![]() |
|
Kurde, to butla rosy z Tullamore i 10 piw na kaca. :sciana:
|
Ilość załączników: 1
|
Efekt ciasnych gaci. Przecież nie mogło być nic widać przy tym uniesieniu wygraną.
|
Polska jest lepsza od Austrii!
My mamy cycki a oni nawet jaj nie mają :D |
Najbardziej znany na swiecie Austryjak Adolf Hitler w grobie sie przewraca...
Tez gdzies czytalem jak Andrzej, ze koles jest normalny a tak na scenie wystepuje. A skoro tak to mam nadzieje, ze taka sama gownoburze zrobicie polskim kabaretom bo tam tez bywaly baby z broda. Nasza piosenka jest jaka jest. Jedyne co w niej fajnego to cycki. Za to sie wygrywac i lepszych miejsc nie powinno. A na chwile obecna cala nagonka to zwykla zawisc, ze cycki nie wygraly. |
Nasza piosenka marna ale czy parówki była jakaś super -mizeria pop w stylu Ich Troje a jedyne czym gość się wyróżnił to to że przebrał się w sukienkę i udawał babę z brodą .Całe to szoł Euro-kołchoz to dno kompletne pod względem muzycznym .;)
|
Ale to jest inna bajka.
|
Cytat:
Ale że zostaliśmy niefajnie zgnojeni przez jury to już inna rzecz. Rozumiem że televoting dał 1 miejsce a jury zrobiło korekte na powiedzmy trzecie, ale takie coś żeby ucinać wszystkie punkty - to chyba przesada. Od wielu państw nie dostaliśmy nawet jednego punktu. Mimo że piosenka się generalnie podobała. Poza tym - skoro zbyt ładne cycki to powód do obniżania noty, to parówka powinna mieć punkty ujemne. |
A moze uznali, ze swiecenie cyckami to nie ten konkurs?
Powodow moze byc wiele. Wygral koles co na scenie sie za babe przebiera a PODOBNO prywatnie jest normalny. A wiesza sie na nim psy, ze baba z broda a nasze cycki takie fajne. To nie moje widzimisie. Poogladaj memy co do czego porownuja. |
Cytat:
Mówi jak baba, śpiewa jak facet, po prostu teletubiś po. Rzeczywiście jak najbardziej trafił w profil konkursu :spoko: :najlepsz: |
No to teraz czekam na jazde bo rodzimych kaberetach, w koncu nie raz babe tez udawali. Dokladnie jak ten koles.
|
Zgoda, w polskich kabaretach występowali mężczyźni przebrani/udawający kobiety. Tyle, że w kabarecie wszystko jest robione "na niby", dla zabawy i śmiechu, bo do tego służą skecze kabaretowe.
Tutaj wszystko było na poważnie, "gwiazda" dostała nagrodę, wszyscy ją wychwalali, nie z powodu zaśpiewanej piosenki, tylko z powodu tej nieszczęsnej brody. Nie powiem, wyglądało to komicznie, jednak było na serio. Cytat:
Cytat:
|
DarkSlide taka ta eurowizja na poważnie, jak ostatnie 2 strony w tym temacie...
Bliżej mi do poglądów Demka, bo i eurowizji bliżej do kabaretu. Osobiście trochę mi wstyd za reprezentacje PL na eurowizji, ale w takim razie co mają powiedzieć Austriacy ? Dobrze że wygrał, kto jeszcze nie zgubił rozsądku, ten wyciągnie jakieś wnioski, mogą być nawet błędne ,ale w dzisiejszych czasach nawet to jest sukces. |
Cytat:
|
Jak Donatana na codzien nie slucham, tak dziwi mnie decyzja juty. Cleo skrzeczy, to fakt. Ale oboje sa normalni, w przeciwienstwie do transwestytow...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:21. |
|