22:08

Cytat:

Napisany przez sobrus (Post 1283111)
Nie no faktycznie facet udający babe z brodą, całowany po rękach przez innego faceta i zachowujacy się generalnie jak pedał - jest zupełnie spoko.
Mówi jak baba, śpiewa jak facet, po prostu teletubiś po.

Rzeczywiście jak najbardziej trafił w profil konkursu :spoko:

:najlepsz:

On chyba akurat homo jest.. Tak mi się o uszy obiło, bo aż tak się nie wczytywałem..

M@X 12.05.2014 22:42

Jak Donatana na codzien nie slucham, tak dziwi mnie decyzja juty. Cleo skrzeczy, to fakt. Ale oboje sa normalni, w przeciwienstwie do transwestytow...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:21.